כ ירושלים- 2 פצצות חדשות - סקס אדיר

ירושלים- 2 פצצות חדשות

1
היום הייתי בדירה של הבנות מהמודעה הזו:
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=9348

באופן כללי יש לאחרונה תכונה בירושלים בכל התחום של הבנות בדירות, עם תרזה (שהיתה חביבה מאוד),
2 בנות מקלומוביה, עוד בחורה מברזיל (הכל במודעות באתר הזה).

התקשרתי, המזכירה מאוד לא ברורה ומאוד לא זמינה, מכווינה ליפו 140, בפועל זה במיקום ליד, סמטה שיוצאת מרחוב מני.

350 ש"ח לחצי שעה. מגיע לדירה, מקבלת אותי אחת הבנות, את השנייה ראיתי לאחר כמה דקות בסלון.
הקטע המפתיע שהתמונות אשכרה אמיתיות, הצלחתי להבין את זה באמצעות הבחורה שנראית קצת לטינית.

בכל אופן התמונות אמיתיות, אמנם אחרי הרבה פוטושופ, אבל הן שלהן.
הבנות לדעתי בנות 40+, שתיהן עברו שיפוץ שדיים, לאחת עבודה טובה לשנייה מאוד רע.
נכנסתי עם אחת, מסרתי 350 ש"ח, שאלה עם מפריע לי שהחברה שלה נמצאת בסלון, אמרתי שממש לא, מבחינתי היא יכולה להצטרף.
אמרתי לה שכל שיש לי זה עוד 150 ש"ח, היא הסכימה- מסקנה מי שרוצה את שתי הבנות שיבוא עם פחות כסף בכיס.

בחורה אחת בלונדינית מאיטליה, נראית בסדר סך הכל- כאמור עבודת שדיים מאוד רעה.
השנייה מספרד, נראית בסדר לטעמי- תחת קולומביאני כזה.

הבנות מאוד מקפידות על היגיינה, מציצה רק עם קונדום, מבקשות ממך לעשות שטיפת פה לפני, הרגשתי בטוח מהבחינה הזאת.

מעבר לזה, לא לצפות להרבה, בהתאם לרמת השירות הנהוגה בעירנו, הבנות באות בעיקר לזיין אותך,
אין טיזינג, אין פורפליי, אין מסאג', זיין אותי אבא'לה ואידך זיל...

לסיכום:
500 ש"ח לשתי בנות- מחיר לא רע.
הבנות נראות בסדר, הספרדיה יותר לטעמי- אם תדברו איתה קצת ספרדית בהתחלה יש מצב שזה יגרום לה יותר להפתח- הבנתי את זה רק בסוף.
אין GFE, ואין שום דבר אינטימי מדי- בעיקר זיון.
הבנות לא מתביישות אחת מהשנייה- כשאתה מזיין אחת השניה מאוננת, אבל הן לא זורמות ביניהן.
הדירה ממש בסדר, נקייה, בבניין חדש, אין בעיה מהבחינה הזאת.
האם אחזור- ממש לא, מבחינתי הגמירה היא רק בסוף לאחר שהבחורה חרמנה אותי בטירוף, פה זה אפילו לא התקרב לכך, בבחינת חקלאי שהגיע ישר לעבוד.

טלפון ופרטים במודעה.

ירושלים- 2 פצצות חדשות

3
תודה רבה על הדיווח !
וכירושלמי אני מאוד מבכה את מצבה העגום של ירושלים בנושא הנערות העובדות
וחבל כי יש פוטנציאל להצלחה .
ונוצר הרושם של כל מי שלא הצליחה בתל אביב שולחים אותה לעונש בירושלים .
מקווה שהדברים השתנו! !

לעולם אל תריב עם אדם שיש לו יותר זמן משלך..

yoos305x
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”