כ דיווח + בוני מידעיה הפניני עכשיו בוולפסון 40 - סקס אדיר

דיווח + בוני מידעיה הפניני עכשיו בוולפסון 40

1
ביקרתי במקום שבוע שעבר.
הופתעתי לראות שם את בוני (לשעבר מידעיה הפניני) התעריף שם הוא 150 (במיקום הקודם היה 100).
לא נכנסתי איתה - חיפשתי את החזה הגדול שהייתי איתו לפני חודשיים....
לא הייתה ההיא...
נכנסתי עם מישהי חדשה {אירה נראה לי} גבוה חזה ענק, קעקוע ברגל.
מוצצת חשוף מדהיםםםםםם.( שמה את החזה על הביצים ועליו ותוך כדי מוצצת את הכיפה... חלום!!!)
גמישה, עברנו הרבה תנוחות, אין תקתוק, אבל היא יודעת לגרום לך לגמור אם היא תרצה....
בסה"כ חוויה נעימה מאוד תמורת 150...
אמשיך לחפש את השנייה (גבוהה, חזה גדול, שיער קצר, זורמת ונעימה מאוד..)
תהנו..
"אין לנו מספיק דם בגוף כדי להפעיל את המוח ואת הז.."

7
[QUOTE=superman1979]דייג יש מצב לדיווח מפורט עליה, תעריף כולל מיקום שעות וימים,גיל ושאר ירקות,תודה

[/QUOTE]
קומיקס - אני לא יודע אם שמת לב, אבל לדייג ממש אין זין לבלבולי מוח שלך (הוא לא 'יזרום' איתך).
[QUOTE=dayyag1]
לגבי השאלות שמעלה היצור המעופף - תתקדם

DAN[/QUOTE]
התשובה שלו מאז - לפי דעתי אתה יכול לראות את זה כתשובה גורפת לכל הפעמים שתזיין לו את השכל...
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

8
ממה שזכור לי מבוני, היא די שרוטה, כנראה הזנות עשתה לה איזה סיבוב, היא צוחקת, נחמדה, אבל אם לא גומרים היא מתחילה להיות מאוד חסרת סבלנות, וממש לא בא לה להשקיע קצת אם זה לא ממש זורם לה איתך,
היא תנסה לתקתק אותך בד"כ אחרי מציצה מהירה נגיד 2 דק', ויאללה זייןן, היא לא אוהבת לרכב
כל זה מהפעם האחרונה שלי איתה מלפני קצת יותר משנתיים וחצי.

9
dayyag1,

חזקיהו המלך איזה מספר,טלפון ?

וכמה עולה

תודה,שאלות אלו מופנת אליך גםו למי שדגם את בוני לאחרונה (ואני לא מתכוון ללפני 2 וחצי)

גם כי רשמת שנדגמה בחזקיהו המלך,נכון שיש פוסט (ישן) עליה,הוא דורש רענון כיון שעברו כל כך הרבה שנים מאז

אז אודה למי שיכול לעדכןןן

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”