כ נערות ליווי בבאר שבע?משהו?מישהי? - סקס אדיר

נערות ליווי בבאר שבע?משהו?מישהי?

2
בבאר שבע אין מבחר .. מכוני ליווי בפומבי אינם קיימים . נערות מארחות (דירות דיסקרטיות)יש אבל הרמה היא אינה גבוהה אתה מוזמן להכנס לקטגוריה באתר "מפגשים אצלי" .
בנוסף אם אתה מעוניין להזמין נערות ליווי אליך לבית או לבית מלון כולשהוא אתה יכול להכנס לקטגוריה באתר "נערות vip אליך"
לגבי זונות רחוב לא הייתי ממליץ אבל העסק עוד פעיל בתחנת רכבת הישנה בשכונה ג' לפעמים יש שמה קוקסינלית אם זה מעניין אותך
בכול מקרה זה "המבחר" שיש לבאר שבע להציע כרגע
ויש עוד משהו שנקרא מועדון חברים סגור . שיש בו כמו שמספרים רמה של תל אביב .
אבל הוא דיסקרטי ולי אישית אין מושג איך נהיים חברים במועדון הזה . בהזדמנות זו כול מי שיקרא את ההודעה הזו והוא יודע משהו על המועדון חברים הסגור ויוכל לכתוב עליו זה יהיה מצויין !
שיהיה לך בהצלחה חבר

5
בבאר שבע ידוע שהזונות נמצאות בעיקר בתחנת הרכבת ליד האוניברסיטה. כולן מופיעות לסירוגין והשרות עולה 100 ש"ח אני אפרט במה אני נתקלתי:
מרוקאית בת כ40 בלונדינית עם סיליקון תקתקנית בטירוף לא מתפשטת זיון ומציצה על הפנים
עוד מבוגרת בת כ40 עם חזה נפול נראה לי ששמה שובל בקושי מוצצת ומזדיינת רק בדוגי מריחה לא טוב
יש נרקומנית עם גוף סבבה אבל מדובר בעוקץ! היא טוענת שאין עליה קונדומים מעניקה מציצה חשופה עם גמירה בפה-אבל מסוכן!
עוד מבוגרת רוסיה בת כ50 שמנה חושפת חזה סבלנית היחידה שאיכשהו נותנת תמורה למחיר
זהו בינתיים אם למישהו יש מה להוסיף אז בשמחה

6
בעיה רצינית, איזורים בהם היו עומדות בנות מתפתחים.

באיזור הרכבת אוניברסיטה, החניה המוארת והפארק החדש שהקימו שם, הבריח את כל הבנות, אין פעילות.
עדיין יש את הרוסיה הזקנה(שיער קצוץ, ממושקפת) שעומדת בשיחים מול השופרסל, לא מציאה בכלל.

גם הבלונדה השווה שמדי פעם הייתה עומדת ליד מכללת קיי, נפלה קרבן להתפתחות באיזור(הקמת האיצטדיון ואולם הקונכיה) ונעלמה מהנוף.

יש כמה ערביות בעיר העתיקה במלון אביב, אבל סתם שבורות שמזדיינות עם סודנים.
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”