כ רז מגיבעון 18 - סקס אדיר

רז מגיבעון 18

1
אתמול בסביבות 21:00 סיימתי פגישה ברחוב הארבעה והחלטתי לבדוק מי נמצאות בגיבעון 18.
התקשרתי והפקידה סיפרה על שי בלודינית צעירה צברית בת 23, רזה נראת מעולה
ועל רז, גם כן צברית, קומפקטית שחומה עם שיער שחור עד הכתפיים. בת 24 עם קעקועים.
כשהגעתי קבלה את פני שי, אכן צברית בלודינית עם שיער קצר, 1.67 לערך, בשלב הפרטים סירבה לכל מגע ואפילו ליטוף של השבלול.
משהו בשפת הגוף שלה אמר לי לא, אין לי מושג למה, אבל לא התווכחתי עם עצמי ובקשתי לראות את רז שהייתה פנויה.
שפת הגוף של רז שדרה משהו אחר, רז קומפקטית 155 לערך, עם מספר קעקועים גדולים. רז הסכימה לנגיעות קלות ללא החדרת אצבעות. נכנסתי עם רז לטיפול של חצי שעה.
התקלחתי (חייב לציין לטובה את המים הרותחים שהיו במקלחת), רז הגיע די מהר עם מגבות נקיות ומריחות טוב.
היא התפשטה מייד. יש לה גוף ממש כלבבי. טוסיק קטן וחמוד חזה סיליקוני אמנם, אך עדיין די קטן ופרופורציונלי לגופה.

העיסוי החל במריחת הרבה מאוד שמן חם על גבי ולאחריו לחיצות ועיסוי נעים מאוד אולם לא ממש מקצועי.
אני מצידי שלחתי ידיים לישבנה ומידי פעם לשפתי השבלול, תוך כיבוד ההסכם הבלתי פורמלי שלי עם רז.
בשלב מסוים רז הזיזה לי את היד מהשבלול שלה.
לאחר כרבע שעה התהפכתי מהבטן לגב. רז שמנה לי את הזין עם המון שמן חם והחלה לשפשף במרץ.
החלטתי לא לתת לה לתקתק אותי ובקשתי בודי, רז התיישבה לי על הזין, תוך כדי שפשוף הזין בשפתי השבלול.
היא רכבה עלי תוך כדי שאני מוצץ לה את הפטמות ונותן לא קונטרות עד לגמירה שלי והשפרצה על הבטן של רז.
חייב לציין שלאורך כל העיסוי והבודי רז "נמנעת בהפגנתיות" מיצירת קשר עין או חיוך כלשהו. היא נשארה די קרה,
אפילו הסמול טוק, היה חלש.

לסיכום:
סה"כ בחורה צעירה לא פרגית כפי שהובטח, לעניות דעתי הלא קובעת 28-32 אל עף שיש לה גוף של ילדה בת 17.
ניהול זמן: הייתי בחדר 33 דקות (קבעתי לחצי שעה) כולל שתי מקלחות.
מקלחת חמה ומגבות נקיות מריחות טוב.
יחס קר ולא מושך על אף הטיפול שהיה סה"כ סביר וטוב.
מחיר 220 ש"ח לחצי שעה.
רז קיבלה 250 ש"ח ולא הציעה עודף. אני פשוט לא סובל בחורות שלוקחות לעצמן טיפ ולא מחזירות עודף.
"הזכרתי" לרז שלא קיבלתי עודף, היא התנצלה והלכה לפקידה לבקש עודף. במידה והייתה מחזירה בזמן הייתי שוקל להשאיר לה טיפ.

יתכן ואחזור בתקווה שהיחס ישתפר בביקור הבא.
פין חס - מזיין ולא חס

רז מגיבעון 18

3
תודה על הדיווח.
המקום הזה הוא אובר רייטד לדעתי.

האמת שהייתי אמור גם להיות שם אתמול בשעות שאתה היית, אך הפקידה שענתה לי אמרה שהיא מהמסגר, ואין לה זמן לתאר בקצרה איך נראות שי ורז שנמצאות בגבעון. ולכן לא טרחתי להגיע.

רז מגיבעון 18

6
מה השעות פעילות שם?
אין מצב משקרים לי שם שרז ונמצאת ובפועל היא לא שם.... פשוט תיארת לי סגנון של בחורה שאני מחפש..
ומשהו אחרון.. זה מספר אחד או שתי מספרים(הבנתי שזה לא זיון)

תודה אחי עזרת לי מאוד
מי ששואל הוא טיפש לחמש דקות,מי שלא שואל,נשאר טיפש לנצח
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”