כ sunken בתאילנד פאטייה - סקס אדיר

sunken בתאילנד פאטייה

1
אהלן וסהלן סיידטי ואסיידטי טיסה בג׳ורדניין דרך עמאן. לקח 1 אלכוהול לא קונים בארץ בעמאן האלכוהול יותר זול כנראה מפאת המוסלמים שלא שותים מה שכן הבשמים אצלנו יותר זולים. מפה לשם התייבשתי בשדה וגם בטיסה כי לא נרדם בישיבה. בתאילנד הכל הלך דיי חלק לקחתי מונית ספיישל לפאטייה ב 1000. ובדרך סיפרתי לו שאני אדם עם מזל נאחס ולא עברו 2 דקות ושומעים בום ממש פיצוץ מהגלגל חבל שלא צילמתי הצמיג פשוט נקרע לגמרי נסע על הגנט איזה קילומטר ובדרך צועק אוווו אווו אווו כמעט התפוצצתי לו בפנים מצחוק. בסוף מצא פנצ׳ריה ויצא לי לראות באיזה תנאי מזבלה הם חיים שם על הכביש המהיר. הוא ביקש 500 באט כי לא היה לו מספיק לשלם לתיקון ואחכ שאני אגיע את ה 500 הנותרים. הבאתי לו טיפ בסוף באמת מסכן חחח. הגעתי למלון דיי נחמד rcon siam ומסתבר שבמיקום מעניין מאוד סוי בואקו בהמלצת חבר פורום אבל יש כמה דברים מעצבנים החדר ללא עישון והמזגן נמצא במרפסת שהיא מטר על מטר אידיאלי לא, זול כן .גם עשו לי קטע עם הנייר טואלט ואמרו לי רק גליל 1 ליום חחחח. רק על זה אני יעזוב בסוף ההזמנה. גם לא מביאים פה הנחות למי שנשאר הרבה זמן. מפה לשם אספתי את עצמי לאחר שאני על 2 שעות שינה ער מ9 בבוקר חמישי וכבר שישי בלילה יצאתי לחפש אוכל והריחות לא היו לטעמי אז חיפשתי משהו סטנדרט ולאן שאני הולך צועקות לי בחורות באות אליי ממש תופסות אותי ביד בכוח בקיצור הדפתי את כולן וראיתי שווארמה ובאופן מפתיע יושבים שם אולי ה 3 וחצי ישראלים שנמצאים כאן... בעקבות המלצת הפורום לקחתי איתי כסף לשורט/לונג בדרך לאוכל וכבר סימנתי לי 4 מטרות שהטרידו אותי בדרך ואמרתי להן שאני אבוא אח״כ. אני אשלים את הדיווח שיהייה לי את השמות...
סקס מוריד עול מלבך

