כ דניאלה מירושלים עיסוי ארוטי - סקס אדיר

דניאלה מירושלים עיסוי ארוטי

1
דניאלה, כבת 45 להערכתי (יכול להיות שיותר או פחות, אבל ככה חשבתי בהתחשב במראה שלה), היא בעלת שיער כהה (חום) ועיניים כחולות (תמונה בוואצאפ). דיי נאה, אבל אני מניח שלא כל אחד יתחבר. לא שמנה, אבל גם לא רזה. קצת בטן אבל ממש לא שמנה. חזה נחמד בגודלו, מבעד לחולצה, ודיי גבוהה (אולי 172-3). הולנדית במקור, אבל כבר בארץ מלא זמן ככה שאין לה מבטא (או אם יש הוא לא בולט כי אני לא קלטתי אותו). לא ראיתי דיווח עליה פה באתר, אז אמרתי שנאכל את ה250 ש"ח בשביל 40 דקות (קצת יקר אבל לא נורא) בשביל החבר'ה. היא עובדת עם מיכל, שיש עליה לא מעט דיווחים פה באתר (ולמרות שגם עליה אני יכול לדווח אני לא מרגיש שיש לי מה להוסיף למה שכבר נאמר).
אז ככה, לגבי העיסוי - העיסוי לא מקצועי, יותר עדין כזה שנועד לחרמן (אותי זה לא הדליק במיוחד, אבל אני יודע שיש הרבה כאלה שכן), דיי נחמד אבל לא מקצועי בעליל. אחרי כ20 דקות מבקשת להתהפך ומתחילה עיסוי מקדימה (היא מבקשת אישור לגעת בחבר חחחחחח כאילו שגבר יגיד 'לא' חחחח) בכל אופן רוב הזמן אחרי שהתהפכתי היא נגעה כמעט רק בשרביט הקסמים, היא נותנת לגעת חופשי, אבל לא מורידה בגדים (אם כי הרגשתי שזה בגלל חוסר כימיה איתי, ואני מאמין שעם גבר אחר או אולי יותר היכרות יכול להיות שהיא תוריד בגדים). היא לבשה בגד כזה עם מחשוף עמוק ונותנת להכניס לשם את היד כל עוד לא נוגעים בפטמה בפנים, אבל דרך הבגד אפשר. גם לגעת למטה, אותו דבר. בלי להכניס ידיים, אבל אפשר הכל דרך הבגד. אני הרגשתי שלא היתה כימיה טובה בינינו, אבל מאמין שאחד אחר ישיג ממנה יותר (במיוחד אם יצליח ללכת בזמן שמיכל לא נמצאת בדירה תוך כדי [כמובן שלא איתך בחדר הטיפול אלא בסלון ולא חדר הטיפול]). אני אישית לא גמרתי, אבל היה נראה שהיא ברגע שמגיע הזמן מבחינתה זהו, עבר ולא סיימת אז תלך בלי. לי זה נורא הפריע. בכל אופן, תוך כדי לא היה אווירה של תקתוק או משהו, אבל ככה זה אכן היה...
היא מפרסמת ביד 2 (לא יודע למה אני אומר את זה, גם ככה ימחקו אם המספר פה. אם אכן זה קורה, תחפשו ביד 2 או במקרה הגרוע תשלחו לי הודעה. אל תפריעו לכולם על הודעה שכתוב בה "אפשר טלפון" או "אחלה דיווח אחי, אפשר מספר?" וכד')
0524275054
הייתי בפנים ברוטו 45 דקות, שזה כולל התפשטות בהתחלה והלבשה בסוף. נראה לי לא שווה את הכסף, ולכן לא נראה לי שאחזור אלא אם כן לא יהיה לי משהו יותר טוב חחח (כמו למשל אם ענת עסוקה או משהו). יכול להיות שאחרים יאהבו יותר ממני, ואני אף מאמין שאכן כך.
שבוע טוב ושבת שלום לכולם,
בברכת בואו נעיר חזרה את ירושלים,
שלכם,
אליקו

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”