כ הרוסיה והמרוקאית - סקס אדיר

הרוסיה והמרוקאית

1
דינה וציפורה היו שתי מלכות יפות
דינה מרוקאית ,וציפורה פולניה
דינה הייתה יפה יותר ....ובאמת באו אליה הרבה
אבל לאט לאט המגמה הישתנתה ובאו יותר לציפורה ...ציפורה היתעשרה מאד עם סטודיו מפואר ודינה הלכה וירדה מנכסיה
דינה כעסה ובאה לפגישה אצל ציפורה וצעקה עליה שהיא גונבת לה את הלקוחות ....
ציפורה חייכה ואמרה לה שהיא לא גונבת לה....הם באים לבד בגלל שאת דינה לא יודעת לעבוד
דינה אמרה שהיא יפה יותר וסקסית יותר ....אבל ידעה שציפורה לא ליכלכה עליה
יום אחד והיא פוגשת את גיל שהיה לקוח שלה ושואלת אותו "תגיד יא מניאק אחרי שנה אתה בוגד בי והולך למלכה הפולניה ההיא..אתה לא מתבייש נתתי לך הכול...נעליים ללקק את התחת ..ככה עושים"?
גיל ענה לה " תשמעי את יפיפיה אין חולק על זה...אבל את חושבת שעסק המלכה זה כמו זונת רחוב....יאלה תביא את הזין בוא תגמור יאלה יש עוד לקוח...בוא יא כלב לקק נו לא לא שם יא מניאק "
ודינה צעקה " ככה יא מניאק ...אני נתתי לך הכול...כנראה השתן שלי עלה לך לראש....למה מה ציפורה יותר טובה מימני"?
בלית ברירה הלכה דינה לציפורה ובכתה לה שתלמד אותה איך לעבוד
והינה בא לקוח חדש וציפורה מלטפת אותו ,מגישה לו כוס תה....ובעדינות מורידה לו את הבגדים ....מחיכת ומבקשת בנימוס שירד על 4 וילקק את נעליה ....ומחלקת לו ציונים..."אתה כזה חמוד...כנראה נולדת ליהיות העבד שלי...וואו כמה חלמתי על עבד כמוך ...זה ממש מגרה אותי כשאתה לרגלי "
אותו לקוח בא אליה למחרת ויום למחרת ....עד שכתב לציפורה צי'ק עבור 15,000 שח לכול החודש ....ולקח את ציפורה לכיכר המדינה לקנות לה מתנה כלבבה ....ואף לקח אותה לעורך דין לאחר כשנה להכניסה לצוואה שלו
דינה ההמומה כמעט הישתוללה...ושאלה את ציפורה איך את עושה את זה
וציפורה ענתה " באהבה עדינות אינטליגנציה ...עם פסיכולוגיה וחוכמה עד שליבו נמס ...את צועקת מקללת חסרת סבלנות מתנהגת כמו זונת רחוב ...וזה מפחיד לקחות...הם רוצים פנטאזיה של מלכה אוהבת דואגת מחבקת "
דינה יצאה מביתה של ציפורה ואמרה "כוס עמק יא אשכנזים ...אתם שולטים בבנקים באוניברסיטה ואפילו את ה"עבודה" שלנו המרוקאיות גנבתם לנו...יא מנייקיות יא זבל
יאלה אני אלך לעבוד ברחוב וגמרנו
כוס עמק גם שם נכנסו הרוסיות...נמאס נמאס פאק אין צדק מה נישאר ?
שלח תגובה

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”