כ אנפיסה מאפרודיטה - סקס אדיר

אנפיסה מאפרודיטה

1
הייתי את מול עם אנפיסה מאפרודיטה. האמת, בחורה נחמדה, חזה בינוני גוף טוב, את הפנים שלה פחות אהבתי (זה עניין של טעם אישי, אין שום דבר מכוער בפנים שלה). נכנסתי איתה בגלל ההמלצות בפרום. ההפתעה הנעימה הייתה שהיא ממש לא לחצה על אקסטרות, והייתה מרוצה מאוד מהתעריף הבסיסי של 50 ש"ח.
אכן בחורה מחרמנת, לא מתקתקת, הייתה טיפה שמרנית בעניין התנוחות, (לא הסכימה ממש לפתוח את הכוס), אבל הסכימה להיות באור מלא. בסה"כ נתנה לי את הזמן המלא, ויצאתי בהרגשה שקיבלתי תמורה לכספי.
אפשר בהחלט להכניס אותה לליגה של הבנות הטובות ( הפלוס הבולט- לא דורשת תוספת כספית ונותנת פינוק נעים תמורת 50 ש"ח)- יפה, גבוהה, מחרמנת, לא מתקתקת, אבל אני עדיין מעדיף את סטפני...

אנפיסה מאפרודיטה

5
סהכ הבחורות הללו די מסכנות

תחשבו מישהי שיום יום עובדת בלילות לחלוב אבירי מין ולהתחכך בגברים זרים בכמויות
מקומות מגעילים יחסית
וגם אנחנו שרוטים, מי יותר ומי פחות{אני יותר}. אבל לא הייתי מסוגל לשפימור על שפיות בעבודה כזו
חלק מהבנות כולל אנפיסה נמצאות שם כבר שנים לא מעטות

אז נכיון שחלקם עושות 500-1000 למשמרת אבל לא הייתי מסוג לעבוד בעבודה כזו אפילו לילה אחד

אנפיסה מאפרודיטה

6
יש המון בנות אחרות יפהפיות שעובדות בשכר מינימום שיכולות להרויח הון בתחום
אבל בוחרות שלא להיות זונות.
אז אני לא מרחם על מי שכן בוחרות בתחום ועושות כסף טוב מבחירה .
לנהוג כלפיהן בכל הכבוד הראוי לבן אנוש ולכל מי שיש נשמה באפו.
אבל... כולנו רק בני אדם ואוי לו לזה שמנסה לפגוע בנו ובכבודינו,
גם אם מדובר בזונה-לא נעשה לה הנחות.
באשר לאנפיסה,הייתי אתה פעם אחת ביום רביעי האחרון
בקטגוריה הבסיסית ב50 לעלמה +70 לבית
ואכן היא אדם נחמד וסבלנית.מסכים עם כל מה שנאמר עליה .
אבל אני חושב שמיציתי למרות שלעולם אין לדעת...
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו

אנפיסה מאפרודיטה

8
גם אני חושב שהבחורות שעובדות בזנות מאוד מסכנות.
דווקא הפיפ שאו זה משהוא שדורש פחות התמסרות גופנית מאשר זונה ששוכבת עם הלקוחות או אפילו מעסה, כך שאני סבור שגם מבחינתנו, כלקוחות, הפיפ שאו זה הרע במיעוטו.
כן, גם לי ייסורי מצפון כשאני הולך לבחורה כזו. קודם כל מהצד של בגידה באישה שנשואה לך, והאמת, בגילוי לב, אם החוקית שלי היתה נותנת לי יותר או עושה את זה קצת יותר מעניין, הייתי מוותר על הפיפ שאו, אלא שהגברת כל הזמן, עייפה, לא בא לה , כואב לה הראש/הגב/הצוואר ,לא מוכנה לשמוע מה אני אוהב או רוצה, ואם פעם בשבועיים, היא מוכנה לשכב על הגב בחושך ,ולפתוח את הרגליים, אז אני אמור להיות אסיר תודה.

