כ צמד הבנות שנראות רק בחופש הגדול - סקס אדיר

צמד הבנות שנראות רק בחופש הגדול

1
ותיקי הציידים ודאי שמו לב לתופעה בחופש הגדול בה נצפו שתי בנות ישראליות בסביבות גיל ה-20 באזור רחוב הר ציון.בהתחלה הייתה מגיעה רק בחורה אחת עם שיער שחור עד הכתפיים וקצת מלאה ומתיישבת בתחנת האוטובוס בהר ציון,זאת הקרובה לטאבון שנפתח, ועם הזמן צרפה אליה חברה עם שיער שחור ארוך והרבה יותר שמנה.בפעם הראשונה כשראיתי את אותה צעירה יושבת בתחנה האוטובוס לא חשבתי שהיא עובדת, אך כשראיתי רכבים עוצרים לידה ואותה קמה לעברם הבנתי שיש מצב שהיא חדשה.החלטתי לברר את העניין ונסעתי בהר ציון עד הרמזור של קיבוץ גלויות שם עשיתי פרסה והמשכתי לכיוון התחנה. רק החולים שבייננו מבינים עד כמה עצבנית הנסיעה ברגע שראית אופציה לתקיעה ועד שאתה מגיע אלייה,כמה נהגים קיללת על הדרך וכמה הולכי רגל כמעט דרסת(אפילו הרמזור המסכן קולל). כשהתקרבתי לתחנה, מרחוק ראיתי שהיא עוד שם התקרבתי עצרתי ושאלתי "עובדת"?. הבחורה קמה לעברי ואומרת "זה 200 שקל". שאלתי מה זה כולל? ענתה "מציצה וזיון"שאלתי למה כל כך יקר? ענתה "על משהוא טוב משלמים".למרות שבאמת רציתי חשבתי שסכום כזה לאזור הזה הוא מופקע אז עניתי לא תודה.כשהמשכתי בסיבוביי וחזרתי לקטע שיישבה ראיתי שהיא עדיין שם והבנתי שגם אחרים לא מוכנים למחיר השחיטה הזה.כעבור כמה ימים ראיתי את אותה צעירה והפעם עם חברה עומדות לפני הגן שבהר ציון( איך שעושים פרסה ברמזור של קיבוץ גלויות ומייד בצד ימין)כבר ברמזור לקחתי החלטה שאם תסכים על 150 אז אני הולך על זה.בכל זאת חדשה בכל זאת צעירה מה לא נבוא לקראתה?.כבר נעמדו כמה רכבים אז נעמדתי בתור. הרכבים הראשונים עוזבים ואני מבין שכנראה המחיר 200 עודו חי וקיים,עוד מעט תורי אולי יתמזל מזלי.סוף סוף תורי מתקרב ושואל "כמה"? עונה לי אותה צעירה משלשום "אתה יודע כמה". המנייקית זיהתה אותי.עשרות רכבים עוצרים לה והיא מזהה אותי מלפני יומיים?. בגלל שעמדתי בתור אמרתי לה "את רואה שב-200 כולם בורחים,אני מוכן ב-150 אם לא אותך אז את החברה שלך".אמרה לי שתשאל את חברתה במידה ולא תסכים תבוא היא.חברתה שהייתה שמנה יותר סרבה להצעה(כאילו היא מיס יוניברס)ושמחתי שלפחות המלאה היא זאת שעולה.נסענו לכיוון היער בדרך סיפרה שהיא לא עושה את זה קבוע ובגלל זה המחיר גבוהה יחסית.עברנו למושב האחורי,תמיד יש התרגשות ממשהוא חדש ומרענן.התחילה במציצה,האמת לא הכי מקצועית,ואז אמרה "יאללה בוא עליי"ביקשתי שתמצוץ עוד קצת והמשיכה,בידי הימנית ליטפתי את ישבנה והמשכתי לכיוון הכוס שהיה מגולח. תוך כמה רגעים הוציאה קנדום והלבישה אותו,הכלי היה כל כך מתוח שפחדה שהקונדום יקרע. נשכבה על הגב אך לא הורידה את החזייה,ביקשתי שתוריד, אין כמו לפמפם ולהרגיש פיטמה זקורה בתוך שיפתותך.לא יודע למה אבל היא הורידה את החזייה רק מצד ימין אך זה הספיק לי כדי להתענג על שד הבוסר.אני חושב שלא עברה אפילו דקה עד ששחררתי את כל המטען והרגשתי הקלה אמיתית.התלבשנו וחזרנו להר ציון כשחברתה מחכה על הספסל.בהתחשב בעובדה שלא הסכימה להתנשק ושהמציצה לא מקצועית סה"כ ציון עובר 7.

