כ ליווי... - סקס אדיר

ליווי...

1
שבוע טוב חברים..

אמנם אני חדש בפורום אך אני צופה בו מזה זמן רב ורק לאחרונה אושרה חברותי.
מזה כשנתיים כשרציתי לתרום לפורום בעיקר בתחום הליווי בעניין ההמלצות וכמובן גם הנפילות ונבצר ממני...

משסוף סוף צלחתי את שלב ההרשמה אשמח להמלצות כאלה או אחרות בתחום

חשוב לי לציין עם זאת שאני מזמין נערה פעם בכמה חודשים למספר שעות שנע בין 4 ל-6 ורציתי גם לקבל המלצות על המחיר (מעלה בכמות מוריד במחיר) מאנשים בעלי ניסיון בתחום שכמוכם.

מבטיח בתמורה דיווח מפורט ומפנקקריצהקריצהקריצה

ליווי...

3
למען הפרט

אתמול הייתי עם בחורה בשם נטלי מפרסמים פה באתר
נחתה ליפני יומים כבת 20 גוף חלק יפה וסקסי חזה בינוני אוקראינית מדברת רוסית קשה לתקשר איתה באנגלית בחורה שירותית
נשיקות ירידות דיי פאסיבית צריך לתת לה הוראות אבל זורמת
בסך הכל חוויה טובה מאוד

מראה 8 פלוס
שירות 8
זרימה 9

לסיכום מומלץ תהנו הרגיש לי שהיא קצת חדשה בביזנס אבל משקיעה

ליווי...

4
בקושי שיש כאן המלצה אחת וגם היא מלפני מספר חודשים כלומר לא רלוונטית לזמננו...

לגבי התמורה חשבתי שכל העניין בפורום שכזה הוא שיתוף מידע, אם טעיתי ואתה רוצה תמורה שהיא מעבר לכך אז אני יחסוך ממך את העניין

ליווי...

5
הנה אני חוזר עם שלושה דיווחים... סיפור מעניין.

