לא מצאתי את הטלפון שלה מפורסם פה באתר, לכן נראה לי שעוד אין דיווח עליה פה. המספר שלה (היא מפרסמת ביד 2) הוא 054-xxxxxx. מדובר באישה נאה (+-) מאזור גן סאקר בירושלים, מבצעת מפגש טנטרי באורך שעה, בעלות של 300 ש"ח. היא כבת 35-40 להערכתי, היא בלונדינית (נראה לי צבוע) יש לה חזה נחמד ודי גדול, אם כי קצת נפול (נראה לי טבעי), היא ממש לא רזה, אולי מלאה +, יש לה שפתיים בולטות כאלה (אני אישית ממש אהבתי) למרות שהיא לא הכי נאה, היא גם לא ממש מכוערת בפנים. אני אישית דוקא התחברתי. היא ממוצא רוסי כזה או אחר, ויש לה מבטא דיי כבד.
אז לגבי הטיפול: הטיפול, כאמור הוא שעה, שבשליש הראשון בערך זה חיבוקים ונשימות כשהיא לבושה לגמריי, הרבה חיבוקים והרבה תרגילי נשימות (מזכיר לי קצת את התרגילים שלימדו אותי בפיתוח קול חחח) וזה בערך 20 דקות. אחר כך מורידה חולצה ומכנס ונשארת בתחתון ומבקשת לשכב על הבטן ועושה עיסוי של כ20 דקות בערך, עמוק וחזק וממש טוב, אני הייתי ממש לחוץ וזה ממש היה לי טוב. תוך כדי היא מורידה חזיה ותחתון ונשארת בעירום מלא תוך שהיא יושבת עליך בזמן העיסוי, ואחרי קצת זמן אתה מתהפך ויש יותר חיבוקים אבל עכשיו בעירום, והרבה ליטופים וכאלה תוך שהיא מדריכה לשכב על הצד, על הבטן, על הגב וכאלה לידה, והיא מחבקת. עכשיו, היא אמרה לי שהיא לא עושה את זה עם כל אחד, אבל אין לי דרך לדעת אם זה נכון או לא, או אם זה עניין של כימיה וכו' או שרצתה לעשות לי הרגשה טובה, אבל היו איתי מזמוזים, נשיקות צרפתיות, הרבה לשון, ומאוד חושני, אחרי זה הכנסתי לה אצבעות למטה, והיא אפילו לא היססה, התחילה לעסות לעצמה את הדגדגן תוך שאני עמוק בפנים עם העצבעות, אחרי כחמש דקות היא גמרה (לא צוחק). אחרי שהיא גמרה, היא חכתה כמה דקות להרגע, ועשתה הרפייה נחמדה כשהיא יושבת מעל לרגליי (יש לה כרית כזאת ככה שהיא לא ממש יושבה עליי, אמרתי שהיא קצת כבדה, אבל לא צריך לדאוג) ונשענת קדימה מדי פעם לנשיקה תוך כדי ההרפייה. אחרי כמה דקות היתה השפרצה והייתי שמח
. היא לא הציעה מקלחת (ואני גם לא יודע אם יש) אלא התנגבה במגבונים (לי זה קצת הפריע) וגם נגבה אותי. סה"כ הייתי שם שעה ורבע כששילמתי על שעה. אישית אני חושב, במיוחד בהתחשב במצב בירושלים, שזה שווה לבדוק, אפילו אם רק פעם אחת, לכל מי שבאזור. אני חושב שאני אחזור, אבל זה תלוי במצב רוח חחח

שבוע טוב לכולם, ובברכת I HATE SUNDAYS
אליקו