כ ...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ...... - סקס אדיר

...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ......

2
כדאי לשים פה תמונות שלך, לרוב האנשים הדיסקרטיות חשובה וכנראה שאף אחד לא יצרף אותך לפייסבוק האמיתי שלו (אם קיים) וכנראה שגם אנשים לא ישושו לפתוח פרופיל חדש בשביל לראות את התמונות שלך ולכן יותר פשוט להוסיף את התמונות פה.
בכל אופן שיהיה בהצלחה.

לופין2011-11-24 16:38:33

3
[QUOTE=לופין]

כדאי לשים פה תמונות שלך, לרוב האנשים הדיסקרטיות חשובה וכנראה שאף אחד לא יצרף אותך לפייסבוק האמיתי שלו (אם קיים) וכנראה שגם אנשים לא ישושו לפתוח פרופיל חדש בשביל לראות את התמונות שלך ולכן יותר פשוט להוסיף את התמונות פה.
בכל אופן שיהיה בהצלחה.

[/QUOTE]

אני חושב שאתה צודק ואני מפרסם את התמונה הסקסית הזו מהדיוח הכללי

4
תודה לופין על התגובה, אני קצת עסוקה כרגע אין לי זמן לצלם את עצמי אבל בהזדמנות בהחלט אעשה זאת.
כמות הגברים שפתחו פייסבוק בשביל לראות תמונות שלי בלתי נתפסת בעליל Embarrassed

ליה מורנו2011-12-05 22:16:17
כל יום הוא יום האהבה. peace V

Well, I'm nothing but trouble, babe

Not since the day that I was born

7
חוץ מאשר התמונה עם השימלה הכחולה כדאי שיהיו לך עוד תמונות תואמות(ואני לא מדבר על התמונות בשחור-לבן שבהם הגוף נראה כמו של אישה בת 40 עם כל הכבוד),איזו מן שפחה את אם את לא מוכנה לאנאלי,גמירה בפה וכ"ו שזה הדברים הבסיסים לאדון השולט בשיפחה ועוד ב 1200 ש"ח תגידי לי השתגעת במחיר כזה הינו מצפים להרבה יותר!!

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

8
ליה,
ברוכה הבאה לפורום הפרסומי.

הכתוב בצבע כחול קשה עד בלתי אפשרי לקריאה.

בדרך כלל אני משתדל לא לתת עצות, בטח לא לבחורות המפרסמות את עצמן.

אבל במקרה הזה אני לא מצליח להתאפק...

א. זה ממש לא נעים לקרוא וגם לדעתי עושה רושם לא טוב לכתוב דברים ציניים ואף יותר מזה כלפי הגברים שפה (בכל זאת אנחנו הלקוחות אבל גם בני אדם בדרך כלל). אני מתכוון לסגנון של "אל תתקשרו בשביל לשאול שאלות מפגרות" ו"לא מעניין אותי גודל הזין שלכם" או משהו כזה.

ב. לחזור על הגבולות כל כך הרבה פעמים זה ממש מיותר. גם זה משדר משהו לא נעים.

ג. ויש עוד אבל אני מאמין שהכיוון של דברי ברור.

עכשיו חשוב לי להגיד שאני דווקא בטוח שאת בחורה מקסימה ושהבילוי איתך כיפי, כך שהדרך הזאת פשוט עלולה לקלקל. אולי חר חרמני יחצן יותר טוב ממך צחוק

יצא לי גם לדבר איתך בטלפון והתרשמתי לטובה ממך.

אבל לצערי, למקרא הודעת הפתיחה שלך, אני מבין שכנראה לא אוכל לעמוד בדרישות הסף שלך בעניין גזירה או גילוח של שיער מכל מיני מקומות....

כמובן שכל מה שכתבתי משקף את הרגשתי האישית בלבד.

מאחל לך מכל הלב הצלחה !

אבוד

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”