לאחר שלא קיבלתי עזרה רבה בתחום מחברי הפורום השונים (מלבד בקשה מוזרה לתמורה מהבחור מעלי... מה אתה רוצה כסף?)
נאלצתי ללכת "על עיוור"...
התקשרתי למשרד מסויים והפקידה הפנתה אותי לאתר האינטרנט (אומרות תמונות אמיתיות אבל-לא)
בחרתי בחורה בלונדינית עם חזה סיליקון... צעירה בת 20+ הזמנתי למספר שעות קיבלתי הנחה קלה (מחיר הבסיס היה 700 ש"ח לשעה)
הנערה הגיעה כאמור בשעה הנקובה... מדהימה. גובה 1.65 שיער בלונד צבוע חזה סיליקון גדול גוף חלק ושזוף באמת נראית 10 מתוך 10...
הצטיידתי מראש בבירות ועוד מספר מטעמים (שמטעמי פרטיות ישארו חסויים) ויצאנו לדרך...
שיחה קצרה ואז אני שואל אותה (דוברת אנגלית בקושי ורוסית שאני לא מדבר) אם אפשר להפשיט אותה? מתקרב אליה ומתחיל לגעת בה בעדינות היא עולה עלי בתנוחת בוקרת הפוכה כמו חשפנית ואני מתחיל לאט לאט תוך כדי תנועה לחרמן אותה לגעת בכל נקודה בגופה ולהוריד לה את הבגדים מתחילים לדבר תוך כדי אומרת לי מציצה רק עם קונדום אני אומר לה בטוח? נותן לה ליקוק קטן על הדגדגן והיא אומרת לי טוב נראה... עוברים למיטה...
משכיב אותה על הגב מתפעל מהגוף האלוהי שנשכב לפני ומתחיל ללקק כל חלקה טובה בו... מתנוך האוזן דרך הצוואר החזה הבטן ועד לדגדגן... עושה רושם שהיא נהנית מכל רגע והבחורה רטובה... רטובה כמו הים...
אחרי שעשתה רושם שגמרה (משהו כמו 10 דקות) הורדתי אותה למציצה קטנה נראה היה שהיא לא ממש ידעה מה לעשות איתו בפה אבל לפחות ניסתה (תסמונת מלכת הכיתה קורה להרבה בחורות שנראות ככה) לאחר כ5 דקות שהוא עמד מספיק זמן הלבשתי אותה בחליפה והעלתי אותה עלי. בהתחלה לאט היא ניסתה להגביר את הקצב אבל אני אוהב לשלוט באקט ולכן השארתי אותה מעלי בזמן שאני זה שמבצע את החדירה לפי הקצב שלי... לאט לאט ומתגבר בכל דפיקה (הרבה שליטה עצמית נחוצה לכך) עד שלאחר משהו כמו 10 דקות מגיעים כבר למצב של דפיקה פראית כשהיא מעליי והיא גומרת שוב... אני עדיין מחזיק הופך אותה למיסיונרית וממשיך באותו הקצב לאחר מספר דקות שוב מוריד ושוב מגביר וכך זה נמשך כחצי שעה עד שלבסוף כבר רציתי לגמור והתחלתי לדפוק אותה יותר חזק מכל הפעמים הקודמות והיא צורחת ללא רחם! גמרתי גמירה אדירה בין הטובות שהיו לי בזמן האחרון (ממש כמו כשאתה מזיין חברה מגיע לפורקן אדיר ומבסוט על עצמך ממש ככה..) נשארתי בתוכה 3-4 דקות לאחר הגמירה ואז שוב ירדתי לה בצורה נמרצת וחזקה תוך כדי ליקוקי פי הטבעת והיא גמרה שוב...
עישנו סיגריה ואז היא רצתה שנלך להתקלח... התקלחתי לפני שהגיע ולא הבנתי את הצורך התחילה להגיד לי שהיא רוצה שנעשה סקס נקי אמרתי לה שאני נקי ולפי הריח שלה אני יודע בוודאות שהיא נקייה גם. התעקשה בכל זאת אמרה שזאת הפעם הראשונה שאנו נפגשים וכו' הסכמתי שלא מרצון... התקלחנו היה קר חח הלכנו לאחר מכן לשתות קפה קצת דיבורים קצת מוזיקה מעשנים משהו וחוזרים לחדר לסיבוב שני... שוב התחלתי ללקק אותה (מכור לכוס הזה) שוב גמרה ואז ניסיתי להוציא ממנה יותר בכל הנוגע לאקט המציצה (כמובן בלי קונדום אחרי הטיפול 10000 שהיא קיבלה) השכבתי אותה על הגב והתחלתי לזיין לה את הפה לאחר מספר דקות הוכיחה את טענתי לגבי המציצות ממקודם וביקשה להפסיק. התחלתי לדפוק אותה ואחרי משהו כמו 10 דקות כבודו הפסיק לעמוד. (השתמשתי בסם מסויים שמנסיוני יכול לפעמים לספק לך יכולות של ויאגרה ולפעמים לגרום בדיוק את המצב ההפוך)
הייתי כל כך מאוכזב! המשכתי ללקק אותה העברתי אותה ל69 וללא הועיל לא קרה דבר ואז הטלפון צלצל... הייתה כבר צריכה ללכת התנצלה נתנה נשיקה מבט עצוב והלכה לה לדרכה... ואני הבטחתי לנקום (יש המשך)

ליווי...

6
בימים שעברו לאחר מכן התחלתי לחשוב שאני אימפוטנט כתוצאה ממה שקרה (ותרשו לי לומר לכם זאת תחושה שלא הייתי מאחל לשונאים שלי)

