כ קושיה לזקני הדור - סקס אדיר

קושיה לזקני הדור

1
אחרי נסיון רק עם שרי ז'בוטינסקי ענקית השדיים - האם יש בזה מישהו שחווה גם אותה וגם את סמדר חזה ענקקקק?
ואם כן - למי חזה גדול יותר ? שרי או סמדר?
אני אחרי שרי ולפני סמדר וסקרן מאד
תודה לכל המודדים והמשווים

קושיה לזקני הדור

2
הייתי לאחרונה מס פעמים אצל סמדר ולפני שנה בערך אצל שרי ופשוט לא מצליח לקבוע איתה שוב -היא קשה בתיאום. למיטב זכרוני השדיים של שרי יותר רכות ואולי קצת יותר קטנות מסמדר אבל בקנה מידה הזה באמת שזה לא משנה. לגבי סוג הנפשות אז סמדר היא חמה בטירוף בשונה משרי שהיא קרה יחסית ואפילו אתה קצת צריך לקחת את העניינים בידיים אבל נראה לי שאפשר להגיע איתה ליותר מסמדר. אחזור שוב הייתי אצלה לאחרונה כשהייתה יחסית חדשה לפני שנה וקצת, כך שיכול להיות שאני לא זוכר מדוייק וגם היא יכולה להשתנות. בהצלחה
מרעיבו שבע משביעו רעב.. מן המקורות

קושיה לזקני הדור

4
של שרי יותר גדולים
ויותר לבנים

של סמדר יותר יפים
ויותר שזופים

אי אפשר להשוות שסק לשזיף, גם אם דומים בגודל :) כי סמדר יותר מהנה ובחורה יותר מגניבה

אני לא משלם לה בשביל סקס, משלם לה בשביל שהיא תלך

קושיה לזקני הדור

5
או קיי חובבי הענקיים
אתמול השלמתי את המחקר שעליו תהיתי שלשום ויכול אני לדווח על ההבדל בין שדי שרי להררי סמדר.
ובכן גם לאור העובדה ששרי גם מוצצת גם מתנשקת וגם תתפלאו מזדיינת בכיף ואף עושה רימינג ושאר ירקות היא מנצחת את סמדר עם דד אחד קשור לאחור...
ובאשר לשדיים = לשתיהן מתקנים מפוארים כמעט ללא תקדים וללא השוואה עם שאר העלמות בתחום אבל!!!
וזה אבל גדול כאן במקצה האחרון שוב לוקחת שרי בגדול . בעוד שדיה של סמדר ענקיים אך תלויים על בטנה ופוזלים לעבר בתי שחיה - וגדולתם ניכרת רק כאשר היא כורעת מולך על 4 - שדיה של שרי הן כשתי כריות פוך אווזים סליחה יותר נכון מוך אווזים גרמניים.
המגע רך יותר הפטמות מוצלחות במיוחד ותנועת השדיים אינה רק ניוטונית אלא איכשהו מתגברות אל כוח המשיכה של כדור הארץ שלנו .
ובכן לסיום כמו על מדפי הסופר שם מצויין המחיר לכל מאה גרם - אז כאן נאלץ לקבוע מחיר לכל קילוגרם .
לטעמי וטעמי בלבד שרי מנצחת בקרב הזה ואיתה הייתי מרכיב קואליציה ללא צל של ספק, ולו בשל צללי שדיה המופלאים שפגשתי מעודי .
תהנו
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”