כ שוד בהיפנוטיק ספא ראשלץ - סקס אדיר

שוד בהיפנוטיק ספא ראשלץ

1
הייתי מגיע די הרבה לאחרונה לספא הבא:
http://www.sexadir8.com/place.asp?CategoryID=19&AdvertiseID=5672
מקום הנמצא בנפתלי פלטין בראשל"ץ.
סה"כ הכל הייתי מרוצה מהשירות שם, עד היום .
נכנסתי,הייתה שם בחורה בשם "עדן" (חזה קטן וישבן גדול, שיער שחור).
סיכמנו על סקס ומסאז' ב300 ש"ח. לקח לה הרבה זמן להגיע לאחר הזמן של המקלחת, ואיך שהגיע התחילה לחלק פקודות. שכב ככה, לך לשמה, בלי שמן אני נוגעת בך, וכו'. התחלתי ללטף אותה על הרגל והישבן בזמן המסאז', היא התחילה לצרוח: "פה אתה לא נוגע לי", "תתייחס אלי בכבוד", וכו'. התעצבנתי והערתי לה על זה, היא כמה והתחילה לקרא למנהלת המשמרת שם, או איך שלא קוראים לזה. איך שהיא הגיע התחילה לעשות הצגות, כמעט עם דמעות, אותי זה לא הרשים במיוחד. אמרתי שיחזירו לי את הכסף, לא החזירו לי, עוד התחילו לאיים אלי שיש להם הקלטות של מצלמות איתי. אמרו לי לחכות למשטרה או לבעל המקום(כבר התחילו להתבלבל), התחילו לאיים אלי שאני לא יודע עם מי אני מתעסק.
בקיצר, לא קיבלתי לא את הכסף שלי ולא שירות, הבנתי שזה אותו מקום יחד עם "בנקוק ספא", יותר לשם אני לא חוזר.
מצטער אם זה בפורום הלא נכון, משום מה שני לא מצליח להשאיר הודעה ב"נפילות".

שוד בהיפנוטיק ספא ראשלץ

4

לינק תקין-

דיווח מאוד דומה למה שדווח כאן (מלפני חודש)-

בקיצור למי שעושה חיפוש על המילים היפנוטיק ספא ומגיע לכאן שיחשוב 10 פעמים לפני שהוא ניגש למקום ושם את כספו על קרן הצבי.

wow2012-01-12 16:03:12

שוד בהיפנוטיק ספא ראשלץ

5
[QUOTE=Archimag]הייתי מגיע די הרבה לאחרונה לספא הבא:
http://www.sexadir8.com/place.asp?CategoryID=19&AdvertiseID=5672
מקום הנמצא בנפתלי פלטין בראשל"ץ.
סה"כ הכל הייתי מרוצה מהשירות שם, עד היום .
נכנסתי,הייתה שם בחורה בשם "עדן" (חזה קטן וישבן גדול, שיער שחור).
סיכמנו על סקס ומסאז' ב300 ש"ח. לקח לה הרבה זמן להגיע לאחר הזמן של המקלחת, ואיך שהגיע התחילה לחלק פקודות. שכב ככה, לך לשמה, בלי שמן אני נוגעת בך, וכו'. התחלתי ללטף אותה על הרגל והישבן בזמן המסאז', היא התחילה לצרוח: "פה אתה לא נוגע לי", "תתייחס אלי בכבוד", וכו'. התעצבנתי והערתי לה על זה, היא כמה והתחילה לקרא למנהלת המשמרת שם, או איך שלא קוראים לזה. איך שהיא הגיע התחילה לעשות הצגות, כמעט עם דמעות, אותי זה לא הרשים במיוחד. אמרתי שיחזירו לי את הכסף, לא החזירו לי, עוד התחילו לאיים אלי שיש להם הקלטות של מצלמות איתי. אמרו לי לחכות למשטרה או לבעל המקום(כבר התחילו להתבלבל), התחילו לאיים אלי שאני לא יודע עם מי אני מתעסק.
בקיצר, לא קיבלתי לא את הכסף שלי ולא שירות, הבנתי שזה אותו מקום יחד עם "בנקוק ספא", יותר לשם אני לא חוזר.
מצטער אם זה בפורום הלא נכון, משום מה שני לא מצליח להשאיר הודעה ב"נפילות".

[/QUOTE]

זה בהחלט המקום הראוי והנכון לאזהיר את חברי הפורום.

חברים,
האם אנחנו יכולים לעשות משהו עם מקום כזה.
למשל להזמין להם משטרה ולעשות להם בלאגן.

בואו נתחיל להיות אפקטיביים, סוג של תג מחיר
פין חס - מזיין ולא חס

שוד בהיפנוטיק ספא ראשלץ

8
הייתי שמה לפני כמה חודשים נראה לי עם הודית אחת נראה לי(נראתה תימניה) היה לי מן צלב בין הגבות. היה שירות סביר ז"א,התחילה עם מסאז' והיה סקס עשתה את כל הבסיסי כמובן מכני, אבל לא ציפיתי ממקום כזה ליותר מזה.. אפילו הביאה לי כוס מים .

הייתה שמה גם איזה אדומת שיער אחת שלא הייתי בטוח אם היא עובדת אבל מרחוק היא ממש הדליקה אותי..

אם אחזור לשם? לאור הדיווחים פה כנראה שלא.
:-) chill out, the right time will come...

שוד בהיפנוטיק ספא ראשלץ

9
התקשרתי למקום, שיחקתי אותה מתלהב מהתמונות והפרטים, ושאני וחבר רוצים לבוא.
כשהיא נתנה כתובת שיחקתי אותה מופתע וכאילו נזכרתי בדיווח של החבר שלנו פה למעלה.
שאלתי אותה אך יכול להיות שהיא כזאת ״נחמדה״ ויש כאלה דיווחים שליליים על המקום?!
הכחישה כמובן וניסתה להפיל את האשמה על לקוחות לא נעימים שמקבלים יחס דומה בחזרה.
אז אמרתי לה חבל אבל נוותר ולא נגיע....

קצת ילדותי אבל הייתי חייב.... שידעו שהם חארות ושיש השלכות להתנהגות ניבזית כזאת...
אני כנראה לא חסר להם אבל לפחות קצת נרגע לי המצפון....
שבת שלום חברים.
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז נפילות ואזהרות”