לאחר 4-5 ימים הזמנתי אותה שוב. אבל המשרד החליט משום מה לשלוח לי בחורה אחרת...
המחיר אותו מחיר הבחורה בעלת שיער אדום 1.75 בת 20+ גוף יפה רזה חזה בינוני- הבנתי שעושה אנאלי בתיאום מראש (הזדמנות שלא ניתנה לי)
ועייפה... עייפה כמו מישהו שלא ישן יומיים... אמרתי בסדר ננסה להוציא את המירב מהסיטואציה שנקלעתי אליה. אנגלית ברמה נמוכה אפילו מזאת שלא הבלונדינית בחורה אוקראינית לקחתי אותה לחדר התחלתי להפשיט אותה גם ולאט לאט ללקק אותה (לא כמו עם הקודמת... פשוט לא זרם לי.)
ראיתי שהיא לא מתרגשת יותר מדי ואמרתי הבא נעבור לשלב המציצה... מציצה מקונדמת.. סבירה לא יותר מזה והבנתי שאם אני לא יתפוס פיקוד היה יותר טוב אם הייתי תורם את הכסף לנזקקים. אז תפסתי פיקוד העלתי אותה עלי ואז הפתיעה בתנוחה שלא הכרתי לפני כן שבה הבחורה יושבת עליך בתנוחה המסורתית אבל הרגליים שלה סגורות מה שגורם לדפיקה להיות מעט יותר מסיבית (ויש לה כוס ענק לדעתי אפשר לדחוף לשם כף יד שלמה ולא יקרה יותר מדי בלאגן) וזה עבד התחלנו ככה בתנוחה שלה זרמתי איתה והקצב משתנה לפה ולשם אז שמתחילים לקבל קונטרה כמו שצריך משהו כמו רבע שעה אני רק דופק אותה כשהיא מעלי והיא מתחילה לגנוח.. מעביר אותה קצת באגרסיביות למיסיונרית... רגליה עדיין סגורות... ומתחיל לדפוק יותר חזק ויותר חזק... הבחורה הקרירה והעייפה גמרה! הייתי בשוק... העברתי אותה לדוגי שמדפיקה לדפיקה נהיה יותר פראי עד שלבסוף גמרתי... נשאר זמן לעוד מספר אפילו לשניים עישנו סיגריה להרגע קצת טיפה מדברים (יחס אישי מאוד חשוב כשמזיינים מישהי שמעולם לא ראיתם לפני ככה לפחות אני רואה את זה בסך הכל מדובר במקצוע מאוד קר ולהיות נחמדים לא יכול להזיק) ושוב למיטה. בשלב הזה אני רוצה לציין שאני מאוד נהנה לראות בחורה גומרת... במקרים מסויימים אפילו יותר מאשר לגמור בעצמי, אבל בסיטואציה הנוכחית רציתי רק להוציא את המיטב ממצב גרוע ולכן ישר הורדתי אותה למציצה (שוב מקונדמת) ולחזור לדפיקות... מיסיונרית כפיות היא מלמעלה היא בוקרת (תחת מדהים... מ-ד-ה-י-ם! מומלץ לאנאלי! אם רק הייתי יודע מראש...) ולבסוף דפיקה פראית בדוגי הבחורה גמרה וקצת לאחר מכן שיחררתי גם אני את המטען השני... נשארה חצי שעה.. התחלתי ללטף אותה בעדינות ורציתי שוב נגעה קצת בזין שלי לראות מה קורה והבחור עומד כמו תורן! התחילה להגיד לי שהיא עייפה וכבר גמרה פעמייים ואני כבר גמרתי פעמיים ואולי כדי שנסגור את הבסטה... גם ככה הרגשתי כאילו היא זאת שצריכה לשלם לי על כל הסיטואציה (לא שאני מנסה להשוויץ או משהו אבל אני צעיר בערך בגילה אולי קצת פחות אפילו ונראה הרבה יותר טוב ממנה כלומר במועדון לא הייתי מסובב את הראש בשבילה) ואמרתי אין טעם להיות חזיר... 20 דקות זה בקטנה. ישבנו שתינו קצת קפה אמרה לי תודה רבה וחזרה למקום ממנו הגיעה בלי שקל טיפ... בתכלס ממליץ עליה

ליווי...

7
אבל לא הזמנתי נערת ליווי כדי לזיין באותו לילה.... רציתי לזיין ספציפית את הבלונדינית מכמה לילות לפני כן... ספציפית אותה... עניין פסיכולוגי...

נאלצתי לטוס לחול כעבור מספר ימים לכמה שבועות וכל אותו זמן לא עבר לילה שבו לא חשבתי על איך אני יזיין אותה ומה אני יעשה לה... חזרתי לארצנו הקטנטונת ושוב התקשרתי למשרד הנ"ל להפתעתי ענו לי שהמחיר הוקפץ ל800 ש"ח לשעה עקב הביקוש האדיר.
עניתי שאין בעיה (חודש אני חושב לזיין אותה הפרש של כמה מאות שקלים לא יגרום לי לסגת)רק שהפעם ישלחו אותה ולא אף אחת אחרת והזמנתי שעתיים עם אופציה ל3 כאשר הובטח לי שהשעה השלישית באם תצא לפועל תעלה 700 ש"ח... יקר מאוד בשביל נערת ליווי ולא הייתי ממליץ לאף אחד ללכת על החבילה הזאת מכיוון שמדובר בעיסקה בתמורה שמול מחיר ו800 ש"ח לשעה זה מחיר של כוסית על בלאס וגאס ולא כוסית על בחיפה... אפילו במערב אירופה היקרה המחירים זולים יותר! אבל כאמור במחינתי היה מדובר בעניין פסיכולוגי ורציתי ספציפית אותה.

