כ דיווח החודש וחצי האחרונים שלי, ודעה - סקס אדיר

דיווח החודש וחצי האחרונים שלי, ודעה

1
אוקי, אז מפאת כבוד הפורום אני אתחיל בדיווחים על הבנות האחרונות ש"דגמתי" ואח"כ אחווה דעתי הדלה על כל העניין הזה. ממבט סובייקטיבי. את כל הבנות כאן אפשר לגגל כדי למצוא שירשור ומספר.

התחלתי אצל אווה מהוד השרון 250 ל40 דקות, בחורה באמת שווה, בלי תיקתוק, בלי אקסטרות, באדי מלא. לא נותן שירדו לה ולא יורדת, שירות טוב. אגב, שם שאלתי אותה, למה היא לא נראית שמחה, היא ענתה שהיא שנים בתחום ואין אף בחורה שאוהבת את המקצוע הזה, למרות הכסף. תמרור אזהרה ראשון.

אח"כ הלכתי ל"וואלרי מעסה סוף מפ"ת" היה גרוע, היא עם בגדים, מסאז חלש ועלוב. התבאסתי על ה200 שקל.

אח"כ הלכתי לוולפסון פ"ת, כמו שאתם מבינים אני גר באיזור הזה, הייתי אצל ליזה, בת 40 שנראית טוב לגילה, חצי שעה 160 שח. נחמד.

אחרי שבוע הגעתי שוב, לקחת 20 דקות ב130 ש"ח עם כריסטינה, בחורה יפה וחיננית מאוד.

בין לבין הייתי באילת, במקום שלא ידעתי מה טיבו שנקרא "אנג'לה" או משהו כזה, מסאז עם מגבת על החלציים, אין סיכוי לקבל ביד.. אבל 100 שקל לחצי שעה, נחמד.

אחר כך נסעתי לאיזור חולון, למישהי שמפרסמת ביד2 עיסוי , היא בתוך סלון יופי שאינו בבעלותה, והמסאז בעירום, לקראת הסוף היא התרצתה לשלוח ידיים גם לאיבר שלי, אבל לא גמרתי.. 200 שקל לשעה

בשלב הזה התחלתי לחשוש שהכמות הגדולה גורמת לי לאין אונות מסויימת מסיבה כזו או אחרת, לא עמד לי בצורה חזקה, האיבר שלי התרופף כל פעם כשלא נגעו בו והגירויים היו צריכים להיות עוצמתיים. אני רווק , ובד"כ גומר בקלות מפורנו,אני די מכור לפורנו, משהו כמו פעמיים ביום אני מאונן. לוקח לי זמן לגמור מול מחשב, ובאינטרקאציה עם אישה זה אפילו הרבה יותר קשה להצית את הדמיון.

אז הלכתי לזבוטינסקי 90, בית בושת לכל דבר. פעם ראשונה בחיים.שמעתי על איב , ביקשתי אותה בטלפון, וכשהגעתי פתחה לי את הדלת דווקא שלי, היא פצצה דוגמנית, אבל מתייחסת לא בנינוחות לאורחים . היא מצצה לי , ואז שכבתי על הגב והיא הלבישה קונדום במציצה ,החדירה את האיבר שלי והתחילה לרכב, אחרי עשר שניות הרגשתי שהוא לא עומד ואמרתי לה לרדת , היא ירדה ומצצה עד שגמרתי בקונדום. הרגשתי עלוב. 250 שקל לחצי שעה.

היום הייתי אצל תמי מפתח תקווה, והיה גרוע, גמרתי אחרי 35 דקות...200 שקל לשעה.

----

סה"כ 1500 שקל בחודש וחצי.
---
בהתחלה לא הבנתי מאיפה לדוגמים באתר יש כ"כ הרבה כסף מיותר, ואז הבנתי שאין להם, הם פשוט מכורים, כמוני.
----
אני לא דתי אבל בתנך כתוב " בעד זונה עד פת לחם", זה פאקינג ממכר. 200 שקל זה לא משהו שאתה מרגיש בארנק, אבל כל פעם שאני קצת חם, אני הולך לפתרון הקל הזה, אתה דופק לעצמך את הליבידו. והמיניות, לאט לאט נשחקת.
אני מת להפסיק עם זה.

3

אתה גבר גבר שאתה גומר פעמיים ביום,

אין שום בעיה שלפעמים החבר נופל,

קורא לא מעט שלא נדלקים ממישהי ולוקח זמן לגמור, או שאתה לוקח פיקוד וגומר לבד. תמיד חשוב לא להשתגע, לך נגיד פעם בשבועיים, ואז אתה מרגיש טוב עם הפינוק שאתה זקוק לו, כמובן שרצוי שתלך למישהיא שווה,וכמובן שהכי בריא שיהיה לך קשר אוהב ומושלם עם החבירה שלך.

גם אתה יכול לשלוט בעצמך, כשתחשוב שאתה חייב לשלוט בעניינים. כרגע את כאן,תשלים עם זה, כדי שהתיסכול לא יביא אותך לעשות שטויות.

