לגבי הקטי הזאת היא מפרסמת ב 2 מספרים
052-3496319
054-7854881
כשאני הייתי קיבלה בדירה באזור דיזינגוף 90 70 כבר לא זוכר, משהו באזור בדירה ליד הבית קולנוע
לטעמי נראית טוב חזה גדול ויפה וזין מכובד אבל פה זה נגמר, בביקור שלי בעוד שאני נמצא שם באה אליה קוקסית אחרת והיא ניסתה לעשות קומבינה שגם היא תצטרף שאמרתי לא אמרה שתחכה במרפסת עד שנסיים (הטעות שלי שפשוט לא ביקשתי לבטל באותו רגע) בקיצור אין דיסקרטיות. לא הסכימה להזדיין במיטה ואמרה שאפשר רק בספה התחלנו בעניינים ישר שמה קונדום ואחרי כמה דקות שבאתי לחדור ניסתה לשים ידיים ולעשות בכאילו, הערתי לה על זה ואז אמרה לי שהיא לא מרגישה טוב ובא לה להקיא שזה אכן המצאה חדשה ומקורית שעוד לא נתקלתי בכל שנותיי כלקוח. מה תגיד אחרי שהאקט התחיל והזין "כבייכול" בפנים? מבחינתי היא כמו רוב הקוקס האחרות שמנסות לגנוב אותך באי אלו דרכים. בביקור עצמו הכל היה סבבה ו"בלי לחץ" אבל מרגע שהכסף עבר והעניינים התחילו הביקור נגמר תוך 5 דקות. חבל מאוד כי מבחינת מראה היא כן אחת שהייתי מעוניין להגיע אליה יותר מפעם אחת אבל כנראה שהיא מעדיפה לגנוב לקוחות חד פעמיים מאשר לתת שירות אמיתי ללקוחות שגם יחזרו.
לגבי ההמלצה כרגיל יש לך את חן ז'אן ורומי שהן היחידות שנותנות שירות טוב וגם שוות בשאר הבחינות.