אז היא הגיעה... הייתי כבר מעט מעושן ושתוי ולא אכלתי כלום באותו יום (טעות...) אספתי אותה מלעמלה ירדנו חזרה לדירה ו... אין מפתח! עליתי מהר למעלה אמרתי בטח הוא נפל איפשהו והנהג חיכה לי שם עם עוד נערת ליווי באותו (שיער שחור רוסיה ישראלית מדברת עברית חלק הציע לי את שניהם יחד וויתרתי...) והביאו לי את המפתח.. חזרתי לדירה אלף סליחות ונכנסו פנימה התחלנו לדבר לשתות ולעשן משהו כמו רבע שעה שיחה ואמרתי לה בואי נלך לחדר ונבצע את המטרה שלשמה התכנסנו כאן היום. נכנסים לחדר ואני מתחיל להרגיש בחילה... עולה לי עולה לי והקאתי! על הקירות על הריצפה ואפילו קצת עליה... הבנתי שזה לא היום שלי (לא הקעתי משהו כמו 5 שנים והנה... התחלתי לצחוק והיא כנראה נדבקה גם והתחילה גם היא הלכנו למקלחת להתנקות לצחצח שיניים וכו' והיא באמת הייתה בסדר גמור הבינה את הסיטואציה ולא עשתה סיפור... ככה הלכה לה חצי שעה פחות או יותר (כבר הייתי חייב את ההערכה בזמנים אחרת איך אני יגשים את הפנטזיה שלי?) עישנו סיגריה כשהיא יושבת על המיטה מפנה את פניה אלי ואני עומד ונוגע בה לאט לאט מנסה לשכוח מכל העניין... לא כ"כ ידעתי איך לגשת אליה אז פשוט זרמתי עם הגוף... שלי ושלה... הורדתי אותה שתשכב על הגב והתחלתי לרדת לה כשאני בכלל עדיין לבוש משהו כמו 15 דקות רק מלקק אותה ומנסה לשכוח מההקאה. הלשון יורדת למעלה למטה והביולוגיה עושה את שלה הבחורה מתחילה להתחרמן בטירוף... דוחף לא אצבע לאחר מכן 2 מזיין אותה עם האצבעות תוך כדי ליקוק הדגדגן עיסוי השדיים תפיסות בירכיים ובמפסעות ומה לא... גמרה די מהר... העברתי אותה למציצה ממש 2-3 דקות כבר הייתי חם להכנס בפנים והעלתי אותה עלי התחלתי לזיין אותה כמו חיה כשאני תופס כל חלק בגוף שלה ומועך אותו והיא מצד אחד נהנית מצד שני קצת כואב לה אז מחזירה לי בכאפות כאלה על החזה על הבטן... כל זה תוך כדי זיון פראי ביותר... העברתי אותה למיסיונרית ונצמדתי אליה כל כך שסיכה לא הייתה נכנסת בנינו ודופק ודופק ודופק.... אני בעננים מעלה אותה שוב עלי ועומד כשהיא קופצת באוויר על הזין שלי מוריד אותה שוב למיסיונרית עד לגמירה... האדירה שהייתה לי... זרקתי לה את הסיגריות ועישנו ככה על המיטה עד שהנשימה חזרה לעצמה... הלכנו לשתות מים ולעשן איזה ג'וינט נחמד ואחרי כמה דקות של שיחה התיישבתי לידה בכורסא עשתה לי קצת מקום... שנינו לבושים... התחלתי לגעת בה לקפל לה קצת את הבגדים, לא להוריד אותה וככה נוגע נוגע נוגע... היד מטיילת בכל מקום עד שהגיעה לאזור הפרטי שלה וככה על הבגדים התחלתי לשפשף לה אותו בעדינות ואז ממש בכח והיא גונחת כמו זונהההה נותן לה כאפות על התחת כל זה בזמן שהיא מתערטלת בכל מיני פוזות מעלי על הכורסא אמרתי לה שתתקשר עכשיו לנהג ותודיע לו שלקחתי את השעה הנוספת... היא התבאסה שעצרתי אותה באמצע הסברתי לה שהיא תתבאס הרבה יותר כשהוא יתקשר אם לא נעשה את זה עכשיו.... התכופפה להרים את הטלפון והתחת היפה שלה מול הפנים שלי... התחלתי ללקק לה אותו בעדינות תוך כדי השיחה והיא מתאפקת לא לצרוח לו בטלפון (בסיטואציות כאלה כל אחד מתחרמן בטירוף אפילו כאלה שעושות את זה ביום יום...) סיימה את השיחה עלתה עלי כמו חיית טרף ממש והורדתי 2 אצבעות והיא התחילה לקפץ עליהם כמו ילדה טובה...
