כ שירז בקרליבך 21 - לאוהבי הקומפקטיות. - סקס אדיר

שירז בקרליבך 21 - לאוהבי הקומפקטיות.

1
בשבוע שעבר הייתי חרמן אז נסעתי כהרגלי לקרליבך 21. (אני הולך לשם הרבה כי קל לי להגיע לשם, ולעיתים יש שם בחורות לא רעות ואפילו מדהימות - עם איימי הייתי לפחות 10 פעמים והשדיים שלה הם עדיין השדיים הכי יפים והכי נעימים למגע שראיתי.)

נכנסתי לאחד החדרים והמתנתי לתצוגה - השתיים הראשונות היו בלונדיניות די מבוגרות ולא אטרקטיביות בעליל, והשלישית הייתה טניה - גם מבוגרת, עם שדיים גדולים אך מניסיוני איתה בעבר (הייתי נכנס איתה לפעמים כי היא עושה רימינג), הם מנותחים, והמנתח הפלסטי שעשה לה את הניתוח התבלבל ובמקום סיליקון שם לה מלט.

עמדתי להתייאש וללכת הביתה או לתקתוקיה הקרובה בסעדיה גאון שהתוודעתי אליה לאחרונה, ופתאום נכנסה בחורה שחומה, בגובה של כמטר שישים, רזה, וצרת מסגרת. פניה יפות בעיניי אבל לא אתפלא אם יש כאלה שיחשיבו אותה למכוערת או פשוטת מראה. ישראלית.
שאלתי אם היא מתנשקת והיא אמרה שבתוספת של 100 ש"ח ובלי לשון - לא הלכתי על זה אבל נראה לי שבפעם הבאה כן אשלם את התוספת כי השפתיים שלה עושות לי את זה. בכל אופן, נכנסתי איתה, מציצה מקונדמת, ירדתי לה (מנוש קטן וכיפי וללא ריח) והזדיינו.

לסיכום, אני חושב שאם יש מישהו שאוהב בחורות קטנות הוא יהנה איתה.

כמה דברים ששכחתי לציין:
אין לה ממש שדיים, אבל מה שכן יש לה שם הוא כיפי ונחמד.
היא עובדת בשעות הצהריים.
אתנן שם הוא 280 ש"ח למי שלא יודע.

2
תודה על הדיווח גבר, ידוע לך באיזה שעות איימי עובדת
מחפש בחורות-מתחת ל60 קילו יפות רזות וקומפקטיות

עם קיבולת (כוס רחב ולא צר+רטובות /משפריצות)

ציצי טבעי זורמות ואוהבות סקס (לקבלני שיפוצים לא הריסות בלי מתקתקות וקרות)

תינתן עמלה יפה למוצא הישר-תעזרו-תרויחו!!!

8
לא מבין בישביל מה ללכת לתיתוקיה ב 280 לזיין 15 דקות (במקרא הטוב)
במחיר כזה אפשר ללכת פעמיים למישהי פרטית שלוקחת סביבות 120-150 אומנם לא כול הפרטיות הכאלו צעירות ויפות כמו הבנות בתיקתוקיות אבל לפכות מקבלים שרות הרבה יותר טוב ויוצאים בהרגשה טובה יותר
או לפכות ללכת לתיקתוקיות הזולות יותר של ה 120-200 בד''כ יוצאים במקומות האלו באותו הרגשה רק משלמים פחות

10
בטח שקיים אני אישית הלכתי כמה פעמים אומנם הרוב במחירים האלו זה מבוגרות בנות 30-45 ולא כולם נראות מלכות יופי אבל הם יודעות לתת שרות כזה טוב כמו שלא תקבל בשום מכון אני יתן לך דוגמה לאחת כזאת- אוקסנה מבעל הקידה חפש את הנושא שלה בפורום , אומנם היא קצת יותר עולה - 200 אבל שווה בהרבה מ תיקתוק ב 300 ש''ח במכונים
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”