הימים האחרונים היו קרים על גבול הקפואים במקום הכי נמוך בתל אביב ואני לא מתכוון רק למזג האוויר.
סיבוב ועוד סיבוב, תצפית כאן והמתנה שם, מעברים בין תקווה לייאוש.
לרוב הסיבובים הסתיימו באכזבה. אמנם היו דגימות ושפיכות אבל היו אלה פשרות מתוך תובנה שזה מה יש ושהאור בקצה המנהרה כבוי.
אתמול הגעתי שוב פעם לשטח כדי לנסות את מזלי (ואת מזלן של עלמות החן בשאנז הר ציון והמחששה) ושוב פעם היה נראה שהלילה חשוך מתמיד כאשר גם הקבועות וגמורות ביותר- אלה שעומדות, שוכבות או מתנדנדות בכביש, העיקר להיות שם- לא נראו בעמדותיהן...
ואז זה קרה:
השעה 03:30 לפנות בוקר. בעודי נוסע בהר ציון, מסיים עוד רונדל סתמי ומאכזב, אני קולט טור של 2-3 מכוניות כשפנסיהן מהבהבים. המיקום היה שונה מהרגיל ולא אופייני על הציר, עקפתי את כולם במטרה לנסות ולזהות במי מדובר אבל היא בדיוק רכנה על אחד החלונות ולא הצלחתי לזהות. נכנסתי לרחוב פנימי וחזרתי לנקודה, הופתעתי לראות שהטור עדיין לא התקדם.
בשלב הזה אנע עדיין לא מזהה במי מדובר. המכונית הראשונה נוסעת, אחריה השנייה נעצרת וגם כן עוזבת ללא העלמה ואז מגיע סוף סוף תורי. המסך נדלק, הווילונות נפתחו ופתאום נתגלתה לנגד עיניי תמונה מדהימה:
היא לבושה בטייטס ורוד בהיר צמוד-צמוד, הצבע הורוד ממשיך מעלה גם בפלג גוף עליון במין גופייה ומעליה מעיל פרוותי בצבע לבן שלג. אני סוקר אותה ולא מאמין לנגד עיניי אבל נזהר שלא להתלהב יתר על המידה, בראש שלי יש קול שאומר שאולי מדובר בקוקסינל.
עוד לפני שאני פותח פה, אני נפעם מה הכוס הציורי שלה שצורתו נראת בבירור מבעד הטייטס החונק (cameltoe).
שיערה שחור חלק גולש, שפתיה כשל וונסה פרדי, מבטה תמים אך זומם וקולה... קול מתוק וילדותי, אך גם זנותי ופרובוקטיבי. מדובר יותר בלחישה, בקול דק ועדין שכאילו מלטף אותך ודוחק בך להזמין אותה.
אני מברר האם מדובר בקוקסינלית והיא מיד שוללת. בודק גרגרת, בוחן את הגוף וקול ומסמן וי. עובר לשאלת המחיר,שומע 200 ש"ח... אאוץ'... בהחלט מנוגד לעקרונות שלי ולמחירים אותם אני מוכן לשלם. אבל בכל זאת המשכתי ולא השארתי אותה להריח עשן. שואל מה בתפריט והיא קצת מהססת, קצת מבולבלת, מסתכלת לצדדים כאילו לא יודעת מה לעשות, מה לענות. אני עוזר לה ושואל האם מציצה חשופה, האם עירום מלא, חדירות עם האצבע, נגיעות וכו' כשלי ברור שהתשובה חייבת להיות כן, במיוחד במחיר כזה. היא עונה שמציצה אפשר בלי אבל זיון עם קונדום (אמרה קונדום ולא גומי, בהמשך הכל יתחבר). קיבלתי את התשובות שרציתי ובלי להסס העלתי אותה.
כאן אני מרגיש שעליי קצת להגיע לתכלס, כי אם בהקדמה הארכתי, על מה שהיה בהמשך אני מסוגל לכתוב בלוג שלם.
אז הנה הבלאגן:
קוראים לה אנג'לינה, בת 24, אמרה שזה היה יומה הראשון בכביש. היא סטודנטית אבל נאלצה לעשות הפסקה בלימודים בגלל דחק כלכלי. לחוצה בכסף וביקשה מחבר להכיר לה את התחום, החל מימודעות ושירותי ליווי (היא מכירה את סקס אדיר) ועד לעמידה בכביש. הוא הציע לה את הר ציון (תבורך מלאך) והיא באה לנסות. יש לה מראה ומבטא מאוד מיוחדים, טוענת שהיא חצי אמריקאית חצי גרוזינית (איזה שילוב קטלני).
