[QUOTE=צעיר לנצח]עיסוי-קצף.. תגיד..
יש לך סיפורים גם מביקורים אצל בחורות?[/QUOTE]
אתה מתכוון לדיווחים או לנפילות ?
דיווחים יש לי המון, תעבור על ההודעות שלי ותראה.
נפילות עם בחורות בתחום הטנטרה דווקא לא היו לי, אבל הזכרת לי משהו שרציתי לשתף בו את החברים.
לפני טיולי בתאילנד, הגדרתי לעצמי יעד לעבור שם את כל סוגי העיסויים הקיימים, כגון עיסוי תאילנדי מסורתי, עם חלב, עם שמן, עם נורו ג'ל וכמובן גולת הכותרת - עיסוי קצף הידוע גם כ-soapy massage. עוד בלילה הראשון שלי בתאילנד, החלטתי שמגיע לי להתפנק ולהפיג את העייפות של הטיסה הארוכה במסאג' טוב. שמתי לב שבמלון שבו התאכסנתי ישנן שתי חנויות מסאג'. ניגשתי לגדולה יותר ואיך שהתקרבתי יצאה ממנה המאמה-סאן (המארחת) אישה מבוגרת כבת 50 והגישה לי עלון עם מחירים. כבר מהצצה בעלון שמתי לב לשיטת התימחור הנהוגה בתאילנד. ישנו מחיר מסוים למקומיים שכתוב בתאית ונקוב בבאטים ומחיר נוסף שערורייתי שנועד לתיירים ונקוב בדולרים. מכיוון שכלל אצבע הוא שדולר אחד שווה ל-30 באטים, קל לעשות את ההמרה בראש ולהבין עד כמה הן מרוויחות מתיירים. מכיוון שידעתי זאת מראש, לא נתתי לדבר להפיל אותי. נכנסתי לחנות וניהלתי משא ומתן עם המארחת על המחיר של עיסוי שבחרתי - עיסוי תאילנדי מסורתי למשך שעה. התפשרנו על 500 באט שזה סכום שנחשב טוב בשבילה ובהחלט טוב גם בשבילי כ-65 ש"ח...
מכיוון שהגעתי מהחדר שלי במלון, לא רציתי לבזבז זמן על מקלחת, כך שמיד התפשטתי ונשכבתי על המיטה. נכנסה בחורה צעירה מאוד (20) ויפה מאוד בסטנדרטים של תאילנדיות, לקחה את בגדיי, קיפלה אותם יפה והניחה בצורה מסודרת בפינה. כבר התחלתי להריץ בראש מחשבות כמה כיף יהיה לעבור את העיסוי מהבחורה היפהפייה הזו, אך היא הסיטה את הווילון שחוצץ בין אזור הטיפול לבין חדר הקבלה והלכה לצחקק עם חברותיה בחדר הקבלה. עוד לא הספקתי לעכל למה היא הלכה ונכנסה המארחת המבוגרת. חשבתי שהיא באה לגבות ממני את הכסף מראש, אך להפתעתי היא הניחה כרית מתחת לראשי והחלה בעיסוי התאילנדי. אמרתי לעצמי: נו, לא נורא, גם ככה באתי לעיסוי תאילנדי מסורתי ולא לעיסוי אירוטי, כך שבאמת לא משנה מי עושה את המסאג' ומה גילה. המארחת המבוגרת באמת פירקה לי את הצורה עם עיסוי נמרץ ביותר שלעיתים היה ממש לא נעים עד לסף הכאב. השתמשה בהמון תנוחות תוך שהיא מתיישבת מאחוריי ומשתמשת במרפקיה ובברכיה כדי לסובב את ידיי ורגליי לזוויות בלתי אפשריות עד ששמעתי כל מיני קנאקים בחוליות של הגב שמעולם לא הגיעו לכזה עומס פיזי. למרות גילה המבוגר ולמרות שהעיסוי היה בלתי אירוטי בעליל, מצאתי את עצמי עם זקפה עקב העובדה שהגעתי "טעון" לתאילנד מתוך מטרה לבלות כמה שיותר עם המקומיות, כך שלא גמרתי כבר כמה שבועות...
