כ ריכוז מכוני עיסוי - חלק ראשון - סקס אדיר

ריכוז מכוני עיסוי - חלק ראשון

1
שוב שלום חברים.

בעקבות תגובות חיוביות לפוסט הקודם שלי (שעסק ברשימת המובילות באיזורינו בתחום העיסוי הארוטי ) החלטתי להרחיב את המחקר גם למכוני עיסוי (שם מטבע הדברים יש יותר מבחורה אחת) שמתמחים בעיסוי+ הרפיה ללא סקס .

מטבע הדברים, באותם מקומות בהם יש היצע נרחב של בנות - הדבר הינו על חשבון דיסקרטיות ומלווה לעיתים תכופות גם בתקתוקו של הלקוח באמצעות דפיקות עזות של מנהלת המשמרת על הדלת (אשר מעדכנת את הבחורה על כך שהסתיים הזמן) כך שאני אישית משתדל ללכת לבנות שעובדות באופן פרטי .
יחד עם זאת, יש יתרונות גם להיצע רחב של בחורות המתחלפות בתדירות רבה שכן קשה לי להאמין שמי שברא את הגבר ייעד לו חיים מונוגמיים לצד אישה אחת וכאמור את הגיוון נוכל למצוא בשפע במכוני העיסוי למיניהם.

כמובן שלא יכולתי להכיר אישית את כל הבנות שמאיישות את כל המכונים (אני נאלץ גם לעבוד לפעמים ) כך שאשמח שתוסיפו מנסיונכם ומידיעותיכם ותרחיבו את המחקר הקטן שלי לרווחת קוראי הפורום.

הפעם אינני מדרג את המקומות מן הגבוה לנמוך אלא זורם עם זכרונותי ללא סדר מחייב.

1. היפרסקס - מתחם נעמן ( 04-8776681 )

המקום הותיק ביותר. פעיל למעלה מעשור וממוקם באיזור תעשייה נעמן בסמוך למספר מוסכים.
מאחר ואין שם בתי מגורים הרי שבלילה האיזור שומם, חשוך וקצת מפחיד (לא מומלץ לשאת את כל חסכונותיכם על גופכם).
בכניסה עומד בחור ממוצא רוסי שמשמש גם כמוכר בחנות אביזרי המין שפועלת במקום.
המקום פועל מהשעה 10 בבוקר ועד 1-2 בלילה כאשר בבוקר נמצאות בד"כ 2-3 אמהות לילדים שצריכות ללכת מוקדם לבצע איסוף בגנים והחל מהשעה 19:00 והלאה מתחילות להגיע הרווקות הכוסיות ( 5-6 במשמרת ) שאין להן בעייה לעבוד עד שעות מאוחרות.
בכניסה למקום נעצרים בדלפק אצל הבחור. לא ניתן לחלוף על פניו בטרם בחרת בחורה ושילמת לו דמי כניסה (150 ש"ח לחצי שעה).
את הבחורות לא רואים מראש אלא בוחרים מתוך תמונות חלקיות שהבחור מציג (חלקן ללא פנים).
הבנות ממתינות בשלב הראשון בקומה העליונה וצופות (באמצעות מצלמה שבמקום ) בלקוח אשר מעיין בתמונותיהן.
לאחר הבחירה והתשלום נשלחים לאחד מ- 7-8 חדרים שבמקום אשר ממוספרים (מזכיר את תאילנד?? ממש לא!!! ) וממתינים לעלמת החמד שבחרתם. החדרים קטנים, פונקציונלים מאוד, עם כיור בלבד (ללא מקלחת !!! ) כאשר הקירות מכוסים במראות על מנת שתוכלו לראות את הבחורות מכל כיוון אפשרי.
חל איסור לגעת בבחורה באיזורים המעניינים אם כי שיטת העבודה המקובלת היא שהבחורה עולה מעליך בתנוחת 69 בעירום מלא כמובן ונותנת לך לראות טוב טוב את כל המקומות שאסור לגעת בהם והמראה הנפלא עושה בד"כ את העבודה.
במקום מבחר רב של בנות (כולל אתיופית ) ואין לי די מידע כדי לפרט את שמותיהן. חברי הפורום ציינו לשבח את שני ( צעירה בלונדינית,קומפקטית עם חזה גדול וטבעי כפי שמתאר אותה חברנו, tom2013 ).