3
ידידי היקר, קוקסינלים בדרך כלל עומדים בצד של בנק לאומי,אני מדבר על הצד השני, הצד בוא נמצא הטאבון שלא מזמן נפתח או אם תרצה הצד בוא אם תמשיך ישר תגיע לתחנה המרכזית הישנה.לדעתי הם מגיעות רק בזמנים של החופש הגדול או חגים. הבחורה המלאה מגיעה בדרך כלל בטרנינג שחור, גובה כ-1.55 פנים חמודות ואלו חברתה השמנה יותר עם מכנס צמוד מבריק בצבע שחור וחולצה אדומה,גובה 1.65 פחות יפה בפנים.ממעקב קצר אחרייהם היו מגיעות וחוזרות רגלית מהתחנה המרכזית החדשה(משם כנראה לקחו מונית שרות לביתם).היו מקרים בהם היו נצפות עולות יחדיו לרכב כאשר באקט עצמו יוצאת היותר שמנה מהרכב ומחכה לידו עד שחברתה מסיימת. בטוח שמי שהרבה להסתובב בתקופת החופש הגדול בהר ציון נתקל בדבר יחודי זה.

4
קריסטל, תחילה נרים כוס בירה לכבוד הצטרפותך אל הפורום Beer

מקווה שהדיווח הנוכחי הוא רק דוגמית ממה שמצפה לנו ממך בהמשך.

הבאת דיווח מעניין מאוד, רענן ומקורי, אין עדיין דיווח על העלמות המדוברות ובכך חידשת ללא מעט אנשים, יופי של דיווח ראשון.

מהדברים שלך גם ניתן להבין שאתה נמנה עם הכבדים בתחום. כאן נשאלת השאלה איפה היית עד עכשיו?

לא נורא, מוטב מאוחר מאשר אף פעם לא, מקווה שעוד כמה פסיביים ייקחו ממך דוגמה.

לעניין הדברים שכתבת:

אכן מוכרות לי שתי הקובבות, סליחה, עלמות חן.

היית רחמן איתן וכאן צריכים להעמיד קצת דברים על דיוקם.

הן מאוד שמנות. זה לא איזה מלאונת או "בריאה", אלא שתי בחורות דאבות.

אחת עוד אפשר להגיד עליה שהיא פשוט שמנה וכשהיא לובשת טייץ וחולצה צמודה בשילוב איפור ושיער חלק אפשר אולי אפילו לקרוא

לה סקסית. אבל השנייה היא ממש טנק.

גם אני תהיתי האם הן סתם בלייניות בפעם הראשונה שראיתי אותן. יש לא מעט כאלה ברחוב שמאוד מבלבלות.

לפעמים אני עוצר כדי להסיר את הספק אבל הפעם, לצד התהיה אם הן עובדות או לא, תהיתי האם הן קטינות.

לכן גם לא עצרתי לבדוק.

מהר מאוד הבנתי שהן חזק בעניינים כשנהגים עצרו לקבל פרטים והן ניגשו אל החלונות.

עם זאת, לרוב חזרו למקומן, כנראה המחיר מאוד הרתיע.

באותה פעם, כעבור זמן קצר, ניגשו אליהן שוטרים, בדקו עניינים וגירשו אותן משם.

נשארתי בלי לדעת מה הקטע שלהן, תודה שבאת להשלים את החלק החסר בפאזל.

אני שמח שאנשים לא משלמים להן את הסכום השערורייתי. מילא אחת כמו אנג'לינה או שירן, אני יכול אפילו להבין, אבל אלה?

הייתי אומר שבסכום כזה רק לחובבי הז'אנר.

גם שירן התחילה עם 200 ש"ח, מאוד נחושה בדעתה אבל עם הזמן דברים השתנו.

אולי גם הן יורידו מחירים ובעיקר- יתחילו לתת שירות כי מהדיווח שלך נשמע שהיא קצת תפסה את המושכות

ושלטה בעניינים, מה זה להוריד רק צד אחד של חזייה?

אחת כזו נראה לי צריך לקחת אותה לחדר וללמד אותה איזה שירות מגיע לך לקבל כלקוח.

תהיה יותר אקטיבי ואסרטיבי, תקבל הרבה יותר...

