כ חוויה לא טובה עם פורטוגזית מדהימה בת 28 !!! - סקס אדיר

חוויה לא טובה עם פורטוגזית מדהימה בת 28 !!!

1
שלום חברים, הבחורה מפרסמת באתר זה http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8080 כמובן תמונות לא אמיתיות, מקבלת בדירה פרטית בדיזינגוף . יש חניונים קרובים למקום, בשיחות היא נשמעה מעניינת ואדיבה.
גם בשיחה וגם כשהגעתי למקום אמרה שאין בעיה נזרום על הכל אל תדאג יהיה כיף..פה חשדתי..
דירה נחמדה לא יותר, יש מים חמים במקלחת ואלו בערך הדברים הטובים שיש לספר.
הבחורה בעלת חזה גדול, פנים לא משהו אבל נראית נחמד לחובבי ה-bbw.
החלה בדיבור מלוכלך שאהבתי וניגשה לטפל בחבר דרך חיכוכים בין השדיים ואחרי כדקה ישר רצתה לשים את הקונדום, ביקשתי שנעשה עוד כמה דברים לפני כמו נשיקות, ירידות הדדיות וכשחשבתי שהיא נענית לכך פוף הקונדום כבר היה עליי.
החלה בתיקתוק עצבני ולחץ לגמור וכשראתה כי אני לא גומר ב-3 דקות שהיא ציפתה, הורידה לי את הקונדום ועברה להביא ביד עד ששחררתי.
לסיכום סתם נסעתי לת"א, בזבזתי כסף על חנייה בשביל אולי 10 דקות של שפשוף נעים.
הסכום הוא 300 ש"ח, הבחורה לא פורטוגזית ולא נעליים ולא זורמת על כלום חוץ מתקתוק מהיר.
מקווה שעזרתי

052-8646397

6
[QUOTE=זומבה]מתי , מתי , מתי תלמדו ?? כשבאים למקום וכבר בכניסה מבחינים שהתמונה לא אמיתית וסתם רק בשביל לגרותעושים אחורה פנה והביתה ,או למקום אחרתפסיקו להיות פראיירים ולפרנס את השקרניות האלה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]מן הראוי היה שתודה ל-ek על הדיווח במקום שתזוף בו ובאחרים. לא קל להודות בנפילה והערות מהסוג שאתה כתבת מזיקות לעצם קיומו של הפורום, בכך שהן פוגעות ברצון של חברים לדווח.

9
לפי דעתי ישנם 3 פרסומים של אותה בחורה הפוטוגזית הזו
פעם היא הולנדית
פעם היא פוטוגזית
ופעם היא שפנפנה
לפי דעתי זו אותה בחורה .
הייתי בעבר עם ההולנדית -והיה גם יחס מגעיל
וכל פעם אני מתקשר לכל אחד מהשלושה ואותו קול עונה
אז תזהרו
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”