כ סטלה מבאר שבע - סקס אדיר

סטלה מבאר שבע

1
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=5575
הבחורה מקבלת רק מגיל 45 ומעלה לטענתה וגם תוספת של כסף לא עוזרת כאן
כמה שאני זוכר המחיר הוא 250 שקלים אני לא בטוח אני מדווח קצת בדיליי על יציאות שלי לשטח כי נרשמתי רק אתמול .
מקווה שעזרתי , אשמח לשמוע דיווח של מישהו שדגם אותה תודה .

054-7188502

UMA2014-02-26 14:02:11

סטלה מבאר שבע

3
אני הייתי איתה כמה וכמה פעמים ואני בן 26 זה לפי קריזות אצלה לפעמים מקבלת ולפעמים לא
אני שילמתי 200 ש״ח לא מציאה גדולה נחמד אבל ראיתי יותר טובות, יש איתה בחורה נוספת בדירה הן עובדות לסירוגין שלדעתי הרבה יותר מומלצת

סטלה מבאר שבע

5
יש כאן שני דיווחים מעניינים. הדיווח על סטלה שמפרסמת בסקסאדיר מעניין מכיוון שמדובר בבחורה שעד כה למיטב ידעתי עסקה רק במסאזים. נדמה לי שהשניה שעובדת בדירה נקראת ניקול. לגבי הפרטית - מישהו יכול להסביר לי איך נכנסים לממבה ואיך מאתרים בחורות פרטיות באזור מגורייך. כמה מבקשת הבאר-שבעית שמצאת בממבה?
הלקוח2014-02-27 10:13:34

סטלה מבאר שבע

6
[QUOTE=באר שבעי 26]אני הייתי איתה כמה וכמה פעמים ואני בן 26 זה לפי קריזות אצלה לפעמים מקבלת ולפעמים לא

אני שילמתי 200 ש״ח לא מציאה גדולה נחמד אבל ראיתי יותר טובות, יש איתה בחורה נוספת בדירה הן עובדות לסירוגין שלדעתי הרבה יותר מומלצת[/QUOTE]
זה מאוד מעניין אני הייתי מעוניין לדגום אגב היום התקשרתי כמה וכמה פעמים למספר הזה 0546227343 ממה שהבנתי כאן בפורום הבחורה מקבלת במרכז גילת באחד הבתים שמה התקשרתי בערך 10 פעמים הבחורה מסננת מנתקת ובסוף היא גם ניתקה את הפלאפון אם למישהו יש מידע עליה מהזמן האחרון אני אשמח לשמוע .
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”