כ דנה מרעננה-חדשה? - סקס אדיר

דנה מרעננה-חדשה?

3
שלום חברים שמח לעזור
והנה לכם עידכון
הייתה לי תזכות לבקר ולהתרשם לטובה מדנה
ראשית אני רוצה לומר שהפרטים שנאמרו לי בשיחה היו מדויקים קיבלה אותי בחורה נעימה נשית סקסית חטובה מאוד חזה גדול מחויכת אסטטית בת 34 ,הדירה נעימה חמימה ברמה מאוד גבוהה נקייה מאוד בריח של קטורת ונרות ודולקים ,הכניסה אותי לחדר ,מסרה לי את הפרטים שהתאימו לצרכים שלי 200 שקלים לחצי שעה ,ביקשה שאשכב על המיטה על הבטן התחילה במגע עדין וחושני ליטופים עדינים לאורך הגוף שנינו היינו ערומים עברה עם גופה (בודי) על הגב שלי סובבה אותי ליטפה בעדינות את כל חלקי גופי וכמובן גם מהצד הזה זכיתי לבודי נעים ,הבחורה מריחה נפלא ולא ממהרת לשום מקום קיבלתי את החצי שעה במלואה מאוד חייכנית לאורך הטיפול ומאוד סובלנית לבקשות שונות ומשונות (המבין יבין)

רציתי לעדכן שבזמן המקלחת ולאחריה הייתי נוכח במקום שדנה קיבלה שיחה מכותב בפורום
שהציע ביקור שבו הוא בעצם יבדוק את הבית שלה ,אותה ,ואת התנאים ,למילותיו הוא יעשה סיבוב בבית יקבל פרטים בכדי לוודא
שהפרטים שנמסרו לו בטלפון הם אכן הפרטים המדויקים
יחד אם זאת המליץ להכנס לטיפול כמובן לשלם אך הציע את עצמו כיח"צן שלה כיוון שנוכחתי במקום חיכיתי לסוף השיחה
דנה הייתה מאוד מופתעת ממהות השיחה ולא שמעה קודם לכן על הפורום הזה
והיה נשמע לה הזוי ביותר ולא אמין ואפילו גובל בחוצפה
לאור השיחה ולאור מספר פניות רב מלקוחות ממספר חסום (במודעה שלה כתוב שאין מענה לחסומים )
ודנה החליטה לאור השיחה של אותו יחצן שטען שהוא יכול לעשות לה יחצנות לא לקבל אנשי פורום
עקב כך שהייתי נוכח בשיחה זו הייתה הצעה שלי לערב אתכם חבריי ודנה הסכימה

שיהיו לכולנו המשך חווית נעימות כמו שחוויתי זה עתה
חג שמח

דנה מרעננה-חדשה?

5
אז ככה
התקשרתי לפני שבועיים הבחורה אמרה שבאופן חד פעמי מארחת בצור יצחק.... בד"כ היא בכפ"ס או רעננה לא זוכר...
לוקחת 200 ש"ח לעיסוי מפנק של 30 דק.. מאוד נחמדה בטלפון מתארת עצמה כבלונדינית עם חזה גדול ושפתיים מלאות גוף חטוב.
זרמתי....
הגעתי ואכן הבחורה שפתחה לי היא כמו שתואר לי בטלפון.
שאלתי אם אפשר לגמור פעמיים אמרה שנתחיל ונראה אבל בעקרון אפשרי
התחילה בעיסוי עדין ומחרמן אחרי פחות מעשר דק ביקשה שאסתובב והתחילה הרפייה טובה תוך כדי שאני מלקק לה את השדיים.
ביודעי שאני הולך לגמור פעמיים לא האטתי את הקצב והשפרצתי חיש מהר EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed
אחרי ניגוב שאלה אם להמשיך לעוד אחד ושאמרתי כן אמרה שזו תוספת של 100 ש"ח. לא הסכמתי והיא הסבירה שההגיון שלה אומר שגמירה שנייה יותר קשה ולכן מגיע לפחות עוד חצי מהסכום... אני הסברתי לה שההגיון שלי אומר ששילמתי עבור 30 דקות והייתי בערך 10 דק' אבל כמובן שלא התווכחתי וזו זכותה המלאה רק חבל שלא אמרה בהתחלה....
לסיכום:
מראה- השכנה שבא לכם לזיין- 8
דיסקרטיות- אני הייתי במקום חד פעמי שלא היה דיסקרטי בכלל- 3
נקיון-9
עיסוי- לא לאוהבי העיסוי המקצועי אלא לאוהבי הפינוק הנעים.
שירות- מאוד אדיבה ושירותית אבל אני לא אהבתי את הקטע עם הגמירה השניה.

אני כנראה שלא אחזור אליה בגלל שהרגיזה אותי... אבל תכל'ס שווה ביקור לדעתי
טייגר וודס כי אין חור שאני לא משחיל
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”