כ תיקתוקיות, דירות ומצלמות - סקס אדיר

תיקתוקיות, דירות ומצלמות

2

דן, היו מקרים מעולם,נתפסו מצלמות מוסתרות בחדרים גם בצימרים...
מדובר בעבירה פלילית חמורה ולכן האפשרות לסחיטה אפסית,
בדרך כלל דובר בסוטים הנהנים מינית מעצם הצצה על אקט מיני.

TD
"אלוהים אדירים מה אתה צוחק?

אנא אערף? העולם מצחיק אז צוחקים"

TD

תיקתוקיות, דירות ומצלמות

3
אחד המדדים הטובים ביותר לכמות המצלמות הנסתרות, לא רק ב״תיקתוקיות״ אלא גם בחדרים דיסקרטיים, הוא הכמות הבלתי נתפסת של סרטוני פורנו חובבניים שמסתובבים ברשת (לפחות רבבות, אם לא יותר).
אמנם המון אנשים מדברים על צילום עצמי שלהם בזמן סקס, אך מעטים מאוד עושים את זה בפועל
(אני יכול להעלות פה סקר אם אתם לא מאמינים).
וגם מתוך המעטים שמצלמים את עצמם בסקס, רק אצל מעטים שבמעטים זה דולף לרשת, או שהם מעלים את זה מרצונם.
מדברים הרבה על מעבדות שמקבלות טלפונים לתיקון, ומגלות בהם כל מיני ״מציאות״, אך גם התופעה הזאת שולית, בעיקר בגלל החשש של הטכנאי להיתפס (כי יתפסו אותו בקלות).

אז מאיפה כל הסרטונים?
ובכן, זה פשוט, וגם אתם יכולים לנסות את זה בעצמכם:
בנו צימר, התקינו בו מצלמות נסתרות, והתחילו לשווק אותו.
תוך זמן קצר תכסו את ההשקעה.
תוך זמן נוסף, תכניסו רווח נטו.
אחרי מספר שנים, כשתצברו הרבה כסף, מכרו את הצימר, מה שיכניס לכם שוב לפחות את ההשקעה
(כי בארץ המחירים אף פעם לא יורדים, רק עולים).
עד עכשיו הרווחתם בערך 3 פעמים את ההשקעה, אבל עכשיו מגיעה החגיגה האמיתית:

עיברו לחו״ל, פתחו אתר אינטרנט עם כל הסרטונים הלוהטים ביותר שהצטברו אצלכם, העלו תקצירים לאקס-וידאוז, ומי שירצה לצפות בסרטים המלאים (עם עריכה טובה) יידרש לשלם.
אנשים שכבר שבעו מסרטי פורנו מופקים, יעשו הכל כדי לראות סרטים של חובבנים, גם אם איכות הסקס פחות טובה.
אז אמנם פה ושם אנשים יצליחו לצפות בסרטים גם בלי לשלם, ופה ושם אפילו יעלו סרטים גנובים לאתרי פורנו פתוחים, אך עדיין תעשו כסף טוב.
כמה טוב בדיוק?
להערכתי, הרבה יותר מכל מה שהרווחתם ישירות על הצימר.

כמובן, כל הנאמר עד כאן אסור באופן חמור, גם לפי החוק וגם לפי המוסר, והובא רק כדי לענות על השאלה של פותח האשכול.
כמו כן, התשובה יכולה לשמש כדרך אלטרנטיבית למי שרוצה להפוך לכוכב פורנו ולא צלח את האודישנים; הדרך עצמה פשוטה ביותר:

א. קבע עם עלמת חן באיזשהו צימר כזה
ב. זיין אותה במגוון תנוחות, ועשה הכל כדי שזה ייראה אטרקטיבי ככל הניתן לצופה
ג. כעת כל מה שנשאר לך זה לחכות, אולי אפילו מספר שנים. אך ההמתנה משתלמת: ביום מן הימים תמצא סרטון ערוך עם כל מעלליכם באחד מאתרי הפורנו המובילים, ואתה תהפוך לכוכב פורנו אמיתי! רבבות צופים בעולם יזילו ריר על ביצועיך ועל חמוקי נערתך!

הערה: שיטה זו לא מומלצת לנשואים!

תיקתוקיות, דירות ומצלמות

4
אם למקד את הדיון יש לי מה להגיד בנושא מצלמות.

כל אחד מאיתנו צריך לקחת בחשבון שכל אתר מצולם, דהיינו כולנו מצולמים.
אבל עד כה זה לא נשמע מדאיג או נורא כל כך.

מה שמדאיג אותי, זה שתקום יום אחד קבוצה של בני נוער משועממים בישראל,
ותחליט להתחבר למצלמות האלו.

אני עובד בתחום של אבטחת מידע, והקלות היא בלתי נסבלת. כיום גם אם אתה
נער חובבן אתה יכול עם מעט ידע לאתר ולהתחבר. אתה רק צריך קצת סבלנות וידע.

כאמור, ברגע שקבוצה עם אידאולוגיה כלשהי תחליט להקים מאגר מידע של צילומים, אני לא מאמין שתהיה בעיה של סחיטה, אלא יותר בעיה של הפצה.
הקמה של מספר אזורי אחסון שבו כל אחד יוכל להוריד תמונות של מבקרי האתרים.

כל מה שצריך כאמור זה אידאולגיה לזיין את כל גברברי ישראל, ומעט ידע.
אני תמיד משתדל להיות עם כובע על הראש, או קפוצ'ון או להוריד את הראש בכניסה לאתרים. אני יודע שזה כמעט חסר סיכוי אם יהיה איום מהסוג המדובר.

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”