כ לאסוף לדירה - סקס אדיר

לאסוף לדירה

1
שלום,
לפני כשבועיים, עת חרמנותי פעפעה בי, שמתי פעמיי אל תל ברוך האהוב עליי כל-כך. פריקה מהירה עם בחורה מקרית ולאחר מכן, התרווחות, סיגריה וצפייה מרחוק במגרש החנייה השוקק חיים.
לאחר כשעה, העמסתי מישהי אחרת ותוך כדי שהיא יורדת לי, שאלתי אותה אם יש מצב להמשיך לדירה. ביקשה עוד 600 התפשרנו על 400 לא כולל ה-100 שזה עתה נתתי לה ללא גמירה והמשכנו לביתה שם הציעה לי ג׳וינט מכובד ;)
סקס גרוע וחיפוף כבד. לסיכום, בסכום כזה הייתי הולך בדיעבד לפרטית ברמה וללא תקתוק. מסתבר שלא ניתן לאלף את זונות הרחוב...

לאסוף לדירה

4
מסכים עם איצטיגנין אבל....לא באופן גורף.
לפני כ 10 שנים עבדה בחולון בחורה שהציגה את עצמה כאנג'לה, ברזילאית. כוסית, שחומה, ציצי קטן, מציצה מושלמת וזיון מצויין.
אספתי אותה מספר פעמים ונהנתי בכל פעם.
יום אחד הצעתי לה שניסע אליה הביתה. היא גרה אז באחד המושבים בשפלה.
הגענו אליה, התקלחנו, שילמתי לה 300 ש"ח (אז זה היה פי 6 ממחיר זיון באוטו), וקיבלתי ממנה פינוק סוף-הדרך במשך כשעה וחצי (שלוש גמירות, מציצות בלי, GFE וכו')
אז נכון, בד"כ זונות רחוב הן זונות רחוב אבל פה ושם אפשר "ליפול" טוב :)
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...

לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.

לאסוף לדירה

5
[QUOTE=XRM1963] מסכים עם איצטיגנין אבל....לא באופן גורף.
לפני כ 10 שנים עבדה בחולון בחורה שהציגה את עצמה כאנג'לה, ברזילאית. כוסית, שחומה, ציצי קטן, מציצה מושלמת וזיון מצויין.
אספתי אותה מספר פעמים ונהנתי בכל פעם.
יום אחד הצעתי לה שניסע אליה הביתה. היא גרה אז באחד המושבים בשפלה. 
הגענו אליה, התקלחנו, שילמתי לה 300 ש"ח (אז זה היה פי 6 ממחיר זיון באוטו), וקיבלתי ממנה פינוק סוף-הדרך במשך כשעה וחצי (שלוש גמירות, מציצות בלי, GFE וכו')
אז נכון, בד"כ זונות רחוב הן זונות רחוב אבל פה ושם אפשר "ליפול" טוב :)
[/QUOTE]

לפני 10-15 שנים היה פה גן עדן, אז ככה שקשה להשוות בין אז להיום.
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)

לאסוף לדירה

6
צודק...אין מה להוסיף.
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...

לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.

לאסוף לדירה

7
[QUOTE=סופר]בשביל זונת רחוב לא צריך לשלם יותר ממאה שח

בשבילה לקוח כמוך סגר לה יום עבודה.

אבל. כל החיים לומדים [/QUOTE]

איזה יום עבודה. במקרה הטוב סגר לה שעת עבודה וזה בדיוק מה שקיבל, כנראה שרצתה להתקפל אז חסכה גם את המונית.
בתל ברוך כל זונה מעלה בממוצע 4-5 גברים בשעה, תעשה את המכפלות, היא מרוויחה הרבה יותר מרובנו.
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

לאסוף לדירה

10
זה מאוד תלוי בבחורה. כשהייתי צעיר יותר הייתי עמוק גם 'בסצינה' של הרחוב ויצא לי הרבה פעמים לפגוש בחורה שבאמת נתנה שירות מכל הלב, ובפגישות הבאות הייתי מציע לקחת לחדר או להיפגש באחד הבתים (שלה/שלי) ויצאו לי כמה וכמה לילות מאוד טובים בכמה מאות שקלים. כמו כל דבר בחיים - תלוי על מי נופלים ומתי נופלים.
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”