כ לא משהו באפרודיטה - סקס אדיר

לא משהו באפרודיטה

1
באתי לבקר בתובל אתמול במיוחד, הלכתי למועדון בהתחלה, היה נעול, אבל סבבה כי בדר"כ יש שם רק כונפות.
הלכתי לאפרודיטה, לא ראיתי משהו מיוחד והלכתי לפיפ שואו שליד הקיוסק, היו שם שתי בנות, לא משהו בכלל.

חזרתי לאפרודיטה, יצאה בדיוק מפגישה עם לקוח בחורה בלונדינית בשם אנכיסה, לדעתי היא צריכה לשנות את השם למנחוסה.

עשתה הכל באי חשק, כל דבר שרציתי (אפילו לנשק את הציצי) בכתה לי שזה בתוספת תשלום ושאני צריך להוסיף,
בסוף אמרתי "יאללה, תעשי לי ביד", עשתה בחוסר חשק משווע, ביקשתי שתשים את הראש ליד הזין כאילו היא מוצצת ושתוציא לשון, בקושי את זה ביצעה, תפסה מרחק משמוליק לפחות 10 מטר.

גמרתי והלכתי, ביאסה לי את התחת,

גם אם היו לי מחשבות להוסיף כסף על מציצה, לא הוספתי כי כל הפגישה נעשתה בכזה חוסר חשק שלא התחשק לי בכלל להוסיף לה כסף.

בקיצור, הבחורה אנכיסה, בלונדינית עם אודם מודגש כזה, דווקא נראית לא רע, שירות על הפנים.

דווקא עם ניקול אין לי בעיה והיא תמיד זורמת איתי וגם בגלל זה אני תמיד מוסיף, אבל לאחרונה התחשק לי לטעום דברים אחרים וניקול כבר לא מושכת אותי כמו פעם.

בקיצור נפילה.
הלכתי מאוכזב, לא נראה לי שאחזור לשם בזמן הקרוב. אני צריך איזה חודש הפסקה.

לא משהו באפרודיטה

3
השם לא מוכר לי ואני מכיר את כולן
תוסיף פרטים על מראה ולבוש ונפצח מי זו.

בכל מקרה אני לא דובר המתחם
ולא יחצן המקום
אלא אחד שנהנה מאוד משירותי בנות המתחם.

כשאתה שנכנס עם עלות מאה שקל עם כוסית שעושה לך ביד אל תצפה לפינוק מלא
תן לסחורה, סליחה לבחורה, מאה ותקבל הרבה יותר כולל מה שביקשת
תן מאה וחמישים והשמיים הן הגבול

תהיו פיירים עם בחורות אלו
חרא עבודה
ולכולנו יש פנטזיות
תכבד את הבנות
תכיר אותן
תהיה כייפי וטיפה לארז

ותבין שפיפ שואו זו אחת העסקאות הכי טובה שיש

במאה חמישים אתה יכול לקבל פינוק במקביל עם שתי בנות

כלומר בשלוש מאות אתה יכול להיות שלוש פעמים עם אחת או פעמיים עם שתיים

זה מחיר של כניסה אחת לתיקוקיה מחורבנת בתל אביב

אז נכון פה זה בלי סקס

אבל לפעמים יותר כיף לפתוח רגליים ולתת לכוסית על לעבוד 5-10 דקות על האיבר שלך

לא משהו באפרודיטה

4
פיפ שואו זה הדיל הכי גרוע שיש בטח ב 150. אם אני כבר שם 150 אני אשים 200 ובמקום 10 דקות והרפייה אחת אני אקבל 40 דקות ו 2 הרפיות. אז כנראה יש פה יחצנים למיניהן... בכל מקרה אני בחיייים לא יוסיף מעל 100.

לגבי אנפיסה לי היא נותנת שירות מעולה לעומת ניקול שהיא רודפת בצע קטנה והכל עם תוספות. המלצות שלי זו אנפיסה סטפני ובמקום ליד הקיוסק את קטרין

לא משהו באפרודיטה

7
עניין התוספת 50 ש"ח (או כל סכום מעל) לא עובד על כולן. על הבחורה המדוברת תקבל אולי אפשרות לגעת בחזה. כן, מה ששמעתם, אפילו את זה היא לא נותנת בסכום כניסה הסטנדרטי. צריך לסגור איתה הכל מראש לפני ששולחים את היד לארנק! עדיף כבר לוותר מראש. האמת, בדיעבד אפשר לגלות את זה מראש, היא היחידה שאפילו לא מרימה את הראש כשנכנס לקוח למקום.

לא משהו באפרודיטה

9
אז ככה הנסיך השחור צודק לגבי ניקול אכן היא רודפת בצע,ולפעמים עושה טובה שהיא כאלו נכנסת עם לקוח,פעם אחת נכנסת אתה

גם היא בכלל לא יפה,חשבה שאני פרייר ואמרה למזכיר שם שאני בעייתי בטענה שאני לא מוכן לשלם לה 100 ש"ח על הורדת

תחתון,אמרה לי מה אני חברה שלך WTF??

ומיד

יצאתי,פעם הן היו מתפשטות עד הסוף,ופעם היחידה שהייתי שם דרשה עוד 50 ש"ח עבור הורדת התחתון,לא הייתי מוכן לשלם,גם

לגעת

בה לא נתנה,ויקה היית הכי פצצה שם מעניין האם היא עדיין עובדת שם,גוף מושלם הרבה יותר מסטפני עיניים אפורות כחולות גוף

מושלם,גבוהה,שיער שחור חלק

לגבי סטפני אז כן יש לה חזה מושלם אבל הפנים של ויקה יפות יותר(והיא היית הבחורה היפה ביותר שיצאתי לראות שם מכל שנותי

בכל הפיפשואים ),ולגבי סטפני גם היה לה ריח קצת מלמטה,מה שיצר מצב לא נעים,אחרי

שיבשה אותי 5 דקות מתוך ה 10 דקות שיש,פתחתי את הדלת ומה רואות עיניי שהיא בדיוק שמה מן קרם כזה בכוס בדיוק מחוץ

לדלת,שזאת ממש בושה במקום שתכנס לשירותים או למקום סגור,וזה לפי דעתי מראה גם על זלזול,לגבי קרן מהקברטו עדיין עובדת

שם או שכבר לא,אם מישהו יעול לעדכן אני אשמח,וגם לגבי ויקי המילפית מהתותי פרוטי

פעם היית משלם 50 כניסה ועוד 50 לבחורה והיא היית מתפשת עד הסוף לא כמו ניקול,שדורשת על הורדת תחתון עוד 50

פעם אחת יצא לי לדבר עם מנהל המקום והוא אמר דבר כזה,הבחורות הכוסיות לא יסכימו להוריד תחתון ולהיכנס אתך בפחות מ 150

ש"ח אתם קולטים לאן הגענו

ש"ח,חוצפניות.

האם יש מועדוני חשפנות שבהם הבחורות מתפשטות עד הסוף בחדרים ובמופעים המרכזיים כמו שהיה פעם בבורסה הישנה או בבייבי

דולס עד לפני מספר שנים ?

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”