כ מרינה מתל אביב - סקס אדיר

מרינה מתל אביב

1
המשכתי בחקר שחקניות הרכש החדשות של התאגיד התל אביבי. כרגיל, כבר יש התנפלות מטורפת, כך שנאלצתי לתמרן ולהזיז כדי לפגוש במרינה הסקסית:
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=9053
ואלו הם הנתונים:
400 לשעה מלאה
165 ס"מ
חזה טבעי גדוללל
מתנשקת צרפתית
מציצה מקונדמת
ירידות הדדיות
ליקוקי ביצים
מרינה היא אוקראינית בלונדינית מתוקה עם גוף פצצה ופוני, סטודנטית לכלכלה (ומבינה בתחום
הגעתי לרחוב מיכה השקט והנעים, ממנו יש לי זיכרונות מתוקים: באותה דירה פגשתי לראשונה את לילה בעלת הכוס הקדוש והרטוב תמידית... מרינה פתחה את הדלת עם מבט מפתה כשהיא לבושה בתחתונים סקסיים וחזייה תואמת שממנה נגלו לי שדיה מדושני העונג (כמו של אניה, אולי מידה פחות; ומי שראה את אניה, יודע שזה אומר שדיים גדולים לאחר שהגענו להסכמות משותפות, מרינה הלכה להתקלח (די ארוכות - הבחורה נקייה ), וכשחזרה - התחלנו במלאכה. היא הורידה את המגבת, ונגלה לי גופה היפה, השחום והחטוב. התחלנו להתנשק כולל משחקי לשון, ואז עברתי ליניקת ליקוק חפינת ומציצת שדיה האדירים. המשכתי במורד גופה תוך שאני משכיב אותה על המיטה, ואז נעמדתי והנחיתי אותה למציצה. כיף להביא בשיערה הבהיר גולש על גבה בעודה מוצצת לי עמוקות... לאחר שנשכבתי גם אני היא המשיכה למצוץ, אבל לא עד הגמירה המיוחלת - אלא הרבה מעבר! אחרי שהתרוקנתי היא פשוט המשיכה למצוץ וללקק את את הזין עם דגש על הכיפה. מעולה המשכנו לעיסוי הדדי, תוך שהיא מספרת לי על עצמה, נהנית לה ומשבחת אותי על מגע ידיי על הישבן השמאלי יש לה קעקוע חמוד עם כיתוב כלשהו שלא הצלחתי להבין אפילו באיזו שפה הוא - הייתי עסוק בלמצוץ וללקק ולאכול לה אותו. שוב עלייה לחזה, ומשם עברנו למציצה נוספת תוך ליקוק ביצים - מלקקת מעולה! המשכנו למיסיונרית ולדוגי (מראה מרהיב...) תוך שהיא גונחת באופן מחרמן ומגרה ביותר. לקח לי זמן לגמור, וחשוב לי לציין לטובה את רצונה לרצות אותי: עוד מציצה, עוד ליקוקי ביצים, עוד דוגי, עוד משחקי לשון. סטודנטית מסורה וחרוצה לאחר מכן מקלחת מפנקת (אותו תחליב רחצה איכותי נשיקה ופרידה.
לסיכום: היה טוב. מרינה בחורה יותר עדינה ממאשה - גם במראה וגם בשירות. מי שחפצה נפשו בנערה שקטה וענוגה (אך עם חזון אדיר), היא הכתובת; מי שמעוניין בחרמנית פראית עם אנרגיות מיניות, סביר שיעדיף את מאשה.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

מרינה מתל אביב

4
דוח יפה תודה חפוז היקר.נראית קצת כמו קוזקית עם התלבושת המוזרה
חיוך

להעלות תמונה יש כמה שיטות,הפשוטה לפתוח שני לשוניות חלונות בדפדפן,ולגרור את התמונה
ממקומה לתגובה שלך כאן בפורום.

אפשרות נוספת להעלות את התמונה לאחד מאתרי איחסון התמונות,לדוגמה

לפעול לפי ההוראות ולאחר שהתמונה הועלתה בהצלחה,להעתיק את הקוד שקיבלת ופשוט
להדביק אותו כאן בהודעה.
דוגמה לגרירת תמונה מאתר:
ספינקים בתחת החביבחיוך

מרינה מתל אביב

6
[QUOTE=אחים של גברות] איזה באסה מציצה מקונדמת, אני מכיר כוסית ברמות שאני אוהב 
מדריכה בחדר כושר.
מציצה מקונדמת ואני לא הולך.
[/QUOTE]
היא מוכנה גם ללא מקונדמת - תמורת 100 נוספים. ממה שקראתי בפורום, חלקכם בכל מקרה נותנים טיפ כזה...

מרינה מתל אביב

8
[QUOTE=everhard] שמח לקרוא שחפוזי סוף סוף נהנה 😃[/QUOTE]

[QUOTE=אוהב סבתות] דוח יפה תודה חפוז היקר.נראית קצת כמו קוזקית עם התלבושת המוזרה
בשמחה או"ס ידידי אני חייב לומר שלא ראיתי אותה בתלבושת המדוברת. בעצם, לא ראיתי אותה בשום תלבושת
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”