כ לסצנה של המבוגרות - הפעם רג 054-7139662 - סקס אדיר

לסצנה של המבוגרות - הפעם רג 054-7139662

1
מדובר על המודעה הבאה:

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=9202

מבקשת 250 לשעה שלמה או 200 ל 40 דקות.
כבר בטלפון נשמעת מבוגרת, ככה שמפלס ההתלהבות לא גבוה במיוחד.
במסגרת המשא ומתן הטלפוני הבטיחה הרים וגבעות, ובמהלך השיחה אמרה שהיא "זורמת" וכדאי לי לבוא.
ציינה מספר פעמים שיש לה קבועים שבאים למספר שעות בשביל 500 ש"ח

הגעתי לסביבות רחוב הרוא"ה פינת בית הלל. הבניין והבית שלה בקומת קרקע עם חזית לרחוב הרואה.
נכנסתי והיא הייתה לבושה בבגדי יום יום ליציאה. אמרה לי שעמדה לצאת מהבית כשהתקשרתי. כמעט הסתובבתי ויצאתי, אבל משהו במבט שלה גרם לי להשאר.
אמרתי לה שנלך על העיסקה של ה 200 ש"ח, הסכמימה כזה בחצי מבט שאומר "חבל שלא יצאתי"... אבל קיבלה את הכסף וביקשה שאתפשט.
הבחורה נראת מבוגרת. ולמען הדיוק, מאד מבוגרת, אבל לאחר שהתפשטה התגלה גוף שמור. קצת בטן, אבל ציצים יפים ועומדים, פטמות קטנות וחמודות.

היא התיישבה ערומה על המיטה בזמן שאני עומד לידה ומייד ניסיתי להכניס לה את הזין לפה.. היא קצת היססה ואמרה שהיא צריכה קודם לשים קונדום..
רק מהטון דיבור שלה מייד הכלי התכווץ לגודל ממוצע בבריכת שחיה בחורף...
הסתכלתי עליה ואמרתי לה שהבטיחה שהיא זורמת...
(והיא בטח חשבה לעצמה מי זה המניאק החצוף הזה שנותן לה רק 200 ש"ח ועוד דוחף לה את הזין לפה למציצה חשופה....)
איכשהו הסכימה להכניס אותו לפה שלה, אבל מאד התעקשה שאני אשכב על הגב והיא תפנק אותי.
נשכבתי במיטה (הפרטית שלה)על הגב. התחילה במציצה, לא לפני שהזהירה אותי שהיא מאד נקיה ושחלילה לא אגמור לה בפה...
הקיצר.. כמה דקות של מציצה סבירה (ולא יותר) ואז אמרה שהפה שלה כואב מהמציצה.. והתחילה לעשות לי ביד בזמן שאני שוכב על הגב..
האמת, עבודת יד משובחת, עם קרם טוב ומדי פעם מרטיבה עם הפה..

תוך כדי שהיא משחקת עם הזין ואני ממש נהנה.. היא כל כמה דקות שואלת אם אני רוצה לזיין אותה.. אני כל כך בסטלה מעבודת היד שלה שאני מחייך וכל פעם אומר לה תמשיכי.. תמשיכי..
הקיצור, היא מבינה שהגיע כאן אגוז קשה לפיצוח, אז היא מנשה להעלות את סף הריגוש והאוירה ומבקשת שאשחק לה בכוס שלה..
מורחת קצת קרם ואני מתחיל לשחק בעדינות בכוס שלה.. היא מתחילה לעשות לי קונטרות ומבקשת שאני אכניס את האצבע יותר עמוק ויותר חזק, ואם אפשר גם עוד אצבעות..
והיא מתנוענעת עם הכוס על האצבעות ועושה קולות כאילו שעוד מעט מתפוצצת..
כן.. כן.. תמשיך.. חזק.. תכניס עוד אצבעות.. חזק.. אל תפחד.. חזק.. מהר.. כן.. כן..
וככה תוך כדי שאני משחק לה בכוס, והיא עושה לי ביד, היא מתחילה להתחנן שאכניס לה את הזין...
אני רוצה את הזין שלך.. אני חייבת להרגיש את הזין שלך... בבקשה..
אני ממשיך לשחק לה יותר חזק בכוס ומבסוט עד הגג מכל הסיטואציה, היא מתנוענעת ועושה קולות כאילו שבחיים לא שיחקו לה בכוס..
פתאום היא לא יכולה יותר, לוקחת בזריזות את הקונדום (שנפתח עוד בזמן שביקשתי את המציצה) מלבישה לי אותו על הזין ומתיישבת לי על הזין כאילו שהזין שלי בתוכה זה הדבר שהיא הכי רוצה כרגע בעולם..
בקיצור, מתחילה לקפוץ עלי בהיסטריה כולה רועדת מהגמירה, ואני מיד יורה בה את הזרעונים שלי...
שוכב ובקושי זז מהזיון,
מתנשף ומבסוט..

היא שוכבת עלי, מחייכת אלי, מחייכת.. ופתאום אומרת..
הההה.. איזה שחקנית אני?

והאמת?
כל הכבוד לה על פתיחות הלב.

אז לכל המעוניינים
היא נראת לי תקתקנית מארץ התקתקניות, אבל צריך לדעת להתחבר אליה.

האם אחזור?
אני ממש ברגשות מעורבים ולא יודע.
אולי אם הייתה נראת יותר טוב הייתי חוזר בוודאות..

בסוף הזיונים יהרגו אותך...

4
שלום צעיר לנצח ...
רציתי רק לומר שמאוד נהנתי לקרוא את הדיווח שלך !!!
תודה אצבע למעלה
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

8
הייתי שם אתמול , עוד לפני שקראתי את הפוסט של צעיר .
היתה עם חברה והציעה 4 ידיים .
ראיתי , ביקשתי סליחה ויצאתי .

גם בדירות אחרות ההתרשמות היתה דומה לשירות בתעריף דומה.
הבנות מבוגרות , לא מטופחות וסקסיות , הדירות לא עושות הרגשה טובה וחלקן אף לא ממוזגות.
יצאתי עם ביצים מלאות כי יש גבול על מה שאפשר להתפשר.

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”