אז אשתי היקרה- תעשי מה שאת רוצה, אני לא אבגוד בך, אבל ללכת מדי פעם למשהיא שצעירה ממך ב 10-15 שנה, שרזה ממך ב 20-25 קילו, שתעשה לי ביד, שבאמת אוכל לבקש ממנה מה שנעים לי ,ושאני ארגיש שאני במרכז העניינים לרבע שעה, זה משהוא שנחוץ כדי לשמור על שפיות, ואת הרווחת לעצמך את זה ביושר....

ועכשיו לצד של הבחורה- מכיוון שהבילוי איתה נחשב בעיניי לכורח, אני משתדל להיות אליה הכי עדין ונחמד, לא לעשות שום דבר שעובר את הגבולות שהיא הציבה לעצמה, וגם להודות לה בסוף האקט על השירות הנעים, לברר שלא עשיתי משהוא שהיה חריג מבחינתה, ולצ'פר בטיפ קטן ( גם 20 ש"ח מתקבלים בברכה..). כמובן שיש בנות שלא נותנות את התמורה לכסף- אז אני פשוט לא חוזר אליהן.

ואגב- הן לא עושות מליונים בעבודה הזאת, בחורה שעושה 10 גברים בטיפול סטנדרטי למשמרת יוצאת עם 500 ש"ח ליום שזה כ 10,000 ש"ח לחודש, בלי זכויות סוציאליות, ואפילו בלי ביטוח לאומי...תחשבו על זה...

אנפיסה מאפרודיטה

9
ם אני חושב שהבחורות שעובדות בזנות מאוד מסכנות.
דווקא הפיפ שאו זה משהוא שדורש פחות התמסרות גופנית מאשר זונה ששוכבת עם הלקוחות או אפילו מעסה, כך שאני סבור שגם מבחינתנו, כלקוחות, הפיפ שאו זה הרע במיעוטו.
כן, גם לי ייסורי מצפון כשאני הולך לבחורה כזו. קודם כל מהצד של בגידה באישה שנשואה לך, והאמת, בגילוי לב, אם החוקית שלי היתה נותנת לי יותר או עושה את זה קצת יותר מעניין, הייתי מוותר על הפיפ שאו, אלא שהגברת כל הזמן, עייפה, לא בא לה , כואב לה הראש/הגב/הצוואר ,לא מוכנה לשמוע מה אני אוהב או רוצה, ואם פעם בשבועיים, היא מוכנה לשכב על הגב בחושך ,ולפתוח את הרגליים, אז אני אמור להיות אסיר תודה.

אז אשתי היקרה- תעשי מה שאת רוצה, אני לא אבגוד בך, אבל ללכת מדי פעם למשהיא שצעירה ממך ב 10-15 שנה, שרזה ממך ב 20-25 קילו, שתעשה לי ביד, שבאמת אוכל לבקש ממנה מה שנעים לי ,ושאני ארגיש שאני במרכז העניינים לרבע שעה, זה משהוא שנחוץ כדי לשמור על שפיות, ואת הרווחת לעצמך את זה ביושר....

ועכשיו לצד של הבחורה- מכיוון שהבילוי איתה נחשב בעיניי לכורח, אני משתדל להיות אליה הכי עדין ונחמד, לא לעשות שום דבר שעובר את הגבולות שהיא הציבה לעצמה, וגם להודות לה בסוף האקט על השירות הנעים, לברר שלא עשיתי משהוא שהיה חריג מבחינתה, ולצ'פר בטיפ קטן ( גם 20 ש"ח מתקבלים בברכה..). כמובן שיש בנות שלא נותנות את התמורה לכסף- אז אני פשוט לא חוזר אליהן.

ואגב- הן לא עושות מיליונים בעבודה הזאת, בחורה שעושה 10 גברים בטיפול סטנדרטי למשמרת יוצאת עם 500 ש"ח ליום שזה כ 10,000 ש"ח לחודש, בלי זכויות סוציאליות, ואפילו בלי ביטוח לאומי...תחשבו על זה...
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”