ביקשה שנעבור למיטה אמרתי לה תיכף והמשכנו עם עניין האצבעות עוד קצת... עברנו למיטה... בהתחלה מציצה... מציצה מעאפנה ועברנו ל69. דחפתי אצבע לכוס ואצבע לתחת תוך כדי שאני מלקק לה את הדגדגן באגרסיביות ודוחף את הראש שלה שתכניס אותו יותר עמוק.. היא גמרה שוב...
העברתי אותה למיסיונרית ופה התחיל סט של זיונים באמת בין הטובים שהיו לי בחיים הגופות שלנו פשוט השתלבו בצורה מושלמת... כל התנוחות האפשריות כשמדי פעם אני יוצא ממנה ומזיין אותה עם האצבעות (באחד המקרים דחפתי לה אותם בתנוחת כפיות היא ממש צרחה תוך כדי שאני מזיין אותה עם האצבעות וחונק אותה בעדינות) ראתה שאני לא גומר ועברה למציצה (עם קונדום... זרע בפה היא לא מקבלת ולא משנה מה) ובפעם הראשנה מזה 3-4 קטעי מציצה היא עשתה עבודה מצויינת! תפסתי לה את הראש עם הידיים, ליפפתי את רגלי כדי שלא יהיה לה לאן לזוז הזזתי לה את ידיים (מסוג המציצות שרואים בסרטי פורנו קשים) ופשוט זיינתי לה את הפה בטירוף גם הוצאתי אותו הפלקתי לה איתו על הפנים זיינתי לה את הפה גם בצורה שבה אני לא מחדיר את הזין אלה פותח לה את השפתיים ומזיין על הצד... והמציצה הייתה ארוכה וטובה ולמרות הקונדום מאוד נהנתי עד שלבסוף גמרתי באורגזמה מטורפת (שלא לוותה ביותר מדי זרע כנראה שבפעם הראשונה הלך הכל..) וכאן נגמר הזיון נשארה קצת מעבר לזמן דיברנו קצת על החיים על העבודה וכו' תוך כדי שאנחנו לא מפסיקים לגעת אחד בשניה... ואז היא הלכה... ואני הגשמתי את "הפנטזיה" שלי "נקמתי" על הפעם הראשונה והרגשתי מצויין... מיציתי אותה עד תום הוצאתי ממנה את כל מה שהיא יכולה לתת בסקס! היא אמרה לי תודה רבה נשיקה חיבוק והלכה...

לסיכום-
בחורה מהכוסיות שרואים באירופה ואומרים "איזה חיים יש להם"
מחיר 800 לשעה (!!!)
שירות- מי שלא ישקיע בה משחק מקדים מושקע איכותי ועם ניסיון של איך להביא לבחורות לאורגזמה יצטער על כל שקל שכן מדובר בבחורה שלא עוסקת בזה הרבה זמן ולכן היא די סגורה... רק צריך לפתוח אותה..
מציצה-לא משהו אלא אם כן היא מרגישה צורך להחזיר לכם טובה
זיון-אשששששש

לגבי בעלת השיער האדום
נראת טוב לא יותר מזה
מחיר-700 ש"ח לשעה (יש אפשרות לאנאלי בתוספת מחיר)
מציצה-סבירה עם קונדום
זיון-טוב
שירות-טוב

אני רוצה לציין דבר אחרון שזאת לא הפעם הראשונה שלי עם נערות ליווי ולא הפעם הראשונה שאני מגיע לסיטואציות כאלה עם נערה עובדת... כל אחד יכול רק צריך ראש קינקי

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”