כ דורין/דריה - בורסה - סקס אדיר

דורין/דריה - בורסה

1
שלום לכולם, אתמול נצפתה ונדגמה בחורה צעירה רזה גובה 1.7 שיער שחור בין חלק לגלי. נקיה, נראית טוב (בטוח לא משתמשת) סביר להניח שהיא בת של עולים מחבר העמים או שעלתה בילדותה כי בקושי היה לה מבטא.
ראיתי אותה ליד הכספומט של בנק לאומי ובתחילה לא הייתי בטוח האם היא נערה עובדת.

לאחר סיבוב התברר שהיא עומדת איפה שהמוסך הישן מול חניון היהלום בית שאפ. (בדרכ עומדת שם עוד בחורה ישראלית ששכחתי לשמה שגם מוצצת לא רע)
מחירון 70 מציצה 100 סקס, לדעתי באה עם חברה.
עלתה למציצה חשופה והיה מעולה. לבחורה חזה קטן הולכת עם פושאפ

הציעה עוד מספר אבל הייתי עייף, נדגמה בשעה 01:00 לערך ואחרי היא חתכה לדעתי. טענה שגנבו לה את הפלא ורשמה את המספר (המיוחד) שלי על דף.
לא מצפה ליותר מידי אבל שיהיה.

כמו כן נצפו אתמול 2 קוקסינליות, הקוקסינל החרדי בשמלה, ו2 מבוגרות בכיכר המרכזית בלי מוטיבציה לעבוד.
יוני

מה שאתה נותן זה מה שתקבל

דורין/דריה - בורסה

2
wizard שלום,
ראשית אני מבחין שהצטרפת לא מזמן לפורום ואני מברך אותך על כך.

העלתה דיווח מעניין מאוד ומסקרן.
על פניו נראה כי מדובר בבחורה/נערה חדשה שפגשת באיזור הבורסה,
אודה לך אם תוכל להרחיב ולפרט קצת יותר על אותו מפגש.
איך היא נראת? מה הנתונים שלה? האם מבחינתה זה מפגש חד פעמי או קבוע?

תודה על הדיווח, בצפייה שתעלה על הדף את כל מה שאתה זוכר.

דורין/דריה - בורסה

3
לפי הגישה שלה היה נראה כי היא בצעדיה הראשונים אבל נראה שעברה איזו הדרכה (הערכה שלי שבאה עם חברה) מעבר לזה רשמתי מה שרלוונטי.

לצערנו במקרים כאלו צריך להמשיך להסתובב ולנסות למצוא. כי טלפון אין. וחבל. אבל זה מה שיש.

תמיד נחמד לתפוס מציאות חדשות
אני אוהב להגיע לרחוב שאני לא ממש חרמן וככה הסבלנות משתלמת הבחירות נכונות והדגימות בדרכ טובות
למשל בליסימה מתמ"י אני חושב שבין הראשונים שמצאתי אותה עוד לפני שדווח עליה כאן, אבל אז לא הייתי רשום לפורום.

אז היא הייתה ממש הבת של השכן, פרח עם קוצים. ובכן ראיתי אותה אתמול, שומו שמים - עכשיו היא נראית כמו הבן הפנקיסט הסורר של השכן.
התחילה לשבת הרבה עם קוקסים, בהתחלה הייתה נרתעת מהם.

לילה טוב
יוני
מה שאתה נותן זה מה שתקבל

דורין/דריה - בורסה

4
WIZARD,על פי הפרטים שמסרת,זו דורין,דאשה מרחוב הבנאי באזה"ת חולון,כך שחדשה היא לא,היא בטח גם הציעה לך מציצה

חשופה,כולל גמירה בפה,נכון ..

יש לה שיער שחור מתולתל עד הכתפיים,לובשת מכנסיים שחורות או טייץ שחור,אם אני לא טועה יש לה גם עיניים ירוקות

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

דורין/דריה - בורסה

5
שאני חושב על זה יכול להיות שאתה צודק, היא הייתה מוכרת לי אבל חשבתי אולי אני טועה, כנראה שאתה צודק.

90 אחוז מוצצות בלי עם גמירה בפה כך שזה לא קריטריון לבדיקה.
באותו ערב לבקה גינס וגופיה לבנה.

בכל אופן לדעתי אתה צודק.
הלצבה יפה, חן חן לך
מה שאתה נותן זה מה שתקבל
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”