כ מרינה אחות מעשית טיפול אוראלי אנאלי - סקס אדיר

מרינה אחות מעשית טיפול אוראלי אנאלי

1

מרינה אחות מעשית.

לינק אל הפוסטים שלה בסקסאדיר :

מרינה ממוקמת ברחוב יונה הנביא 17 תל אביב, ליד מגדלי האופרה במרחק של כשלוש דקות הליכה.

הטלפונים של מרינה הם : בפרטי!

בקשר למראה חיצוני: מרינה היא MILF נאה שנראית טוב. יש לה פנים נאות וגוף יפה ונשי.

אני רוצה לציין, שעל הגברת מרינה יש הרבה דיווחים פה בפורום. מרינה נותנת את השירותים הבאים:

1. מסאז + הרפיה.

2. פרוסטטה.

3. מציצה + גמירה בפה (בתוספת של 50 ש"ח).

4. מין רגיל

5. מין אנאלי.

6. ביזאר קל.

7. FOOT FETISH (תגלית שלי).

שמתי לב , שבכל הדיווחים על מרינה חזר הביטוי "נחמדה" ו"שירותית" והיא אכן מאוד נחמדה, מאוד שירותית ומאוד

משתדלת לענג ולספק את הקליינטים שלה. מרינה אמרה לי פעם שהיא נותנת את הנשמה בשביל הקליינטים שלה וככה גם השירות

שלה נראה. נכון, שאין GFE אבל איכות השירות שלה מפצה על זה בהחלט. ואסיים בנימה אישית, מבין כל מגוון השירותים

שמרינה מציעה האהוב עלי ביותר הוא המציצה + הגמירה בפה. היא ממש בולעת את השפיך ולא נודע כי בא אל קרבה. לא אלאה

אתכם יותר אבל היא מאוד מומלצת. מסקנה סופית : אני , מבחינתי, אחזור שוב ושוב ושוב! מוחא כפייה

תודה רבה לך מרינה! , אם את קוראת את הפוסט הזה!

2
לאדמין שלום,

אני מתנצל על מה שקרה לי בהודעה הקודמת על מרינה. רציתי רק להגיד שזה נבע מחוסר ניסיון ולא מכוונות זדון.

שכחתי פה רק לציין את המחירים של מרינה שהם 300 ש"ח לחצי שעה ו 400 לשעה מלאה. דרך אגב, אין אצלה מושג הניקרא תקתוק

עוד טיפ חשוב מאוד בנוגע אליה הוא שאם רוצים להכניס את הידיים לאיבריה האינטימיים צריך להוריד קודם את הציפרניים בכפות הידיים.

מקווה מאוד שתעלו את הפוסט הזה ביחד עם הפוסטים האחרים על מרינה כי לפי דעתי, הוא מאוד חשוב!

5
טוב, ראשית התלבטתי רבות האם לכתוב את הפוסט ולבסוף החלטתי שכן. נתחיל מהחיובי, הבחורה שירותית נחמדה ואפילו אימהית. כל אלו דברים חשובים אני מסכים. אבל אנשים המראה, מה עם המראה. אני אהיה עדין מפאת כבודה של הגברת, היא לא מושכת ויש לה קפלים. רואים את הגיל על פניה, ושהיא הורידה בגדים קיבלתי הלם קל. איך אתם יכולים? בפעם הראשונה בחיי לא הצלחתי תפקד. זונה היא פנטזיה. היא צריכה להיות מושכת, גם אם היא הנחמדה בנשים. גברת מרינה, לא מושכת ולא מתנהגת באופן סקסי. עכשיו אני מבין למה אנשים פה משלמים על נועה מתל אביב 600 שקל. אני למדתי לקח: לקחת המלצות פה בערבון מוגבל„ ולשלם יותר על בחורות ליווי. והיא באמת נחמדה .

6
וואי אחי חבל לשמוע שזה מה שחויתה איתה, נכון שמרינה היא אשה לא נערה אבל היא אשה אשה סקסית עגלגלה וחושנית והכי חשוב יודעת לגעת בנקודות הכי מענגות
יש לה גם ישבן ברזילאי בולט וגדול.
כמובן גם הכימיה חשובה אבל על טעם אין מה להתווכח.
ואולי זה גם הגיל של הלקוח שמשפיע.
מכופף הבננות

7
באמת? שמע יש סובייקטיביות ויש סובייקטיביות. יש לפי דעתי אמיתות אוניברסליות של יופי, למשל אני לא חושב שגבר שפוי יאמר שבר רפאלי היא מכוערת. מצד שני, מרבית הגברים הצעירים לא ירצו לשכב עם מישהי בת 70. ואני לא חושב שגברת מרינה, עומדת באיזשהו סטנדרט של משיכה מינית. אין טעם לחזור על התיאור של המראה של האחות, אבל אני לא חושב שגבר בן פחות מחמישים היה מוצא בה פרטנר מיני לגיטימי.
וניגש לעניין הכסף. 300 שקל זה הרבה מאוד כסף, יום עבודה של הרבה אנשים. למרות שהמחירים בשוק הסקס מטורפים, עדיין לפי כל אמת מידה היא לוקחת סכום מכובד. אני לא מוצא הנאה גדולה בללכת אליה, כבר עדיף לחסוך וללכת לבחורה יותר צעירה. אפילו בתור אדם מבוגר יותר, אני אעדיף מישהי שלפחות תטפח את עצמה, תשמור על כושר וכן הלאה.
במילים אחרות אני באמת לא מבין. לא הייתי מתחיל איתה, גם אם השירות היה ניתן בחינם. אם היא הייתה לוקחת 150- 200 שקל, עוד איכשהו הייתי אומר, אוקיי זו קטגוריה נפרדת. אבל לא 300 שקל ל-40 דקות? לא עדיף לחסוך ולממש פנטזיה כלשהי.
ככל שאני מתקדם בפורום אני מתפלא מאמות המידה של אנשים. זאת אומרת ישראלים מתקמצנים, כמעט על כל דבר, מתווכחים על חיוב של עשרה שקלים עודפים, ומבזבזים כסף כמו כלום על זונות, שנראות כמו המנקה שלהם במשרד.
אז אם חשוב לך שירות תהיה בריא ותהנה. אבל זה באמת היה מפתיע ומעלה הרבה שאלות.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”