לסיכום: היצע רב וחיובי, שעות פתיחה ארוכות, מחיר הוגן, איסור נגיעה, בחירה מתמונות בלבד, סביבה מפחידה, אין מקלחות.
ציון מסכם: 7 בסולם לובנגולו

2. התעשייה 11, נשר ( 052-6766782 )

מקום ותיק למדי אשר עבר למשכנו הנוכחי לפני מספר שנים לאחר שבעבר נוהל ע"י אותו בעלים ( אלכס ) ברח' חורב באחוזה ועוד קודם לכן ברח' מחניים במרכז הכרמל.
המקום הצטיין תמיד באיכות הבנות שהוא מנפיק ובין בוגרותיו האיכותיות ניתן לציין את דיאנה ( בת יער ) המפעילה כיום עסק עצמאי ברח' שלום שרעבי ואת יסמין (לשעבר ניקול ) אשר חברה בעבר ל"בת יער " ולאחר שהסתכסכו - פתחה עסק מתחרה ברח' התל 2 בקרית ביאליק.
המקום נמצא ברח' התעשייה 11 בנשר בבנין משרדים חדיש אשר נטוש ברובו. יש לטפס עד לקומה השלישית ולצלצל בדלת שמעליה רשום "מדיסון" (בסמוך למשרד רואה חשבון ).
מי שעונה לטלפון הוא אלכס, הבעלים עצמו, וכאשר מתקשר לקוח חדש הוא מדבר בקול צפצפני בנסיון לחקות בחורה כדי שלא להרתיע את הלקוח.
המחירים: 120 לרבע שעה, 170 לחצי שעה, 200 ל- 40 דקות, 300 לחצי שעה ב- 4 ידיים.
במקום יש מקלחות אם כי לא בתוך חדר הטיפולים עצמו.
הבנות כמעט כולן כוסיות ברמה גבוהה ועובדות בדרך כלל 3 במשמרת. המקום נסגר בסביבות השעה 9 בערב.
בזמן הטיפול מתפשטות לחלוטין כולל הסרת חוטיני ללא מגבלות נגיעה וללא תקתוק.
חברי הפורום ציינו לשבח את שירה, ניקול ושרון הן מבחינת המראה והן מבחינת השירות.

לסיכום: היצע רחב, בנות איכותיות, שירות טוב, מחיר הוגן, דיסקרטיות לוקה בחסר.
ציון מסכם: 9

3. גאולה 31 ( 052-5722177 , 052-4504388 , 052-7306943 , 052-2730224 )

המקום ממוקם בלב שכונה דתית בחיפה בסמוך למינימרקט.
העלות: 150 ש"ח לחצי שעה.
שתי הבנות שנמצאות במקום רוב היום הינן בעלת המקום, ניקול, ושותפתה הנאמנה , אנג'ליקה.
שתיהן היו צריכות לעשות הסבה לקופאיות בסופר כבר לפני 20 שנה והיו חוסכות מאיתנו עגמת נפש מיותרת.
ניקול כבת 50 , הייתה בגירה עוד בימי גורבצ'וב הרבה לפני קריסת ברה"מ. היא משתדלת שלא לחשוף את שדיה כדי לא לגרום ללקוחות לנזק בלתי הפיך אך מוכנה להסיר את תחתוניה ( לא מומלץ). המסג' שלה סביר אך כשמסתובבים קשה להנות.
אנג'ליקה, מעט צעירה יותר עם שיער קארה שחור, שמנמנה ובלתי מטופחת. מתפשטת לחלוטין אך זה לא עוזר בכלל שכן המראה לא מלבב ולעיתים ניתן להבחין בסימני מכות כחולות על כל גופה ( אשה מוכה?? חולת לוקמיה ?? ). עובדת בחוסר הנאה מופגן וברור שמחכה שהלקוח ילך כבר.
שתי הקשישות הנ"ל מנסות לחפות על מרכולתן הדלה בפרסום יתר ומציפות את יד 2 בלא פחות מ- 4-5 מספרי טלפון שכולם מביאים את הלקוח המבולבל לאותן שתי בנות מוכות גורל (ציינתי 4 מבין המספרים )

