כ מתחרים לאורגים בחולון - סקס אדיר

מתחרים לאורגים בחולון

2
אוקי, בא נתחיל מזה שבגלל חניון תת קרקעי של המקום, שיפשפתי את הרכב שלי ואני ממש עצבני כועס
אבל בכל מקרה, התמונות ברור שהם לא אמיתיות, אבל הבחורה שהייתי איתה, היא די דומא לזאת עם הנעליים אדומות.
קורים לה MALI או MILA, לא זוכר, צעירה (אני חושב שבין 22-25), גוף ממש יפה,
שיער שחור, מטר 60 נראה לי, די נמוכה. קיצור, אם הייתם רואים אותה בבר, הייתי מת לקחת אותה הביתה צחוק
עכשיו, הפקידה חמודה מאוד, המקוד נראה נקי וחדש (לפי הבחורה התחילו לעבוד רק ביום חמישי) כמו שאמרתי, החניון ממש אבל ממש דיסקרטי, אם אף אחד לא יודע מה יש שם, אין להם מושג לאן אתה נכנס. אבל הפניה די סגורה כחו בחשבון. רכב גדול יהיה ממש קשה להיכנס ולצאת.

בכל מקרה, לא הייתי חוזר לשם, נכנסתי לחדש ב10:01, הייתי כבר ברכב ב10:35, אחרי 2 מקלחות, לפני ואחרי. הבחורה לא התקלחה מולי, בהתחלה היא הייתה לבושה לגמריי, לא הרגשתי ריח מסריח, וכאשר יצאתי ראיתי שהיא בדיוק יוצאת מחדר אחר, אז יכול להיות שהיא התקלחה שם, לא יכול להיות בטוח ב100%.
המסאג' התחיל סבבה, ולאט לאט אפך להיות סתמי, הבודי כאשר הייתי על הבטן ואחר כך היא ביקשה להסתובב, היה סבבה, שהיא עשתה לי ביד בזמן ששיחקתה עם הביצים, לא יודע, יש כאלה שאומרים שזה כדי לגרום לך לגמור ממש מהר, אני נהנה מזה יחסית, לא עושה לי לגמור יותר מהר מהרגיל, וזה נחמד לי.

בקיצור, אני לא הייתי חוזר, היו 3 בנות הס"כ, הזאת שהייתי איתה, עוד 1 בלונדה די גדולה ושמנה והשלישית לא ראיתי כי היא הייתה עסוקה ולא היה לי כוח להמתין.

תהנו.

מתחרים לאורגים בחולון

4
שלום חברים, דיווח ראשון שלי.. הייתי במקום, אכן מטופח אך מהרגע שהתקשרתי מהרחוב להכוונה עד לרגע שהייתי שוב ברחוב, עברו על השעון 21 דקות כולל שתי מקלחות. אכזבה גדולה בשביל 220 שח ובנוסף הבחורה לא הורידה תחתון כי לטענתה במחזור. התלוננתי שהייתה צריכה להודיע לי והייתי עושה את החשבון.
בקיצור חברים.. נפילה גדולה
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”