אני אישית די לא נמשכתי לזיון בחדרון מטונף בלי מקלחת אבל לחובבי הסקס המטונף? גן עדן! 25-50 יורו לחצי שעה והביתה. אני כמעט התייאששתי ולא הייתי מוכן לזיין בלי מקלחת ורוב הבחורות לא ממש עשו לי את זה אבל אני מאמין שאפשר למצוא שם הכל וממש בדקה האחרונה ובבניין האחרון שפקדתי פגשתי את קטרינה האלוהית והעצובה. רומנייה בת 21 (יאמי!) עם גוף משגע, ציצים עומדים לבנים לתפארת וכוס קטן ומגולח. הבעיה היא הגישה..היא ממש לא מתה על העבודה הזאת ולא יודעת מילה באנגלית, אבל בשבילי היו את כל התנאים-מקלחת וכוס ורדרד בתוספת שני שדיים נעריים וזקורים. בשביל 25 יורו? עסקה לא רעה בכלל, רק להסתכל על הדבר הזה עירום, כבר שווה! בקיצור, נתתי האתנן ניסיתי לגרום לה לחייך אבל כלום (turn off) שמה הכובע נתנה מציצה. לא רציתי לזיין אותה אז הסתפקתי בזה..תמורה נאה לאגרה! אם רק היתה גישה יותר טובה וטיפה יותר תנאים, זה היה יכול להיות סיפור הצלחה. עדיף לבוא עם כסף וזמן וללכת להתפנק במועדונים, אין ספק. אך מי שקצר בזמן וממון שילך לסיור קולינרי בבניינים מכניסי הפנים (והבולבול). בתיאבון!
פרנקפוקט המדוברת
1אז ככה..לפני כחודש ביקרתי בעיר הקדושה ואחרי דיווחים רבים הבנתי שהאופציות הם- הביוקר, כלומר אחד מהמתחמי סקס שבהם אתה לא יוצא בפחות מ250 יורו כי מן הסתם תרצה לדגום לפחות שלוש נשים ויש את דמי הכניסה..בקיצור מפאת חוסר הזמן והתקציב הלכתי על האופציה העממית והטיפה כלבלבית ומביישת ושמתי פעמיי לרחוב הזימה שנקרא אזור האורות האדומים (לשאול כל נהג מונית, זה ק"מ הליכה מהמרכז קניות). יש שם חנויות סקס וקזינו וגם רחוב אחד קטנטן שבו רק בנייני סקס. הכניסות נראות כמו חנות סקס רק ששם באמת מוכרים סקס! מומלץ לבקר רק בשביל החוויה, כי זה לא ממש עושה חשק...מדובר בבניינים של ארבע-חמש קומות כשבכל קומה מספר חדרים קטנטנים ולא מסבירי פנים. בפתח כל חדר ישנה את הבחורה שמציגה את מרכולתה (כבר סיור תיירותי נעים לא?). בקיצור, גברים עולים ויורדים בבניינים הללו ומנסים למצוא את האחת!
אין אפוטרופסין לעריות!