כ מורה לסקס - סקס אדיר

מורה לסקס

1

היי חברים.

אני מחפש מישהי פרטית שתהיה "מורה לסקס" הכוונה שלי היא למישהי שתוכל ללמד אותי לספק אישה כמו שצריך. יצאתי מזוגיות ארוכה מאוד מאוד לא מזמן ולאחרונה הגעתי למסקנה שבמיטה אני לא כל-כך טוב כפי שחשבתי.

אני מחפש מישהי שתגיע אלי הבייתה (או אצלה), תהיה צעירה ותראה טוב, נקיה כמובן ועם יצר מיני גבוה כלומר מישהי שגם יודעת להנות + סבלנית.

אני מוכן לשלם כמו שצריך ואני מחפש משהו לטווח הארוך.

אשמח לשמוע הצעות פה או בפרטי.

תודה רבה :)

מורה לסקס

3
בעיקרון, תלך לפרטית, תחזור על הביקור עוד פעמיים-שלוש, תיצור קירבה ראשונית, ואז תדבר איתה על הנושא ותבקש מבוקשך.
אני חושב שזה אפשרי עם רותי הג'ינג'ית (היא בטוח תסכים, אבל לא מאד צעירה) וגם, כנראה, עם נעה מאהבת תל-אביבית.

המגביה עוף - ירחיק ראות

מורה לסקס

4
מסכים עם פיטינג. להיות "טוב" במיטה תלוי בכימיה. יש אנשים שיש ביניהם כימיה כבר מהזיון הראשון. אבל ברוב המקרים זה נבנה לאורך זמן.
רוב הזונות הן חסרות סבלנות בטירוף. עדיף לך לבנות את הביטחון העצמי שלך. תקרא קצת באינטרנט על איך להתחיל עם נשים, איך להתכתב באתרי היכרויות, טכניקות סקס וכ"ו.

בשביל לבנות את הביטחון ולהגדיל את הניסיון שלך- כן כדאי לך לבקר כמה זונות. רק לא במתכונת של "מורה".
אפילו סטוץ יעזור לך לבנות ביטחון עצמי ולצבור ניסייון.

אתה צריך קשר חדש, לא מורה.

מורה לסקס

5
אני חושב אחרת מרוב המגיבים.
הכל מתחיל ונגמר בכסף, ואם הבחורה העובדת מסוגלת (מבחינת אינטליגנציה) ללמד אותך, היא תשמח לעשות את זה במקום לעשות איתך דברים אחרים.
ובמיוחד שמה שאתה רוצה ללמוד הוא איך לענג יותר את הבחורה.
אני מאמין שכמעט כל בחורה עובדת (פרטית כמובן!), לא רק שתסכים ללמד אותך את זה, אלא אף תהנה הרבה יותר מאשר עם גבר רגיל.
כי במקום מישהו שיטחן אותה שעה, היא מקבלת מישהו שמשלם לה כדי שתלמד אותו איך לרדת לה, איך לענג אותה, וכו׳; מה רע?!
באתרי הכרויות יש אפילו בחורות שכל כך אוהבות את זה עד שמוכנות לעשות את זה בחינם!

מה שאתה צריך הוא:

א. ללמוד ולהכיר דרך הפורום (ודרך מקורות נוספים) אלו בחורות פרטיות קיימות.
ב. מתוכן, לברור את האינטליגנטיות יותר (אני מניח שרוב הפרטיות שמתכתבות איתנו פה בפורום, עומדות בקריטריון הזה, למשל שרון, נועה, ניקיטה (אגב, לאן נעלם האשכול שלה?), וכו׳).
ג. להחליט כמה זמן דרוש לך: כמה מפגשים, וכמה זמן בכל מפגש.
ד. ליצור קשר עם הבחורות שבררת לעיל, ולמצוא מי מהן הכי מתחברת למה שאתה צריך, ובתנאים (מחיר וכו׳) כמה שיותר סבירים.

אתה יכול להניח שכל אחת מהן אלופה ובעלת ניסיון בסקס יותר מכל בחורה רגילה שתפגוש בחיים, אז השאלה האם יש להן את היידע הדרוש כדי להדריך אותך, היא הדבר האחרון שצריך להדאיג אותך.

מורה לסקס

6
אני לא מבין איך הבנת שאין לך כישרון ילד.
אם אתה רואה סרטים כחולים ,אז אתה צריך קודם לראות איך עושים אותם, כי זו לא המציאות.
דבר נוסף אם היתה לך זוגיות עם מישהי אתה תותח על ואל תחפש להישתפר מינית.קודם תחפש חברה לחברות אמיתית עם בחורה מקסימה ולאחר מכן תראה שהכל יבוא לבד.
בהצלחה
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

מורה לסקס

7
א. רותי בכלל לא תואמת את התיאור הרצוי.
ב. רוב הזונות מעוניינות בזיון כמה שיותר פשוט וכמה שיותר קצר וכמה שפחות אינטימי. הן מעדיפות לתקתק 3 או 4 לקוחות בשעה מאשר לבנות עם לקוח אחד כאילו-מערכת יחסים. יש יוצאות דופן אבל זה לא שווה את המאמץ.
ג. מבלי להכיר אותך אישית, על פי רוב הדעות כאן- אתה לא זקוק לאף "מורה" שתרוקן לך את הארנק. כנראה שהייתה לך חוויה לא טובה עם מישהי שערערה לך את הביטחון אחרי שהיה לך סקס טוב בתוך הקשר הישן.

Zayan Lavan2014-03-18 19:06:54

מורה לסקס

9
אני מניח שמישהי שהיא ברמות הגבוהות יותר או שהיא יותר "פרטית" מהאחרות תענה לקרטריונים.

אני מוכן לשלם כמו שצריך ואני מדבר על משהו שהוא לטווח ארוך/בינוני ולא משהו קצר מועד.

אם מישהו יכול להמליץ על מישהי ספציפית כאן או בהודעה פרטית אני מאוד אשמח.

שלח תגובה

חזור אל “בקשות להמלצות סקס -רק כאן מבקשים ומקבלים המלצות ספציפיות !!!”