בהצלחה

5
התמכרות לשמה.
בשנה האחרונה עשיתי זאת 3-4 פעמים. כן, שילמתי בשביל לצרוך מין.
כל אותם הפעמים האלה נעזרתי בהמון אלכוהול כדי להתנתק מהסיטואציה. אח"כ הייתי מעדיף להירדם, מקווה כשאתעורר והשפעת האלכוהול תפוג אני אאמין שכל זה לא באמת קרה.
אני צורך מין! והרבה מזה ב"זכות" הפורום הנחמד פה. שמעודד מסחור בנשים ונערות עם מבט כבוי. אותן אלה שהעתיד שלהם יהיה כנראה גררוע יותר מעברן.
אני חי עם אישה. אין לה מושג מה אני עושה בדרכי חזרה הביתה מהעבודה אבל היא מרגישה משהו. פרשתי ממנה לחלוטין. הרבה מזה בגלל האשמה על מי שהפכתי להיות. היא יפת-תואר אמיתית, יותר מכל אותן נערות אותן ביקרתי.
לעת עתה אני לא צורך. אבל אני מכור. עוסק בזה לחלוטין. במחשבה בעיקר. דפוס קבוע הוא לקבוע עם נערה עובדת ולא להופיע, פעמים שפשוט הזמנתי כדי להסתכל עליהן מגיעות, מחפשות כתובת עלומה, מסנן אותן כשהן מתקשרות, ופעמים שהייתי מגיע עד לדירת הנערה ואז שב על עקבותיי.
בסוף כל יום אני חוזר לזרועותיה. האישה שלי. זאת שברגעים הכי קשים מרימה לי את הראש ואומרת: "יהיה טוב! אל תדאג.. אני מבטיחה!"

7
היי עשרים אלף ברוך הבא.
זה מן מעגל קסמים ומאוד קשה לצאת ממנו.
אתה יכול לצמצם מעט את הביקורים שלך וללכת יותר על איכות ופחות על כמות.
אולי פרטיות יעשו לך טוב יותר.
גם אני מכור לכל מיני דברים,והאפשרות היחידה שלי כחלש אופי היא להחליף התמכרות אחת באחרת.
לדוגמה את ההתמכרות שלי לקניות המרתי לבורסהצחוק,
עכשיו או"ס משקיע בבורסהStar.
במקום זונות כל הזמן אפשר לשזול מדי פעם וכו'.
בכל אופן אין טעם ללכת לבחורה עצובה ולא חייכנית.
הייתי הולך שלוש פעמים בשבוע ממש מתוך הרגל והתמכרות והצלחתי למתן את עצמי.

אהבתי את הציטוט מהתנך.

8
20000, נראה לי שעלית על העניין.
שמע לי: אם אתה באמת רוצה להפסיק עם זה, תמשיך ללכת דווקא לעצובות כגון אווה מהוד השרון שדיברה אתך בכנות ובגובה העיניים ( נראה לי שהיא בדרך כלל כזאת...). אולי גם תשמע תוך כדי הטיפול סיפור מהחיים שלה ולמה היא בתחום וגם למה קשה לה לצאת ממנו... ואז תגיד לעצמך: למה אני צריך להיות בקטע הזה?? עדיף שאכיר בחורה לקשר רציני, ואשקיע במתנות ובקשר אתה במקום ללכת לזונות.
אתה צודק שאין כמעט בחורה שאוהבת את העבודה הזאת, וזה אומר שלמרות כל הסיפורים של חברי הפורום, הן לא אוהבות את הלקוחות. וכשמישהו מהם רואה בחורה ברחוב אחרי שיצאה מהתחום ומנסה לדבר אתה, או לפעמים יש ניסיונות מצדם לפתח אתן קשרים פרטיים... נו, תבין לבד איך הן מרגישות! לסיכום נסה לצאת מזה ככל יכולתך, כי ככל שהשנים עוברות, זה נהיה יותר קשה, ומבחינה מסוימת אנחנו הלקוחות נמצאים ככל שזה נשמע מוזר באותו מצב כמו הבחורות העובדות.
מחפש את הדבר האמיתי!

9
לעשרים אלף, מצאתי את הדיווח שלך, גם האובייקטיבי וגם הסובייקטיבי (רגשותיך ותגובותיך) חשובים ומעניינים.

לאוהבי התנ"ך והעברית : "כי בעד אשה זונה עד ככר לחם" , "ורועה זונות יאבד הון".

אני מאחל לך שההתנסות שלך בעולם המין בתשלום תתן לך הבט נוסף לגבי הקשר הזוגי הנורמטיבי. קשר זוגי שאינו עסקי ומזדמן מחייב פשרות רבות, והוא כרוך בבעיות ובספקות רבים. עם זאת, לדעתי ברוב שלבי החיים קשר אנושי נורמטיבי חיוני לגמרי.

ובעניין נוסף : למה התאכזבת מתמי מפ"ת ? בזמנו ביקרתי אותה והתרשמתי לחיוב ממנה, בעיקר מהשרות.

בהצלחה בחיים, מלומברוזו.

10
20000 עמיתנו,

1500 ₪ עד להכרה המלאה שאתה מכור? חסכת עשרות אלפי ₪ :-).
לדעתי, רובנו היינו שם. תופרים לילות ונסיעות על קו חולון-תמ"י-את"ח-מנדרין.
חוצמיזה גם ברוב דירות האירוח והזמנות יקרות ממשרדי ליווי.
אבל כנראה יש לי תרופה בשבילך ובשביל חברינו.
לאחרונה נכנסתי חזק לאתרי ההיכרויות ומסתבר שזה ממכר מאד.
אמנם צריך לעבוד קשה, אבל כשתופסים, יש סיפוק אדיר וחרמנות שיא.
בהצלחה ובברכת "חייבים לזיין"
ק.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”