היא לא ידעה כל כך לאן להגיד לי לנסוע, רק היה חשוב לה שתהיה חנייה קרובה. היא הצביעה ימינה, כשהבנתי שהיא לא סגורה על המקום מיד הצעתי חלוםה מועדפת עליי וזרמנו לאחת הפינות שאני אוהב וכאן שו המזל האיר פנים והיא הייתה פתוחה.
במשך כל הפגישה אני צריך פה ושם לכוון אותה, להנחות אותה מה עושים. היא כאילו מחכה שאני אגיד לה מה לעשות, שיש בזה משהו מאוד מושך ומטריף למרות שהייתה לי ציפייה לראות את המהלכים שלה, את העבודה שלה ללא הובלה.
לקחתי אותה אחורה, היא התחילה להתפשט, אני מלטף את גופה ומת לקרוע לה את הבגדים, אני כבר ערום לגמרי.
איזה גוף, חברים, אשכרה כאילו הנחיתו דוגמנית מ- FTV ותוכניות ה- midnight hot. איזה רגליים ארוכות וחטובות, איזה תחת מושלם... החזה מהמם למרות שכאן חשוב לציין שהוא מסולקן ואת זה אני פחות אוהב, המגע פחות נעים אבל אין תלונות. בחיים שלי כבר הייתי עם דוגמניות ופצצות (וגם עם גמורות ועלובות) אבל היה בה משהו שהיפנט אותי. זאת, בנוסף לסיטואציה ולהרגשה שאתה אמנם ברחוב אבל דוגם בשר טרי ונקי- אין מילים.
משכתי את הראש שלה בעדינות לכיוון הכלי (הבחורה מאוד עדינה ומנומסת) והיא התחילה למצוץ.
אני כן איתכם ומספר שהמציצה לא היתה מהטובות שקיבלתי. ר'גינה, למשל, שמה אותה בכיס הקטן. מציצה עדינה, איטית אבל בלי גז, משהו חסר. אני מכוון אותה קצת, מגביר קצב אבל גם נזהר מאוד לא לגמור.
היא מוצצת לי ואני משתחל עם הראש אל מתחתה, בין רגליה. מזיז את החוטיני הלבן הצידה ומתחיל לסובב את האצבע לתןך הכוס שלה. אני אוהב לעשות לבחורות מבחן ריח בכוס (עוד שריטה) והיא דווקא לא עברה אותו בהצלחה יתרה. מי שבטח אומר עכשיו "מה הוא מצפה למצוא ריח שושנים בכוס של בחורת רחוב" שיתפלא אל יש בחורות עובדות שדווקא מריחות טוב שם למטה, יש כאלה שאחרי אקט מנגבות עם מגבון ומעבירות קרמים ותרסיסים על מנת שיהיה ריח נעים- (אלה הג'ינג'ית, למשל, מריחה טוב). בכל אופן, לא משהו מזעזע וחריף, פשוט לא מתקקת ולא כפי שהייתי מצפה מבחורה שהיא לא הטייפקאסט של הרחוב. טוב, ממשיכים...
כאמור, הבחורה הזו טימטמה אותי. מצאתי את עצמי כמה פעמים אומר לעצמי "ראסטי תתאפס על עצמך, אל תעשה את זה, תחשוב עם הראש ולא עם הזין, תפעל בשיקול דעת"... למה אני מתכוון? למשל בזה שכאשר הייתי עם הראש בין רגליה, כמעט והתחלתי ללקק ולהחדיר לשון לכוס שלה (במקום זה הסתפקתי בלנשק ולנשוך את ישבן שלה). בזה ששמתי לב שהקונדום רפוי וכמעט יוצא החוצה ועברה במוחי המחשבה להוריד ולזיין אותה בלי... בזה שכשהיא דיברה על המצב שלה ובעיית המגורים כמעט והצעתי לה לבוא ולגור אצלי או לכל הפחות לעזור לה שנושא מסויים שהיה רלוונטי. מזל שעמדתי בפיתוי ולא נפלתי בזה למרות שהראש המטורף עדיין חושב על זה... 

