התחלתי אצל אווה מהוד השרון 250 ל40 דקות, בחורה באמת שווה, בלי תיקתוק, בלי אקסטרות, באדי מלא. לא נותן שירדו לה ולא יורדת, שירות טוב. אגב, שם שאלתי אותה, למה היא לא נראית שמחה, היא ענתה שהיא שנים בתחום ואין אף בחורה שאוהבת את המקצוע הזה, למרות הכסף. תמרור אזהרה ראשון.
אח"כ הלכתי ל"וואלרי מעסה סוף מפ"ת" היה גרוע, היא עם בגדים, מסאז חלש ועלוב. התבאסתי על ה200 שקל.
אח"כ הלכתי לוולפסון פ"ת, כמו שאתם מבינים אני גר באיזור הזה, הייתי אצל ליזה, בת 40 שנראית טוב לגילה, חצי שעה 160 שח. נחמד.
אחרי שבוע הגעתי שוב, לקחת 20 דקות ב130 ש"ח עם כריסטינה, בחורה יפה וחיננית מאוד.
בין לבין הייתי באילת, במקום שלא ידעתי מה טיבו שנקרא "אנג'לה" או משהו כזה, מסאז עם מגבת על החלציים, אין סיכוי לקבל ביד.. אבל 100 שקל לחצי שעה, נחמד.
אחר כך נסעתי לאיזור חולון, למישהי שמפרסמת ביד2 עיסוי , היא בתוך סלון יופי שאינו בבעלותה, והמסאז בעירום, לקראת הסוף היא התרצתה לשלוח ידיים גם לאיבר שלי, אבל לא גמרתי.. 200 שקל לשעה
בשלב הזה התחלתי לחשוש שהכמות הגדולה גורמת לי לאין אונות מסויימת מסיבה כזו או אחרת, לא עמד לי בצורה חזקה, האיבר שלי התרופף כל פעם כשלא נגעו בו והגירויים היו צריכים להיות עוצמתיים. אני רווק , ובד"כ גומר בקלות מפורנו,אני די מכור לפורנו, משהו כמו פעמיים ביום אני מאונן. לוקח לי זמן לגמור מול מחשב, ובאינטרקאציה עם אישה זה אפילו הרבה יותר קשה להצית את הדמיון.
אז הלכתי לזבוטינסקי 90, בית בושת לכל דבר. פעם ראשונה בחיים.שמעתי על איב , ביקשתי אותה בטלפון, וכשהגעתי פתחה לי את הדלת דווקא שלי, היא פצצה דוגמנית, אבל מתייחסת לא בנינוחות לאורחים . היא מצצה לי , ואז שכבתי על הגב והיא הלבישה קונדום במציצה ,החדירה את האיבר שלי והתחילה לרכב, אחרי עשר שניות הרגשתי שהוא לא עומד ואמרתי לה לרדת , היא ירדה ומצצה עד שגמרתי בקונדום. הרגשתי עלוב. 250 שקל לחצי שעה.
היום הייתי אצל תמי מפתח תקווה, והיה גרוע, גמרתי אחרי 35 דקות...200 שקל לשעה.
----
סה"כ 1500 שקל בחודש וחצי.
---
בהתחלה לא הבנתי מאיפה לדוגמים באתר יש כ"כ הרבה כסף מיותר, ואז הבנתי שאין להם, הם פשוט מכורים, כמוני.
----
אני לא דתי אבל בתנך כתוב " בעד זונה עד פת לחם", זה פאקינג ממכר. 200 שקל זה לא משהו שאתה מרגיש בארנק, אבל כל פעם שאני קצת חם, אני הולך לפתרון הקל הזה, אתה דופק לעצמך את הליבידו. והמיניות, לאט לאט נשחקת.
אני מת להפסיק עם זה.