לסיום,

[QUOTE=קריסטל]רק החולים שבייננו מבינים עד כמה עצבנית הנסיעה ברגע שראית אופציה לתקיעה ועד שאתה מגיע אלייה,כמה נהגים קיללת על הדרך וכמה הולכי רגל כמעט דרסת(אפילו הרמזור המסכן קולל). [/QUOTE]

כן , זה קטע קצר שנמשך כמו נצח. על הדרך אתה שואל את עצמך למה לעזאזל אין נקודת פרסה באמצע, מקלל את הסודני שבדיוק מחליט לעבור את הכביש ונותן לו בבאזר עד הסוף, מתפלל שתספיק לתפוס רמזור ירוק ושהיא עדיין תהיה שם כשתגיע...

ברוך הבא, תמשיך ככה.

נ.ב. - adirsh, תשמע, אני נהנה לראות אותך כאן פעיל ותורם דיווחים ותגובות אבל תהיה מלך עד הסוף ושחרר איזה פירגון לציידים שכל כך משתדלים לשתף ולתת מעצמם להנאת כולנו.

שים לב מה כתבת לו: "קריסטל לא יזיק אם תתרום קצת מראה חיצוני של הנערה ועד כמה שאני יודע בתחנה הזו יושב לרוב קוקסינל ובאיזה שעות זה היה"

אתה ישר בא בביקורת, ישר חותך ואחר כך בא עם שאלה.

תברך את החבר החדש, תקבל אותו יפה, תתייחס לדברים שכתב, שחרר איזה מילה טובה, מגיע לו.

אתה הרי יודע לעשות את זה, לא? קריצה

5
אהלן קריסטל , שמח שהחלטת גם להתחיל ולדווח !

פוסט נחמד !

בקשר לבנות , הן באמת בהמות . לא הייתי מעלה גם בחינם !

באותה התחנה ישבו בערב חג גם הקוקסינלית עם בטטה אחרת .

כמה שאני מכיר את הקטע הזה חחחחחחח הר ציון הקטע בין שלמה לקיבוץ גלויות , תמיד המציאה צצה בצד הנגדי !

היו לי מקרים , כמו עם אלונה למשל שכמעט ועברתי על האי תנועה ( הפארק הלאומי של הסודנים ) !

הפרסה של קיבוץ גלויות זה הכי גרוע , אם פיספסת את הרמזור לוקח לו נצח להתחלף !

או שהוא תמיד מלא , אם יש 4 רכבים של חרמנים לפניך אכלת אותה , תניד יהיה אחד מתוך ארבע שיעשה פרסה כמו נכה ויתקע אותך עוד 3 דקות ברמזור אדום !
Living on the wild side of life

7
אני מודה לכולם על קבלת הפנים הלבבית.נחמד לראות שיש אנשים שמעריכים את זמן ההשקעה שבכתיבה,בכל זאת זה לוקח לא מעט זמן.לבקשתכם אדווח בהמשך על מקרה חריג שקרה לי ואבקש את עזרתכם בזהות הבחורה. סיפור המקרה שקרה לפני חודשיים יהיה תחת הכותרת "זכייה בפייס בהר ציון". להתראות לכולם.

8
[QUOTE=קריסטל]לבקשתכם אדווח בהמשך על מקרה חריג שקרה לי ואבקש את עזרתכם בזהות הבחורה. סיפור המקרה שקרה לפני חודשיים יהיה תחת הכותרת "זכייה בפייס בהר ציון". להתראות לכולם. [/QUOTE]

ממתינים בכיליון עיניים.

נשמע מבטיח.

רק שלא ייקח לך עוד חודשיים... קריצה

10
[QUOTE=badboy25]אהלן קריסטל , שמח שהחלטת גם להתחיל ולדווח !

פוסט נחמד !

בקשר לבנות , הן באמת בהמות . לא הייתי מעלה גם בחינם !

באותה התחנה ישבו בערב חג גם הקוקסינלית עם בטטה אחרת .

כמה שאני מכיר את הקטע הזה חחחחחחח הר ציון הקטע בין שלמה לקיבוץ גלויות , תמיד המציאה צצה בצד הנגדי !

היו לי מקרים , כמו עם אלונה למשל שכמעט ועברתי על האי תנועה ( הפארק הלאומי של הסודנים ) !

הפרסה של קיבוץ גלויות זה הכי גרוע , אם פיספסת את הרמזור לוקח לו נצח להתחלף !

או שהוא תמיד מלא , אם יש 4 רכבים של חרמנים לפניך אכלת אותה , תניד יהיה אחד מתוך ארבע שיעשה פרסה כמו נכה ויתקע אותך עוד 3 דקות ברמזור אדום !

[/QUOTE]

אז בואו נסכים כולם מעכשיו שברמזור הזה לא חולמים ומפרססים מהר
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”