כ תאילנד - סקס אדיר

תאילנד

1
שלום אנשים , חבר טוב שלי טס לתאילנד לפני כמה ימים וסיפר לי .
משהו שאני באמת חייב לשאול

הזונות שמה , ברגע שאתה משלם להם כסף .
אתה בעצם יכול לעשות מה שאתה רוצה בבחורה ? מהדבר הכי משפיל מינית עד הדבר הכי הזוי ? בניגוד לזונות שיש בארץ .

זה נכון ? כי יש לי פאנטזיה פסיכית שרק בשביל זה אני קונה כרטיס טיסה לתאילנד

תאילנד

6
דניאל, לגבי הפנטזיה שלך אני לא יודע עד שלא אדע מה הפנטזיה אבל פעם לפני 15 - 20 שנה אפשר היה לעשות הרבה דברים לבחורות עובדות מקצועיות מבוגרות 50+ שם - היום כבר בכלל לא - רוב הבחורות היום בפטאיה למשל הן לא מקצועיות אלה בחורות צעירות רגילות (לרוב מאיזורים נחשלים כמו איסן) שבאו לעשות כסף קל - ואיתן בוודאי שלא תוכל לעשות מה שאתה רוצה...

את המצב לפני 15 שנה אני יודע לא מניסיון שלי אלה מסיפורים שסיפר לי נהג מונית שבמקרה לקח אותי לשדה תעופה כאשר נסעתי לתאילנד וכאשר שמע שאני נוסע לתאילנד שמח על ההזדמנות והחל להפציץ בסיפורים מהנסיעות שלו לתאילנד 15 שנה קודם. וגם רוב הסיפורים שלו היו על מישהי קבועה שהייתה לו שם כל תקופת הטיול שלו שהיא הייתה מבוגרת ואיתה באמת היה עושה ככל אשר יעלה ברוחו - אבל זה תמיד שונה עם מישהי קבועה שאתה מחזיק שם. היא גם היתה מארגנת לו כל פנטזיה שרצה - למשל כשרצה מישהי צעירה - היא קראה לבת שלה לבוא - כשרצה אורגיה עם שתיים היא הביאה עוד חברה וכו'

אני בעצם, לפני שנה, בתאילנד התוודעתי לנושא הסקס בתשלום וכשחזרתי לכאן חיפשתי את פטאיה הישראלית ומצאתי אותה בעזרת הפורום בדרום ת"א חיוך

הייתי עושה 3 בחורות ביום וגם אם הייתה לי יפייפיה לא הייתי יכול לעשות אותה יותר מפעם אחת כי תמיד היה לי בראש שאני מפסיד עוד הרבה אחרות. הבחורות מצידן תמיד רוצות שתחזיק אותן כקבועות שלך עד סוף תקופת השהייה שלך - ואם אתה עושה זאת אני מתאר לעצמי שתקבל גם יותר בתמורה - אבל לא כל דבר...

סימבה

בדרום ת"א - הכל צפוי אבל הרשות לא תמיד נתונה...

תאילנד

7

דניאל, אני גם משוכנע שאם תאמר מה הפנטזיה שלך אחד מהחברה עתירי הניסיון כאן בפורום יוכל לאמר לך איפה תוכל לממש אותה - וזה לאו דווקא בתאילנד - לדעתי זה יהיה יותר קרוב לגרמניה...

בדרום ת"א - הכל צפוי אבל הרשות לא תמיד נתונה...

תאילנד

8
דניאל, בקשר לפנטזיה שלך, תמיד תוכל לשאול את הבחורה שאיתך אם היא מוכנה לעשות לפני שאתה לוקח אותה,
ושוב- ככל שהיא יותר צעירה הסיכוי שהיא תסרב גדול יותר (בהנחה שהפנטזיה שלך מופרעת לגמרי).

אם לא תיאמת איתה מראש, ופתאום במלון באת אליה ביציאה והיא תסרב - תעצור פה ותתקפל, אחרת אתה תישאר בתאילנד עוד הרבה זמן או סתם תקבל מכות רצח...

ברמת העיקרון - ככל שהגיל עולה, הנכונות שלה לרצות אותך גוברת.

תאילנד

9
גם זונה ישראלית תוכל להגשים את הפנטזיות הכי פרועות.
מליקוקי חריצים ועד להשתנות וכו...
השאלה הנשאלת היא עד כמה הכיסים שלך עמוקים ועד כמה הבחורה צריכה את הכסף.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”