כ בשורה חדשה באשקלון - סקס אדיר

בשורה חדשה באשקלון

3
הפטיש הקדים אותי.
יש אופציה לאורגיה ב-400 שקל שזה לא רע בשביל שתי בחורות שנראות טוב.
הן גם מאוד נחמדות. אני אולי אחזור לשם בהזדמנות הבעיה היא שמבאר שבע להגיע לאשקלון ולמרכז זה כמעט אותו זמן ובמרכז יש יותר מבחר).
מה שפחות מצא חן בעיני:
  1. דיסקרטיות - אומנם דירה פרטית אבל הן מזמינות בזמן העומס את הלקוחות לעלות עוד לפני שיצאת כך שאתה נפגש במסדרון עם זה שהיה לפניך וזה שיהיה אחריך.
  2. GFE - לפחות אצלי לא היה וחבל בכי וגם ביניהן אין מי יודע מה.
  3. ניקיון -
    1. למרות שהן התקלחו איתי לאחר המעשה הן לא ביקשו ממני להתקלח לפני (למרות שא ני מגיע תמיד אחרי מקלחת)
    2. לא נראה לי שהן מחליפות את הסדינים על המיטה בין לקוח ללקוח (אבל אולי הן עשו זאת לפני/אחרי שהלכתי

בקיצור, מצטרף להמלצות בהתאם לסייגים שציינתי, בהחלט שוות את המחיר.

בשורה חדשה באשקלון

8
כתושב האיזור אין מצב שהייתי מפספס אותן,
אז הלכתי היום, בעיה קצת עם דיסקרטיות הרחוב פתוח ואין איפא להסתתר בעת ההמתנה,
הגעתי לדירה פתחה לי השחרחורת, מה אגיד לכם פשוט פצצה,רזונת שפתיים מזמינות הייתה עם בגד יום, נכנסתי לחדר,הזין רצה לגדול בעוד 5 ס"מ מרוב שהייתי חרמן, אחלה מציצה ירדנו ל69 דגדגן יפיפה
לא יכולתי להחזיק מעמד הייתי שם אולי רבע שעה, יצאתי וראיתי את השנייה בלונדה גם פצצתית לא פחות בהחלט אחזור לשם שוב בתקווה שאוכל לדגום את שניהם בלי לחץ
מומלץ ביותר, איזה מומלץ חובה.

בשורה חדשה באשקלון

9
וואלה אני שוקל להתניע את האוטו , והופה לאשקלון.
המחירים שווים לכל כיס.
ואגב עד איזה שעה הן מקבלות ?
אחות 1 : אבא אני לסבית .

אחות 2 : אבא אני לסבית .

אבא : יש מישהו שאוהב בנים בבית הזה ?!?!?!

אח : אני .

בשורה חדשה באשקלון

10
גם אני ביקרתי את הגברות המדוברות, ואין ספק שמדובר ביחס עלות/תועלת מצויין, במיוחד לאור המצאי באיזור.

דיסקרטיות סבירה, הבנות נאות למדי והדירה... סבירה.

הייתי עם הבלונדינית (לאחר שסירבתי בנימוס להצעה להיות עם שתיהן). פנים נאות למדי, גוף צעיר ונחמד, חזה קטן-בינוני.

לא ביקשה ממני להכנס למקלחת לפני, אבל גם לא היה צורך שכן הייתי בבוקר ואחרי מקלחת ומבושם.

מציצה חשופה כולל ליקוקי ביצים (מעט אגרסיביים), שהפכה חיש קל ל-69 מיוזמתה. אחרי כמה דקות הלבשת חליפה וזיון לא רע.

בסך הכל כפי שאמרתי לא רע בכלל.

בקרוב נסה לדגום את השטנית.

בקטוס

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”