אז אחרי מציצה, ליקוקים, נשיכות, נשיקות על הגוף, חפירות אצבע וכו' עברנו לזיון. היא הלבישה את הקונדום עם הפה שלה ומצצה עוד קצת, היה תענוג. משכתי אותה לכיווני כדי להושיב אותה עליי אבל היה קצת לא נוח (בחורה גבוהה) והיא עברה לתנוחת שכיבה על הגב. נכנסתי לתוכה וכבר בפעימה הראשונה היה צריך לכוון את המחשבות כדי לא לגמור. כאן אני עוצר ומספר לכם שהבחורה עושה קולות לא מהעולם הזה, גניחות אבל עדינות וזה רק מגרה עוד יותר. ליקקתי את השדיים, היא התקרבה אליי עם הפנים ושוב היה מצב להדביק לה פרנ'צ אבל עצרתי את עצמי, למרות שהיה קשה. בקיצור, חברים, כמה כניסות ופמפומים וגמרתי. היא מאוד עדינה, גם בניגוב עם מגבון, כל דבר שואלת אם אפשר ואם זה בסדר...
נשארנו עוד רבע שעה לשוחח באוטו במושב האחורי, סיפור חיים ועניינים, התלבשה ונסענו כדי להחזיר אותה לנקודת האיסוף. בינתיים היא הסתרקה והתאפרה באוטו, ביקשה אם אני יכול לתת לה עוד זמן באוטו כדי להתארגן - בכיף.
הייתה שיחה מאוד נעימה ומעניינת ושלא כהרגלי ביקשתי מספר טלפון. כאן היה סירוב מצידה, אמרה שממש לא יכולה. ניסיתי שוב ושוב, שילבתי כל מיני משחקים והומור אבל היא לא נתנה. היא כן שאלה בהתחלה בשביל מה טלפון, אם בשביל קשר או "כמו שהיה עכשיו", אמרתי גם וגם אבל היא לא ירדה מהעץ וחבל. יותר מזה, היא אמרה שכנראה לא תמשיך עם הזנות, שזה רק היה זמני כדי לראות איך זה ושהיא תעבוד בעבודה רגילה. היא התעניינה במקומות שיכולה לעמוד, הייתה מופתעת שהמחירים בהר ציון הם 50-100, אבל לא רוצה לעבוד פרטי, מפחדת ללכת לדירות ומלונות. אמרה שאותו חבר נמצא איתה ושומר עליה, יודע איפה היא ואכן הייתה שיחה לקראת הסוף מגבר והיא אמרה שזה הוא שבא לקחת אותה ולהחזיר הביתה.
הורדתי אותה, מצד אחד איחלתי לעצמי לראות אותה שוב אבל מצד שני גם קיוויתי בשבילה שתמצא את עצמה ולא תגיע לעולם המלוכלך הזה של הזנות ושל הרחוב כשבראש יש לי את רג'ינה שהתחילה בערך כמוה אבל מהר מאוד הידרדרה ועם רגל וחצי בקבר. נפרדנו בנשיקה, ראיתי מיד שנצמדו רכבים מאחורה, עשיתי עוד סיבו וכשחזרתי היא כבר לא הייתה.
להלן הפרופיל
שם הזונה : אנג'לינה
שם הזונה : אנג'לינה
מוצא : חצי אמריקאית, חצי גרוזינית
מזל אסטרולוגי : מאזניים
מקום עבודה קודם : סטודנטית
תעריף : 200 מציצה + זיון
מיקום : הר ציון בצד האי זוגי, סמוך לתחנת האוטובוס לפני הגדוד העברי.
שעות פעילות : אני העלתי אותה ב- 03:30, אמרה לי שהייתה שם מ- 01:30.
סרסור : חבר (ידיד) שהביא אותה ושומר עליה (אני לא ראיתי אותו). ושומר עליה (לא סמים/אלכוהול/מחלות : סמים never never, נראית בריאה.
תאור חיצוני : .גבוהה, רזה בריאה כוסית, שיער שחור גולש, מצח גבוה, חזה מסולקן, כשאני חושב על זה קצת מזכירה בפנים את אנג'לינה המקורית...
קטגוריה : סטודנטית
האם אחזור : קודם שאמצא אותה שוב, אח"כ בהחלט אני חוזר אבל רק לפעם אחת כדי לא להתמכר.
