ברצוני לדווח על בחורה שאולי תהיה מוכרת לחלק מחברי הפורום (חלקכם יוכלו לחבר את הנקודות :) ) אבל היות ורק לאחרונה החלה לקבל באופן פרטי לעיסויים ארשום עליה דיווח מלא ומפורט.
מראה: הבחורה שחומה עם פנים נאות (לא יפיפייה אבל בטח שלא מכוערת). לובשת פאה באופן קבוע - אני מניח שזה לנסות ולשמור על דיסקרטיות). גולת הכותרת - הגוף שלה! בעיניי הגוף המושלם. יש לה חזה גדול מאד / ענק (דאבל גי למבינים) מדהים ביופיו. מדובר בפלא עולם - חזה ענק עומד עם פטמות מוקה הממוקמות במרכז החזה ועומדות גם הן בצורה מעוררת תאבון. אני בכל שנותי בתחום וגם בחיים הפרטיים לא ראיתי חזה יותר יפה מזה. גם החזה של ליאונה שהוא בהחלט משובח אמנם גדול כמו החזה של מיטל אבל לא יפה כמוהו (קצת כמו להשוות בין פלה למראדונה אבל בקטנה :)).
מעבר לחזה הנדיר יש למיטל בטן שטוחה ומותן צרה וגם תחת עסיסי (די גדול) אבל היא אפילו לא קרובה למלאה. פשוט גוף מושלם בעיניי - גיטרה.
שירות: באופן כללי מיטל מעניקה עיסוי של חצי שעה. מקפידה מאד על זמנים ואני לא מאמין שתתקתק. היא אינטלגנטית וניתן לדבר איתה בכייף (דעתנית - נגיע לזה בהמשך :) ). אני פחות חובב עיסויים ובמקרה שלה שכל מה שאני רוצה זה לשחק עם החזה שלה בטח שלא התמקדתי באלמנט הזה. למיטל יש רגישות לשמן שנהוג להשתמש בו במחוזותינו ולכן לפחות בעבר היא היתה משתמשת בחומר סיכה שאני אישית לא אהבתי וגרם לי לחשוב שהיא לא לעשות הרפיה (היה מרגיש לי מאד אגרסיבי). במקום החדש מיטל מצאה סוג של קרם שמרגיש בדיוק כמו שמן תינוקות ועכשיו כל מה שהייתי צריך זה להנחות אותה להרפייה עדינה וזה מה שקיבלתי והיה סבבה.
הערות כלליות: המחיר הוא 250 לחצי שעה (קצת יקר בעיניי אבל בשביל פלא הטבע הזה אני מוכן לחרוג ממנהגי). היא מקבלת באיזור הבורסה בדירה פרטית חדשה ונקייה. הבחורה חדשה בתחום הפרטי ולכן חשוב לה לקבל אנשים איכותיים - היא תסנן בטלפון ערסים או אנשים שלא ישמעו לה (היא אמרה לי את זה תוך כדי טיפול כמה פעמים). היא נשמעת קשוחה בדיבור אבל היא ממש בחורה חמודה.
חובה לכל מי שאוהב חזה גדול לראות את אותה כי החזה שלה פשוט פסיכי.
טלפון [בפרטי, אסור לפרסם]
תהנו!