כ איזור צ׳ק פוסט ולב המפרץ - סקס אדיר

איזור צ׳ק פוסט ולב המפרץ

1
אז ככה... עקב השעות הקשות של הערב/לילה נאלצתי לעשות ביקור בשתי תיקתוקיות, אחת בצ׳ק פוסט ואחת בלב במפרץ.

בצ׳ק פוסט יש את אותה ערביה שיש כל הזמן באופן קבוע ... אפילו בני מינה כבר לא באים לבקר אותה... המקום שומם, כנראה עקב חוסר תחלופה.. אפילו לא נשארתי לפרטים כי כבר הייתי אצלה בעבר.

בלב המפרץ ידעתי שאני הולך להיות מתוקתק אבל רציתי לראות מה יש שם חדש.
נכון לזמן כתיבת שורות אלה ישנן 4 בנות במשמרת כאשר כולן נראות טוב ואחת ממש שמנה סוג של bbw עם חזה מידה g למי שמבין ובקיא בתחום..

אמרתי לעצמי , אם כולן שם כוסיות אז השמנה סובלת טיפה מקיפוח חחח
הלכתי על השמנה ושמעתי פרטים, אמרתי לה בדיוק מה אני רוצה ואם הייתי מבחין בחוסר חשק ופוזות הייתי הולך ( גם ככה רק תכננתי לגשש) .

בגלל שיש לה לזה ענקקק זאת הסיבה לכל חובבי הזאנר שבקטע של טיטפאק לבדוק את העניין.

ועכשיו לפרטים:
קוראים לה ליז (רוסיה) בסביבות ה30+ אבל מכיוון שהיא קצת גדולה אז יכול להיות שאני טועה והיא אולי פחות.
עקב הסטנדרטים של המקום המחיר הוא מינימום 200 למספר ועוד 50 בלי גומי... סה״כ רציתי טיטפאק.
איתי היא הייתה מאוד נחמדה ועשתה בדיוק את מה שרציתי והכל היה בחיוך ... ולמרות שנהנתי מאוד כשהיא על הברכיים ומעבירה את הציצים שלה למעלה ולמטה על הזין שלי עד שגמרתי לה על החזה והיא עוד המשיכה קצת ולא ישר ברחה להתקלח .. עדיין יש לי מחסור במזומנים ורק אם לא תהיה ברירה אחזור שוב.

היא אמרה שאף אחת מהבנות לא עושה טיטפאק אז אמרתי לה ברור גם אין להן איך חחח
אז היא אמרה שהן גם לא אוהבות שנוגעים להן בחזה כי כולן מסיליקון .
אמרתי לה שאמליץ עליה לחבר אשר גם הוא אוהב את הז׳אנר של טיטפאק וציצים ענקיייים אז היא הציעה שנבוא ביחד לאורגיה, אבל לא התעניינתי.

איזור צ׳ק פוסט ולב המפרץ

3
עד כמה שידוע לי יש רק את שתי אלה באיזור (לא מחשיב את חוצות המפרץ)
ואם אני לא טועה זה ההסתדרות 10 בצ׳ק פוסט ו-68 מול לב המפרץ ליד שווארמה חאזן, הבורקס שם והחנות סקס שליד.
אם ידוע לך על עוד מקומות באיזור מלבד שתי אלה אנא שתף אותי בפרטי או בציבור אבל תשתף :)
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”