כ אכזבה חוזרת - סקס אדיר

אכזבה חוזרת

1

עוד סופ"ש הגיע ואיך שעולות המעלות עולה גם החרמנות, כיוון שקטי שוב לא עונה חיפשתי תחליף מהיר אך טוב לסיים בו את השבוע.

אך חוק הוא חוק ודווקא שמחפשים לא מוצאים:

פניתי למודעה הזאת ראשונה על בחורה בת 22 (שירן אלק) מהקריות, בתמונות נראית טוב ומעוררת תיאבון במציאות כמובן קציצה של מקדונלד'ס (לא אוכלים אם לא מממממשש רעבים). מפנה לדירה בדגניה 6 מקום פחות או יותר דיסקרטי, אבל עוד לא הספקתי להיכנס כבר כיבתה את כל האורות, אפילו בחדר היא לא הדליקה אור ואפשר להבין למה. החורה כבת 35+ מלאה+ עם חזה ענק ופרצוף של תקתוק וגמרנו. אמרתי שלום ועזבתי היא והתמונות יקום אחר לגמרי.

זאת המודעה: http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7556 054-3849605

אחר כך לקחתי סיכון והלכתי לדירה אחרת באזור שקיבלה המלצות יפות, אך כגודל ההמלצות כך גודל האכזבה שוב דיאנה "החופרת" והחברה העקומה שלה, הם היו פעם בדגניה 6 ועברו לדגניה 75 ושניהם ממש מגעילות, נותנות לתיקתוק משמעות חדשה אבל ממש ממש חופרות.

בקיצור אכזבה

המדריך

הדיסקרטי

אכזבה חוזרת

4
שלום חברים,
ביום שישי גם אותי צדה המודעה על שירן בת 22 ישראלית.
התקשרתי לבחורה, נתנה פרטים באדיבות והפנתה לדגניה 6.
כאשר הגעתי הכניסה אותי לחדר עבודה , טלויזיה עוד עבדה ( ערוץ הוט 3 ), מיטה קטנה ( ביחס לגובה שלי ) נראתה בסדר גמור , חזה סיליקוני גדול , עומד יפה, גוף בצבע שחום ( נראה כי הגברת כבר בילתה לא מעט בחוף הים ).
הכסף ( 250 ל40 דקות , 2 אקטים , כך לפחות נאמר בטלפון).
חזרה תוך דקותיים, עירומה לגמרי , משולש נקי ומגולח.
החלה בהתגפפות מחרמנת, קצת נישוקים על הצוואר והבטן..
לאחר כמה דקות היא משכה אותי למעלה , רקדה מעט על הברך שלי - כבר אז היא הייתה מעט רטובה למטה..
החלה במציצה מקונדמת ( לא שאלתי אם אפשר ללא), לא מעולה אך בינונית ומעלה.
לאחר מכן ישבה עלי והחלה לזוז... והיא יודעת להזיז רק את פלג גופה האמצעי.. מדהים.
התחלפנו למיסיונרית - פתחה זוג רגליים לרווחה ... היה נעים ונוח... נהניתי נורא.
לאחר פימפום אגרסיבי הגיעה הגמירה המיוחלת.
לסיכום:
מיקום - לא דיסקרטי , זה עדיין רחוב דגניה.
מחיר - 250 ל40 דקות - בפועל הייתי כמעט חצי שעה נטו איתה במיטה אז סביר בהחלט, למספר השני גם לי לא נשאר אוויר אז ויתרתי מראש.
מראה - נראית בסדר גמור , לא כוסית על או דוגמנית את בהחלט בעלת סקס אפיל ( עם גוון העור , החזה הגדול , הריח והקעקועים).
ישנה בטן לא גדולה , לא ממש הפריע לי באופן אישי.
חזה - סילקוני גדול , עומד ויציב, פטמות גדולות ושחומות... גם לאחר שהן הזדקרו נשארה עטרת גדולה מסביבן.
ניקיון - הריחה נהדר כשהגעתי, לאחר מכן עשתה מקלחת , לא הציעה לסחבק.
בגדול - נהניתי מאוד מהמפגש. אחזור בשנית כדי לסגור מעגל נוסף.
לפני סיום - ראיתי למעלה כי מישהו כתב דעה שונה משלי. חשוב להדגיש כי כל אחד מתאר את אשר חווה והרגיש .
על טעם וריח לא נתווכח כאן.
לכו תזדיינו חברים!
מי שלא מנסה עוד ביד יעשה...
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”