sunken בתאילנד פאטייה
1אהלן וסהלן סיידטי ואסיידטי טיסה בג׳ורדניין דרך עמאן. לקח 1 אלכוהול לא קונים בארץ בעמאן האלכוהול יותר זול כנראה מפאת המוסלמים שלא שותים מה שכן הבשמים אצלנו יותר זולים. מפה לשם התייבשתי בשדה וגם בטיסה כי לא נרדם בישיבה. בתאילנד הכל הלך דיי חלק לקחתי מונית ספיישל לפאטייה ב 1000. ובדרך סיפרתי לו שאני אדם עם מזל נאחס ולא עברו 2 דקות ושומעים בום ממש פיצוץ מהגלגל חבל שלא צילמתי הצמיג פשוט נקרע לגמרי נסע על הגנט איזה קילומטר ובדרך צועק אוווו אווו אווו כמעט התפוצצתי לו בפנים מצחוק. בסוף מצא פנצ׳ריה ויצא לי לראות באיזה תנאי מזבלה הם חיים שם על הכביש המהיר. הוא ביקש 500 באט כי לא היה לו מספיק לשלם לתיקון ואחכ שאני אגיע את ה 500 הנותרים. הבאתי לו טיפ בסוף באמת מסכן חחח. הגעתי למלון דיי נחמד rcon siam ומסתבר שבמיקום מעניין מאוד סוי בואקו בהמלצת חבר פורום אבל יש כמה דברים מעצבנים החדר ללא עישון והמזגן נמצא במרפסת שהיא מטר על מטר אידיאלי לא, זול כן .גם עשו לי קטע עם הנייר טואלט ואמרו לי רק גליל 1 ליום חחחח. רק על זה אני יעזוב בסוף ההזמנה. גם לא מביאים פה הנחות למי שנשאר הרבה זמן. מפה לשם אספתי את עצמי לאחר שאני על 2 שעות שינה ער מ9 בבוקר חמישי וכבר שישי בלילה יצאתי לחפש אוכל והריחות לא היו לטעמי אז חיפשתי משהו סטנדרט ולאן שאני הולך צועקות לי בחורות באות אליי ממש תופסות אותי ביד בכוח בקיצור הדפתי את כולן וראיתי שווארמה ובאופן מפתיע יושבים שם אולי ה 3 וחצי ישראלים שנמצאים כאן... בעקבות המלצת הפורום לקחתי איתי כסף לשורט/לונג בדרך לאוכל וכבר סימנתי לי 4 מטרות שהטרידו אותי בדרך ואמרתי להן שאני אבוא אח״כ. אני אשלים את הדיווח שיהייה לי את השמות...
סקס מוריד עול מלבך