לסיכום: לחובבי עתיקות בלבד.
ציון: 3 (וגם זה מרחמים )

4. יפה נוף 107 ( 04-8360905 ) ומוריה 52 ( 04-8101868, 054-7311715 )

שני מקומות נפרדים המנוהלים ע"י אותם בעלים.
בשני המקומות קיים לאורך כל היום ( 9:00-21:00 ) היצע של 3-4 בנות.
בעל הבית מנייד את הבנות בין שני המקומות בהתאם לצרכיו.
מחירים: 150 ש"ח לחצי שעה, 200 ל- 40 דקות, 300 לשעה.
אין תקתוק. הלקוח מקבל זמן מלא. הבנות עובדות בעירום מלא ולא מבקשות טיפ בשביל להתפשט.
בחדרים ביפה נוף יש מקלחות בחדרים.
במוריה יש מקלחת אחת משותפת לכל חדרי הדירה.
ראוייה לשבח סוניה בעלת שיער קארה שחור , קצת שמנמנה שנמצאת רוב הזמן ביפה נוף (שאמנם מלאו לה כבר 30 ) אך עושה מסאג' מעולה (ממש מסאג' מקצועי ), בעלת שדים טבעיים גדולים (מזכירה קצת את ד"ר טורס הלסבית מ"האנטומיה של גריי" לחובבי הז'אנר ) . גם ויקי (בלונדינית צעירה שאיננה דוברת עברית) ראוייה לציון.
יתר הבנות בשני המקומות ( מרביתן ממוצא רוסי )ממעטות לדבר עברית אך נותנות שירות הולם.
ביפה נוף יש בעייה קשה של דיסקרטיות שכן כדי להגיע למקום יש לעבור בתוך פאב, להתעלם מיושבי השולחנות ולהמשיך למקום.
גם במוריה המצב לא אידיאלי שכן המקום מצוי במרכז מסחרי של שכונת כרמליה מעל למאפייה.

לסיכום: היצע סביר, מחירים הוגנים, מקלחות יש, סבלנות יש , דיסקרטיות לוקה בחסר.
ציון: 8

בשל בעיית זמנים בה הותקלתי כרגע (צריך להחזיר את אחד הילדים מהצופים ) אני מסיים את החלק הראשון של הדיווח.
חלק שני של מחקר זה יפורסם בהקדם ויכלול בן היתר התייחסות למקומות הבאים ( התל 2 קרית ביאליק, 77 בקרית אתא, המגינים 40 , ושלום שרעבי בניהול "בת יער" ).
חלק שלישי ואחרון של תרומתי לקהילה יתייחס לאותן בנות מהדרג השני והשלישי שעוסקות בעיסוי אירוטי באופן פרטי .
לובנגולו מלך זולו!!!

8
שלום לכולם,

במענה לשאלותיכם ולשלל ההודעות הפרטיות שנשלחו אלי בעניין -צר לי להודיע לכם שאין לי מושג מדוע הפוסט שכתבתי בנוגע למובילות הקטגוריה בתחום העיסוי האירוטי הוסר מהפורום.
פניתי בהודעה אישית לאדמין ואני ממתין לשמוע במה חטאתי ומדוע הפוסט נפסל לשידור.
כדי להקל על כל השואלים אני חוזר על מספרי הטלפון הרלוונטים:
בלה מחנה סנש: 054-9028954
דיאנה מהקריון: 052-7484988
דיאנה משלום שערבי-(בת יער): 052-8830321

לובנגולו מלך זולו!!!

9
לובלנגו, דבר אחד אוכל להגיד לך, הכל טוב ויפה ובאמת שאפו ענק לך על הפרטים שהבאת והורדת בטוב טעם, אולם אחת הבנות שהייתי אצלה בהמלצתך - ומאוד נהניתי יש לציין, התלוננה שממש חשפת אותה לפרטי פרטים. היא מטוב ליבה סיפרה לך ופתחה בפניך שיח אישי כביכול,.ואתה חשפת אותה כאן לפרטי פרטים.
ושוב, לי אישית אין שום בעיה עם זה, רק שלך תדע אם היא לא פנתה אישית למנהל שיסיר את הפוסט החושפני כל כך.
חרמן היום - חרמן אתמול - חרמן תמיד !
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז הודעות ספאמר”