המארחת שראתה את הזקפה שלי, אמרה משהו בתאית, הצביעה על הזין שלי ושאלה משהו בתאית שכמובן לא הבנתי. הנהנתי בראש כמו שעשיתי עד עכשיו בכל פעם שהיא ביקשה ממני משהו בתאית, אך הפעם היא הוציאה מגבת פנים קטנה, גילגלה אותה והניחה אותה על העיניים שלי כך שחסמה לי את שדה הראייה. התחילה לעסות לי את אזור המפשעה, עדיין בעיסוי מסורתי, שהיה נעים אם כי עדיין יותר רפואי מאשר אירוטי. לפתע, בהפתעה מושלמת, הרגשתי משהו במרקם של גומי נוגע לי בזין ושנייה לאחר מכן חמימות ולחות. לקח לי מספר שניות לעכל שהיא בעצם הלבישה לי קונדום ושהיא מוצצת לי !
אמרתי לעצמי: WTF ? באתי לעיסוי תאילנדי מסורתי ! אז מה הקשר למציצה עכשיו ?
אחרי כמה שניות הרגשתי את משקלה עליי והבנתי שהיא בעצם מזיינת אותי !!!
התפשטה בי תחושה של גועל מלזיין אישה מבוגרת שאין לי מושג אפילו מה שמה, אין בה טיפת יופי או נשיות, יש לה כוח פיזי כמו למתאבק סומו וממש לא באתי לזיין אחרי הטיסה הארוכה והג'טלג, אז כמובן שהזקפה ירדה במהירות. היא ניסתה להמשיך לזיין אותי והשמיעה כל מיני גניחות שלא קשורות לכלום. כשהבינה שאני כבר לא זקוף בתוכה, הורידה את הקונדום והחלה במציצה חשופה נמרצת. זה גם לא עזר לאושש את זקפתי כי הרגשתי קשות את שיניה, אז היא החלה בעבודת יד נמרצת ביותר בלי שום חומר סיכוך. מהר מאוד זה הפך להיות פשוט בלתי נעים עד לכואב, אז סימנתי לה בתנועות ידיים נמרצות שאני לא מעוניין להמשיך. מחתה נמרצות וניסתה בכל דרך אפשרית לשכנע אותי להמשיך עם האנגלית הרצוצה שלה. סימנתי לה שמבחינתי הסתיים המסאג' בכך שקמתי והתחלתי להתלבש. סימנה לי לעבר המקלחת אך סימנתי לה בחזרה כלפי מעלה על כך שאני מתכוון להתקלח בחדרי. סיימתי להתלבש, הוצאתי את הארנק ושילמתי לה את 500 הבאטים שסיכמנו עליהם. אמרה לי שהמחיר הוא 1500 באט כי עשינו סקס. הייתי בשוק טוטאלי ומחיתי נמרצות. היא חסמה את דרכי החוצה בגופה והגישה את ידה כלפיי באופן שאינו משתמע לשתי פנים שהיא לא תזוז לפני שתקבל את כספה. לא הייתה לי ברירה ובטח לא רציתי לריב איתה אז נתתי לה עוד 1000 באט. הושיטה את ידה שוב ואמרה "טיפ". באתי להוריד לה סטירה על החוצפה שהיא זיינה אותי ללא רצוני ועוד דורשת טיפ על כך, אך התאזרתי בסבלנות, נזכרתי בערך הנמוך של המטבע המקומי והגשתי לה שטר מקופל של 100 באט שהם כ-12 ש"ח. למזלי היא לא הסתכלה על ערכו וישר הכניסה לתיק שלה. ידוע לי שמקובל להשאיר טיפ גבוה הרבה יותר...
יצאתי ועליתי בחזרה לחדרי עם תחושה שאין מילה אחרת לתאר אותה מאשר שפשוט היא אנסה אותי !
מסקנה: בתאילנד אין דבר כזה מסאג' לא אירוטי כשספק השירות היא אישה/בחורה. המארחת תעשה הכל כדי להוציא מהתייר המסכן עוד ועוד כסף, תנצל את אי-הבנתו בתאית ואת האנגלית הרצוצה שלה, כולל סקס בכפייה !
הגעתי למסקנה שהבחורות הצעירות בחנות מיועדות לעיסויים המתקדמים יותר, שהם מוכווני מטרה לעבודת יד מהירה והחוצה, מה שאנו קוראים "תיקתוק"...
עיסוי_קצף2013-04-03 07:59:11