כ מה קורה באילת? - סקס אדיר

מה קורה באילת?

1
יורד בקרוב לאילת למספר ימים, תוהה מה ההיצע המקומי נכון להיום
מצאתי את זאת שהלוואי שאכן קיימת ועוד יותר הלוואי שזו אכן תמונתה, אשמח אם מישהו דגם ויכול להזים את החששות

מעבר לכך כל המלצה תתקבל בברכה
תודה
יפות >< רזות >< חזה ענק

מה קורה באילת?

8
שלום לכולם.

אני באילת בסופ"ש הקרוב ומחיפוש שערכתי בפורום מצאתי בעיקר אזהרות...

לא להתקרב לאורכיאדה, גם על הספא במלון קיסר יש אזהרות, ספא מלון דן גם לא מומלץ במיוחד, והבחורה הזאת שהחבר VERBLE דיווח עליה כנראה כבר לא פעילה:

דיווח חי - אילת - יוני - יולי 2013

בנוגע לספא 'איפנימה'(ככה קוראים לו?)בעיר המלכים(מישהו יכול להסביר לי איפה זה בדיוק?? ממש ליד עיר המלכים?) - גם עליו יש אזהרות אך החבר אכילס דיווח כאן שדווקא מצא שם 2 כוסיות ולא נכנס בסוף כי לא היה סגור אם הן מאפשרות זיון:

(אין) זיונים באילת

על כרטיסי הביקור של הסוכנויות אני בכלל כבר לא מדבר כי הבנתי מזמן שמדובר בנוכלים עם "בחורות" ו"שירות" סוג זובי במקרה הטוב...

אני יודע שהעיר הדרומית יבשה מאוד ואין מציאות, אבל אם יש למישהו בכל זאת המלצה אשמח לשמוע. כמובן שבמידה ואמצא משהו מעניין אדווח.

בתודה מראש.

zooz

מה קורה באילת?

9
מציע לך לחפש סטוץ בחינם..
כנס לפאב המנקיס, תראה שם בחורות ששותות לבד ותבקש לשבת איתן.
בטוח שתהנה יותר וגם יש סיכוי גבוה יותר שתצא משם עם זיון...

בהצלחה!
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

מה קורה באילת?

10
צעיר לנצח אחי, האמן לי שגם בלי המנקיס(שהוא מקום סבבה בפני עצמו) יש סיכוי טוב ואפילו טוב מאוד שאמצא שם סטוץחיוך.

יש בסופ"ש הקרוב 4 מסיבות בריכה ענקיות לסטודנטים(בעיקר מאוניברסיטת ת"א והמכללה למינהל) שמתקיימות במקביל ב-4 מלונות שונים באילת, ואני הולך להשתתף לפחות ב-2 מהןקריצה. חברים שהיו בהפקות האלו בעבר כבר סיפרו לי שמדובר בלא פחות מסדום ועמורהTongue... אז אני מאמין שיש סיכוי לא רע שאסתדרEmbarrassed.

בלי קשר לכך אני מאוד אוהב לגווןTongue(תחום הסקס בתשלום תמיד בא אצלי במקביל/תוספת לבחורות בחיי הפרטיים), וזאת הסיבה ששאלתי על אילת כי אני קצת סקרן - מאחר וממילא אני שם - לחקור איך התחום שלנו בעיר הדרומית. זאת למרות שלא מצאתי שום המלצה רצינית מהזמן האחרון. אם באמת יש שם יובש מוחלט בתחום אז אוותר על הגיוון.
zooz
שלח תגובה

חזור אל “בקשות להמלצות סקס -רק כאן מבקשים ומקבלים המלצות ספציפיות !!!”