כ יש כאן עובדים בחברות סלולר? - סקס אדיר

יש כאן עובדים בחברות סלולר?

1
יש לי מספר טוקמן (סלקום) שאני משתמש בו כשאני מתקשר לנערות עובדות אבל מה לעשות שטוקמן עולה היום הרבה כסף למעט שיחות.

השאלה שלי היא האם אפשר לקחת את המספר הזה של הטוקמן שכביכול לא רשום על שם אף אחד, ולהעביר אותו לחבילת שיחות נורמלית כמו שיש היום אבל במקביל עדיין להשאיר את המספר בלי בעלים?
חשוב לי מאוד להישאר "אלמוני" כשאני מתקשר לבחורות עובדות ורכישת קו נוסף שיהיה רשום על שמי לא באה בחשבון כרגע.

כל המטרה היא להוזיל עלויות לרמת המחירים שיש היום בשוק - 80 - 60 שקל לחודש לשיחות ללא הגבלה + גלישה בנפח 3 גיגה אבל עדיין להישאר אלמוני.

ישנה אפשרות כזאת?

6
[QUOTE=חרמן בהתהוות]תעבור לyouphone או הום סלולר הם עולים פחות. השוואה - באתר kamaze.

[/QUOTE]

השאלה האם ניתן לנייד את המספר ליו-פון האלה כי אין לי כוונה לקחת מספר חדש, מה גם שאני לא מעוניין שהוא יהיה רשום על שמי..

יש אפשרות כזאת?
מישהו יודע על מסלולי טוקמן טובים?

7
"לא רשום על שמי" - נקרא פריפייד.
לפי חוק ניוד מספרים, אתה זכאי לנייד מספר פריפייד - ע"י שתביא את ה-SIM הקודם איתך כשאתה קונה את ה-SIM החדש.
אם יו-פון יודעים לעשות את הניוד - לא בטוח. אני לקחתי מספר חדש. תתקשר למרכזי השירות שלהם (במגה) ושאל אותם.
ומה כל-כך מפריע לקחת מספר חדש רק בשביל להתקשר לזונות?
יו-פון לוקחים 25 אגורות לדקה על פריפייד בעוד סלקום לוקחים 115 אגורות לדקה. הום סלולר מחיר דומה ליו-פון.
מונוגמיה היא חיינו, אבל לא בשבילנו.

אנו באנו ארצה... לתפוס את הזונות בה.

8
[QUOTE=ConneX]
השאלה האם ניתן לנייד את המספר ליו-פון האלה כי אין לי כוונה לקחת מספר חדש,
כן
מה גם שאני לא מעוניין שהוא יהיה רשום על שמי..
יש אפשרות כזאת?
לא
מישהו יודע על מסלולי טוקמן טובים?

אין דבר כזה - בטוקמן החברות טוחנות אותך במחיר בגלל שאתה בעיקרון לא מחוייב אליהם (פעם היית מתחייב ל-3 שנים והמסלול הזה עתיק ונשאר מאז).
ברגע שאתה עובר למסלול רגיל - הקו צריך להיות על מישהו...אתה מקבל חשבוניות- הם בודקים ת.ז. וע"פ זה רושמים את הקו על שמך.
[/QUOTE]

9
מי שרוצה סים עם מספר אנונימי צריך ללכת לתחנה מרכזית ולקנות אצל אחד המאכרים סים כזה לטעון אותו.

מי שמחפש קומבינה בזול... אז אין!!!
טוענים אותו לדוגמה ב 100 שקל ויש לך 100 דקות שיחה.

שב"ש

"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”