http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8512
הייתי אצלה בעבר לפני מספר שנים , וזוכר זאת כחוויה חיובית .
במודעה יש טלפון לשמיעת פרטים בתא הקולי - 054-6105107 , אבל השיחה מתנתקת באמצע , טרם שהיא נותנת את המספר האמיתי שלה , כך שלא ניתן למעשה ליצור איתה קשר ...
למישהו יש את המספר ?
Isa** ~~ ** - מעסה שופעת
2המספר הוא 0548301520. נשמעת טוב,בת כמה העלמה ? מישהו יודע?
מרעיבו שבע משביעו רעב.. מן המקורות
Isa** ~~ ** - מעסה שופעת
5אין לי את המספר כי מחקתי את ההתכתבות
אבל שלח לה סמס והיא תיתן לך את המספר
כך היה במקרה שלי
תהנה
Isa** ~~ ** - מעסה שופעת
8הייתי אצל איזבלה לפני כחודשיים לערך. אני חייב להגיד שהיא פשוט בחורה שאין כמוה. יהלום נדיר בשמי המסאג האירוטי והרפואי.
הגעתי אליה דרך המודעה, היא נותנת בטלפון את כל הפרטים המלאים ומשאירה מספר להתקשרות ישירה אליה. אחרי שהחלטתי שאני מעוניין לפגוש אותה, יצרתי איתה קשר וקבענו שעה. הגעתי למקום, והיא ביקשה שאמתין עשר דקות. לאחר עשר דקות היא אמרה לי שאני יכול להיכנס לבניין ולדירה שלה. יש לה דירה ממש יפה ונוחה, מרווחת ומריחה טוב. איזבלה עצמה נראית פשוט מדהים. התמונות שלה במודעה הינם אותנטיות. יש לה חזה גדול, פנים יפיפיות, שיער אדום מתולתל ושופע, וגוף שמבחינתי אפשר למות עליו. אבל הגוף המדהים שלה אינו הנקודה הכי זוהרת בה. זה מוענק לאישיות שלה ולתודעת השירות המופלאה שלה. התחלנו בשיחה קצרה ונעימה, מקלחת טובה, ונשכבתי על המיטה. איזבלה אינה מורידה שום בגד מגופה, אבל היא כל כך סקסית ונעימה ונחמדה ומתוקה, שאין לה צורך. היא עושה מסג, אבל מסג. כוחני ואיכותי. הטוב ביותר שקיבלתי עד היום. והייתי בכמה וכמה מקומות, גם מכונים וגם פרטיות. אחרי בערך חצי שעה של מסג, היא שמה כפפה ולא הייתי בטוח מה קורה. עד שהרגשתי לאן האצבע שלה מכוונת. אז אמרתי לה שאף פעם לא ניסיתי פרוסטטה. אבל היא הייתה מאוד עדינה ונחמדה, ועזרה להרגיע אותי. בסוף נהניתי מאוד מהטיפול, והיא סיימה אותו בעבודה ידנית משולבת עם האצבע שלה. היה נהדר. מקלחת נוספת, חיבוק פרידה, והבטחה לחזור במהירות האפשרית.
,TRUST those who seek the truth
.DOUBT those who find it
.DOUBT those who find it