sunken בתאילנד פאטייה

4
שסיימתי לאכול הלכתי לכיוון באר שנמצא בסוי בואקו שנקרא pook bar כולן שם היו טראנסיות עם/בלי. השעה הייתה יחסית מוקדמת והמחיר של 500 קנס ועוד הטראנסית היה 3000 לפי המאמא סאן אז המשכתי ללכת על הרחוב לחפש את הבחורות שסימנתי ולאחר סיבוב קצר מצאתי את הבחורה ששמתי עליה עין מקודם היה לה ריח טוב ונראתה דיי צעירה דיי בטוח שטרנסית מנותחת לפי הגובה אבל לא הייתי בטוח וכבר לא היה אכפת לי. לבשה שורט לבן וטופ פס כנו חזיה. סגרנו על 1000 לקצר האמת שדי איכזבה בסקס אבל מרוב שהייתה כוסית זה לא שינה לי הרבה מציצה לא מקונדמת בסטנדרט ושביקשתי שתעלה עליי אמרה לי שהיא לא עושה טופ אז אמרתי לה שאני לא יכול לגמור אחרת אז היא עלתה ורכבה כמו שצריך עד הגמירה המיוחלת ולאחר מכן הלכה. גם לא לקחו לה תעודת זהות בכניסה אז לפי זה הנחתי שהיא באמת בחורה או שהם לא לוקחים לכאלו של שורט אין לי מושג נברר בהמשך הילדה הרטיבה קצת נשיקות ממש בקטנה וזהו הלכה לה לדרכה. השעה הייתה 12 ולא רציתי לבלות לבד את הלילה אז לקחתי טוק טוק לוולקינג וחיפשתי לי מישהי ללונג. מרין ריק לגמרי. באינסומניה היה מפוצץ אבל מה שראיתי שיושבות שם בחורות עם גברים וים בקבוקי שתיה ומכיוון וכבר עשיתי שורט לא רציתי לבזבז יותר מידי אז התחלתי לחפש בבארים. האמת שכבר לא הייתי חרמן וסתם ישבתי בבאר שמישהי משכה אותי לשם. ברגע שאתה אומר שאתה לא רוצה סקס הבחורות הסתלקו וזה נתן לי זמן לעמוד על קנקנן של הבחורות בבאר עד שבאה מישהי שהמשיכה לשבת למרות זאת הייתה טראנסית בדוק וכל הזמן שלחה ידיים אבל חבריקו ישן. שמתי עין על אחת הבחורות שעמדו בכניסה . עד שבסוף היא באה התחילה לשבת עליי עד שחבריקו התעורר וגם הייתי יחסית שיכור אז החלטתי לקחת אותה . שוב פעם הצעת מחיר הזויה של 4400 כולל באר פיין. הורדתי ל 2500 ללונג ולקחתי אותה. בניגוד לקודמת היא הרבה יותר זרמה וגם הרשתה לצלם. נשארתי איתה גם יום אחרי כדי שתלמד אותי את רזי המקום ושלחתי אותה בחזרה היום כי לא מתאים לי לשלם עליה את המחיר פלוס הוצאות אבל לפחות גילתה לי מקומות של אוכל נורמלי שיישמשו אותי בהמשך. בלילה השני אמרתי לה להישאר במלון כי רציתי למצוא מישהי להחליף אותה אבל לאחר חיפושים בסוי 6 וגם בוולקינג לא מצאתי תחליף ראוי גם הגעתי יחסית מאוחר לסוי 6 והרוב היה סגור וכנראה רק הפחות שוות נשארו. בטבע שלי להשוות כל הזמן ולרוב ראיתי שהבחורה שלי לוקחת את רוב ה״זוגות האחרים״ גם לפי המבטים של האחרים מסתכלים עליה בוהים ואז עליי במבט חטוף וממשיכים ללכת. בנתיים תיעוד של אחת יש אבל התמונות במצלמה אז רק בסוף אוכל להעלות אותן. היום אלך לסוי 6 ואחכ לוולקינג אם לא אמצא מישהי במטקה למצוא טרנסית עם זין גדול וכמובן שתהייה נשית. מבחינת מזג אוויר מזכיר מאוד את הקיץ שלנו מלבד ההבדל של הגשם באמצע היום אבל זה ממש בקטנה ועובר דיי מהר הבעיה שאין רוח ודי חם עם הלחות ככה שלהסתובב הרבה זה להזיע. זהו לבנתיים
סקס מוריד עול מלבך

sunken בתאילנד פאטייה

6
אוהב סקס, החום והלחות קיימת גם כאן אבל הסקס חסר וכמה שהוא חסר לעומת תאילנד....

לגבי הנייר טואלט, ככה זה ברוה המלונות החצי כוכב שיש שם, רק אם אתה במלון טוב הנייר חופשיצחוק.

פשוט תקנה ב7/12 זה עולה גרושים, וחרבן חופשי.

לגבי המחירים, המחירים בבארים בוולקינג סטרייט ובסמוך לו הם סתם מונפצים בלי סיבה מיוחדת, תלחץ להוריד אותם במידי מהבחורה במיוחד אם השעה מאוחרת.
בזמנו לקח חבר שלי שם ב1000 באט לילה שלם, אני לא הצלחתי לשחזר את המחיר הזה בבארים האלה.

אוכל נורמלי יש לך בקניון של הטיילת "סנטראל" למטה יש אזור אוכל סביר ובשאר הקומות יש מסעדות הרבה יותר טובות ויקרות במושגים שלהם ולא שלנו.

