כ Jasmine יסמין מותק השנה אזהרה - סקס אדיר

Jasmine יסמין מותק השנה אזהרה

1
לא שווה 1000 לא יפה בכלל שירות רגיל לא שעה ולא בטיח אתמול היתי היתה לי נפילה קשה מאוד אני לא ממליץ לתקרב
בפנים לא יפה בכלל יש לה מהשו ברוש לא היה לי חשק בכלל לגמור פעמים אני בדרך גמור פעמים בקלות היתי אצלה תצי שעה
החזה שלה עבר ניתוח נרא לי
בקצר לא ממליץ חבל על 1000 ₪ לא שווה גם 200

2
וואלה? מוזר... ועוד לחשוב שהצבתי אותה אצלי כמטרה בעדיפות גבוהה... לפי הדיווחים היא שחומה-גבוהה ואקזוטית ואני פשוט נמשך בטירוף לסוג המראה הזהTongue יכול להיות שנשחקה והדרדרה בשירות?

לא יצא לי להיפגש איתה, אבל השירות שלה לפי הדיווחים היה תמיד סטנדרטי-חיובי. חבל... טוב. במקומה נכניס לבנק המטרות את הנימפה הכסופהTongue. גם היא מטרה ותיקה ומעניינת אצלי. חשבתי שפרשה אבל החבר frid עידכן בשרשור אחר שהיא עודנה פעילה.

אגב, קיים שרשור קודם על יסמין(היא גם פירסמה תקופה קצרה במדור הפירסומי אצלנו):

Jasmine ממתק השנה

להנהלה: אפשר לאחד את שני השרשורים.
zooz

4
שלום חברים,
אני הייתי אצלה לפני הרבה זמן עוד כשביקשה 800 (ולפי מיטס זיכרוני אפילו דיווחתי).
בזמנו, השירות שלה היה מצויין ומאוד נהנתי. לגבי מראה, על טעם ועל ריח לא נתווקח אבל גם לדעתי המראה שלה לא שווה 1000 שקל (לא הייתי נסחף ל-200 אבל כל אחד ודעתו הוא) והשירות שלה מצויין אבל עדיין אני מניח שאפשר לקבל הרבה יותר תמורת סכום כזה.

זהוזה

5
תגידו...
איך עולה לכם בכלל לשים בבנק המטרות שלכם מישהי שלוקחת 1,000 ש"ח..?

לא חבל?

כאילו מה?
הכוס שלה עשוי מזהב?
המציצה שלה כזאת אלוהית?
הקונטרות שלה ללא תחרות?

אני באמת שואל..
מה אתם חושבים שתקבלו בשביל 1,000 ש"ח שאין בחצי או ברבע מהמחיר הזה?
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

7
תגידו... איך עולה לכם בכלל לשים בבנק המטרות שלכם מישהי שלוקחת 1,000 ש"ח..? לא חבל? כאילו מה? הכוס שלה עשוי מזהב? המציצה שלה כזאת אלוהית? הקונטרות שלה ללא תחרות? אני באמת שואל.. מה אתם חושבים שתקבלו בשביל 1,000 ש"ח שאין בחצי או ברבע מהמחיר הזה?

אלה הדברים של צעיר לנצח...
שלטעמי צריך להכפיל אותם ולחקוק אותם בסלע פורומנו...
וגם אין מה להוסיף
אם אשכחך ירושלים זה בגלל..בת-ים

9
[QUOTE=צעיר לנצח]תגידו...

איך עולה לכם בכלל לשים בבנק המטרות שלכם מישהי שלוקחת 1,000 ש"ח..?

לא חבל?

כאילו מה?

הכוס שלה עשוי מזהב?

המציצה שלה כזאת אלוהית?

הקונטרות שלה ללא תחרות?

אני באמת שואל..

מה אתם חושבים שתקבלו בשביל 1,000 ש"ח שאין בחצי או ברבע מהמחיר הזה?[/QUOTE]
הכוס שלה לא מזהב. לגבי המציצה והקונטרות - לא יודע, לא הייתי.

היא סיקרנה אותי בגלל המראה שלה שהוא מאוד לטעמי לפי הדיווחים. כנראה שנשחקה והדרדרה אז החלטתי לוותר. אין טעם להתחיל פה דיון כלכלי חדש. היו כבר מאות כאלה בפורום וכולם בסופו של דבר הגיעו לאותה מסקנה: העדפות כלכליות וחישובי כדאיות הם עניין אישי לחלוטין.

לפרוטוקול: אני מחזיק בדעה שבחורה שלוקחת סכום כזה צריכה לתת שעה וחצי לפחות ושירות ברמה הגבוהה ביותר. לדוגמא - בזמנו אצל נטלי מלכת הפורנו שילמתי 1000 וקיבלתי שעה וחצי של המון כיף והשקעה בלי שום הנחות מצידה. לטעמי היא הייתה שווה את זה. אבל זה רק אני. כל אחד וחישוביו/העדפותיו.

מקווה שנסגור בזה את העניין לפני ששוב תתחיל פה מטחנת מוח אינסופית שתגיע כמו במעגל לאותה נקודה בדיוק שהגיעו מאות דיונים קודמים בנושא.
zooz
שלח תגובה

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”