כמה דברים לסיום:
סיפרתי לכם ושיתפתי את הדברים כפי שהיו ועל פי החוויה שלי והמידע שנמסר לי על ידה. לגבי הסיפור של הסטודנטית אני בהחלט מאמין כי היא טוענת שלמדה באותה אוניברסיטה שאני למדתי וכשבדקתי אותה על כמה דברים שרק מי שלמד שם יודע- היא בהחלט ידעה לענות ולא נפלה. היא בהחלט נראתה כמי שהמקום, הרחוב זר לה. גם מבחינת אופי אבל גם ברמה הכי פשוטה של התמצאות. כשלקחתי אותה לסיבוב, הסברתי לה קצת על המקום, רחובות ובנות (הרגשתי כמו בוקי נאה בסיורי הזנות שלו) היא כל הזמן שאלה איפה אנחנו, אם אנחנו קרובים להר ציון, זו הייתה נקודת ההתמצאות היחידה שלה. שאלה איפה התחנה, מה זה מתחם הבורסה וכו'... כך שבהחלט נראה שזו הייתה הפעם הראשונה שלה ברחוב, מה עוד שלא הייתה מקצועית באוטו והיה צריך קצת ללמד אותה מה עושים ומה מצופה.
אני עדיין לא מבין איך התגלגלה לשם מעבר לפרטים הטכניים ולוגיסטיים, בטח שלא אחת כמוה. מצד שני היא מאוד משדרת סקס, החזה מפומפם, השפתיים, הדיבור... מה אגיד לכם... מה אגיד לכם, זה לא יכול להיות תמים כפי שזה נשמע.
אבל שימו הכל בצד, בשורה התחתונה זה בדיוק מאותה מקרים שזה פשוט נופל לך משמיים, הזדמנות חד פעמית, לא מה שאתה מצפה בלילה טיפוסי ברחוב. אבל זה מה שיפה ברחוב, הוא טומן בתוכן כל כך הרבה הפתעות וחוויות, פשוט אין לזה סוף ולא סתם מתמכרים.
אני באמת לא יודע להגיד לכם מה הסיכויים, תצטרכו לברר בעצמכם. כמו אותו דיווח שלי על האטרקציה החדשה בהר ציון -הבלונדינית- ראיתי אותה אז, בדיוק פעם אחת ואף פעם לא ראיתי אותה יותר. משהו חד פעמי. לי אנג'לינה אמרה שככל הנראה לא תמשיך ברחוב ובעבודה כזו אבל גם אם כן עד סוף השבוע היא לא תחזור שוב. אבל ברחוב הכל יכול להיות ויכול להיות שאחזור לחפש אותה.
הפעם אולי אנסה משהו קצת יותר אקסטרים, נראה מה יהיה.
אני כן מציע שאם אתם מחפשים, אל תתמקדו רק בנקודה שציינתי, יכול בהחלט להיות שתנסה את מזלה בבורסה- כאן זה המקום למומחים למתחם הבורסה (כבוד הדוקטור למשל) לדווח האם נראת שם.
ולסיום- בבקשה תדווחו ותספרו מהחוויה שלכם. גם בשביל לשמור על הפורום חי ותוסס וגם כדי לשתף את החברים. אני לא מבין מה התועלת בלשמור את המידע רק לעצמך. להיפך, אני שמח לספר לכם עליה ומאחל לכל אחד לא רק לפגוש אותה, אלא שתהיה לו חוויה כמו שהייתה לי.
אולי יש פה אפילו מישהו שראה אותה אתמול, הייתה בכל זאת תנועה בהר ציון ואי אפשר היה לפספס אותה, גם אם לא דגמתם אותה, תספרו על התחוש שלכם כשראיתם אותה, למה לא לקחתם אותה, מה היה השיח ביניכם וכו'...
כמובן תגיבו לדברים, אשמח לקרוא מה אתם חושבים, תכניסו קצת חיים לפורום.
שיהיה בהצלחה לכולם.
אצלי היא עוד יושבת חזק-חזק במחשבות והאמת שיש בי מצד אחד סוג של צער כי נראה לי לא אפגוש אותה יותר אבל גם שמחה כי לפעמים יש דברים ומאורעות שצריכים להיות יחודיים ויחידים ולהיצרב בזיכרון כמיוחדים במינם.
גם אנג'לינה היא מיוחדת ועל כן מגיע לה פוסט משלה.
בתחושה שלי, הייתה זו עבורי חוויה של פעם בחיים.