.You so need a Daddy, little girl

sunken בתאילנד פאטייה

7
בשהותי בפטייה לנתי בג'ום טיין שזה החלק הדרומי ביותר בפטייה . בנוסף שהמקום יותר רגוע בהרבה ממרכז העיר ויש גישה שלווה לחוף הים להתרגעות , הייתי אוסף בחורות ברמה גבוהה מהברים המקומיים ב 1000 באט ללילה בלי בעיות !גם המקום שופע גסט האווסים ברמה טובה מאוד ובלי ספורים בלהביא בחורות לחדר בלי תוספת תשלום.
תן כבוד ותיהיה גבר באשר תלך

דוקטור N

sunken בתאילנד פאטייה

8
מבחינת אוכל מי שלא שומר כשרות אין צורך ללכת לקניון אמנם יש ארוחה במלון אבל מי קם בבוקר. מחוץ למלון יש מסעדות בסדר גמור ו 2 דקות הליכה מהיציאה מהמלון לסוי בוקאו לוקחים שמאלה ויש שם מסעדות קטנות כאלה , לא אוכל תאילנדי מוזר אלא דברים כמו ארוחת בוקר אנגלית שאני מאוד אוהב וכמובן שאפשר לא לקחת את החזיר ואז זה ״כשר״. בשוק הקטן הזה יש משהו כמו 6 מקומות שאפשר לשבת לשתות לעשן ולאכול. אחריו יש מעבר לסמטה של בארים וביניהם יש דוכן עם מקומות ישיבה שמוכר אחלה בחלה אוכל ממש בזול 90 באט לארוחת צהריים כולל שתיה וטיפ. מסעדות בקניון בקומות למעלה מגניבות אבל אני דווקא רוצה לטעום את האוכל העממי, בלי קשר המחירים הרבה יותר גבוהים.
החלטתי להקדיש את היום לסידורים קניתי סיאליס כי כמות הסיגריות והבירה שאני שותה פה מפריעה לזיון ממושך. כבר לא זוכר את המחיר הראה לי 900 באט. לאחר מכן הלכתי לחפש קניון אחר חוץ מהסנטרל אבל מה שמצאתי היה פשוט עלוב אז דחיתי את החיפושים ליום אחר והתחלתי לעשות סבב ברחובות הצדדים כדי לראות באיזה אזור כדאי לקחת את המלון הבא. יש מחירים הרבה יותר טובים אבל החדר הופך להרבה יותר מצומצם וגם מרפסת סגורה כלומר שמול המרפסת יש פשוט בניין צמוד . המקום היה honey inn. המלון קיבל ציון טוב בבוקינג אז הלכתי לבדוק ובטעות נכנסתי למקום שגם נקרא אותו דבר וגם אותו לוגו אבל מדובר במשאזים המחיר שם דיי גבוה ואתה רואה את כל הבחורות על ההתחלה יושבות אולי אבדוק בהמשך למרות שמשאזים אני מעדיף אמיתיים או זיון אצל זונה ולא משהו באמצע. המיקום של המלום עצמו דיי טוב אבל החדר עם המרפסת הנורמלית עולה כבר כמו המלון שאני נמצא ההבדל הוא שבמלון שלי אין 1000 באט הנחה למי שנשאר שבוע אבל זה מתקזז וההפרש זניח. לאחר הסידורים יצאתי לכיוון סוי 6 . אני משתדל שלא לשתות בבארים כי המחיר של הבירה כפול והבנות מטרידות אותך ומכיוון שלוקח לי הרבה זמן לבחור זה יותר מצב שבמקום להנות מהבירה אני צריך להדוף כל הזמן בחורות. נראה לי שאני אתחיל להשתמש בשיטה של לבקש מהמאמא סאן שלא יבואו אליי למרות שלפעמים שהיא לא רואה הן ממשיכות לבוא אני צריך לחשוב עלמשהו מקורי. בנתיים אני קונה בירה ב 7-11 ומחכה בחוץ עומד בפינות שאי אפשר להטריד אותי ובוחן לעמוק את ההתנהגות והמראה. הטראנסיות משקרות חופשי אני ישר שואל אם יש זין גדול וממשיך לנקוב במספרים 21 ומעלה. בסוף מצאתי מישהי שהביאה הוכחה של תמונה אבל כל פעם שאמרו לי לגבי מישהי עם כדול כולל ההיא עם ההוכחה של תמונה מדובר בטרנסית דיי