מטבעי מחפש בחורות פרטיות ואיכותיות במחיר של 300 שקלים בד"כ, קשה למצוא אבל לפעמים יש מציאות.
כשראיתי את המודעה על נועה הסתקרנתי מאוד..התמונות נראו אמיתיות, התחייבה לזה בטלפון, GFE, בלי לחץ של זמן ותלוי כימיה, אבל המחיר 400 שקלים. היות והייתי במצב רוח חרמני במיוחד וגם עצבני משהו, החלטתי ללכת על זה..כשאני מודע שייתכן שיש פה הטעיה מסויימת.
הבחורה נמצאת באזור נחלת בנימין ממש בהתחלה. עליתי לדירה, נכנס, ובפני עומדת בחורה מלאה (הרבה) יותר ממה שרואים בתמונות, מה שכן אהבתי מאוד את החזה. מאידך הדירה קטנה (דירת חדר) מבולגנת, על גבול הלא ממש נקיה, מקלחת קטנה ומעצבנת. הקיצור הבחורה והסביבה לא ממש לטעמי אבל לאור מצב הרוח המיוחד אני הולך על זה.
מהון (כספי שלי) להון (פיסי שלה), נכנסים למיטה, מתחילים לזרום..בהתחלה הכל סבבה, אני מתעלם מהצמיגים המיותרים ומתענג על החזה שלה..באמת היה כיף. בונים כימיה, מומנטום מיני הדדי, קצת GFE, חליפה על הצינור, ומחליקים פנימה...כמה רגעים אח"כ קורה משהו שאני ממש מתבעס ממנו ומבחינתי זה דיל ברייקר, אבל מה לעשות שמגלים את זה מאוחר. תוך כדי חדירה הבחורה מרטיבה בטירוף, ואז מפשט ריח לא ממש נעים מאיזור החלציים שלה. אני סותם את האף..אוגר עצבים מבין שככה אני לא אצליח לגמור אבל הולך עד הסוף ..משנים תנוחות ועוד..היא אוהבת סקס קצת אגרסיבי, כאפות על התחת, בקשה ממני לחנוק אותה קצת כשהיא רכבה עלי, וככה עד שגמרה.
לכשהגיע תורי החלטתי קצת "להתנקם בה" על זה שהיא לא נראית כמו בתמונות, ועל הריחות המיותרים, הורדתי חליפה ונתתי לה למצוץ את הצינור טוב טוב, עם הריחות והרטיבות שלה שנדבקו לי לאזור החלציים ולנקות אותו...עד לגמירה על הפנים + שדיים. המציצה אגב די חלשה והייתי צריך להנחות אותה בדיוק מה לעשות.
שורה תחתונה - בחורה של 250 שקל גג לדעתי, בטח לא 400. אני לא חוזר לשם זה מה שבטוח למרות שסך הכל היא בחורה נחמדה ונעימה. נפילה בכל הנוגע למחיר מול תמורה.
מראה: 6.5-7
סקס: 7.5 בלי ריח, 5.5 עם ריח.
מציצה: 6.
סביבת עבודה: 6.
זה הלינק:
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8624