גברית לעומת האחרות או אלו שהייתי איתן. שוב פעם סיטואציה לא נעימה מישהי ישבה איתי ואמרתי שאני רוצה את חברה שלה אז היא התחילה להתעצבן ולהעיף כסאות ולדפוק על השולחן. צריך למצוא דרך לדחות בצורה טובה את הטרנסיות. אחכ ההיא עם התמונה לא רצתה לבוא איתי בגלל חברה שלה. נכנסתי לסוי 6-1 שזה סמטה מאחורי סוי 6 וראיתי טרנסית כוסית אמרה שיש לה גדול והראתה לי ואכן היה נראה גדול שילמתי קנס למרות שהיא לא בדיוק עמדה בפאב אבל כנראה שככה זה עובד הבחורה נסתובבת רחוק מהפאב שלה ועדיין צריך לשלם. אבל הקנס היה נמוך. היא אמרה שאם אין לה גדול אני מבטל ולא משלם כלום. בסוף הגענו לחדר ולא הייתי מרוצה מהזין שלה למרות שהיא עצמה הייתה דיי כוסית ואמרתי לה שאני מבטל והבאתי לה כסף למונית אופנוע אז עם כל הכבוד לביטול הזול עדיין שילמתי קנס ומונית אופנוע פעמיים ועוד לה בחזור לא מספיק זה היא עשתה פרצופים ולא רצתה להתפנות. העמדתי אותה למילה שלב ושהיא הבטיחה שאם אין לה גדול אני לא אשלם כלום. שמתי לב שהבחורות עם הקעקועים של בודהה הן יחסית בסדר ולא עושות בעיות כמו האחרות . שמתי פעמיי לוולקינג סטריט כי סוי 6 נסגר ב 2 הפעם למדתי את הלקח ואם אין הוכחה במקום לטענת הזין הגדול אין עסקה ואכן אף אחת לא יכלה לספק את הסחורה כוסיות ושוות היו אבל זין גדול נאדה. אמרו לי ללכת לכושיות . באקט של ייאוש ירדתי מהעניין ואמרתי שאני אסתפק בבחורה להיום. נכנסתי לגוגו שראיתי בחורה נחמדה שם אבל היה מאוחר וסגרו את המקום ולאחר שראיתי אותה יותר מקרוב וויתרתי לאור הקנס הצפוי. חא יודע אם אפשר לקחת בחורות מגוגו ללא קנס. חזרתי מוולקינג ברגל והתבלבלתי אז הייתי צריך לקחת מונית אופנוע. הטרנסיות ממש אגרסיביות לאחר שהמקום שלהן נסגר ואין אופציות היו 2 באותו ערב שאמרו לי שייקחו אותי חינם והחדר עליהן מניח שהתשלום במקרה זה הוא גניבת הארנק שלי אז וויתרתי והרת שהיו נראות גרוע. אני תוהה אם לא היה עליי כסף מה באמת ייצא להן מזה. החפירות שלהן ממש לא לעניין ובנוסף אם אני מעליב אותן זה יותר בעיה. המצאתי שאני דתי ואסור לי והמשיכה לחפור. בסוף איזה ילדה נקבה שקראה לי ממקודם נסעה עם חברה שלה וראתה אותי והסכמתי לקחת אותה ב1500. רק בגלל שהיה בא לי על נקבה ולראות מה העניין של התאילנדיות האמיתיות. פירקתי אותה טוב טוב והשכן במלון התחיל לצעוק ולדפוק על הקיר. אחינו בא לתאילנד למה הוא מצפה שיילך להילטון אם עוד פעם הוא דופק אני נכנס איתו לחזית. זהו היום עשיתי קניות ולא של הזבאלה בשוק רק מותגים אבל מחנויות סיילים והאמת מה שקניתי ב3000 באט גורם לי לחשוב פעמיים כמה הזונות האלה באמת שוות. הדבר היחיד הוא שפה בלי קונדום ונשיקות עם לשון זה סטנדרט לפחות ממה שבייתי עד עכשיו. היום פגשתי כוסית מטורפת בקניון התחילה איתי אבל דיי ברור שזונה וטרנסית למרות שטענה שעובדת בבית מרקחת. את הבחורה לא צילמתי היא לא כל כך הייתה מעניית חוץ מהרעשים שהיא עשתה ;) . עד כאן לבנתיים
סקס מוריד עול מלבך
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”