כ מישל-מציצה חלומית - סקס אדיר

מישל-מציצה חלומית

1
אחד מימות השבוע, שעות הצהריים, המוח מיטשטש מהחום, ואני חייב להשתחרר. שם פעמיי לתל אביב, מנסה בהעליה 47 (היכן שבעבר היה לי מפגש טוב עם נטאשה). מקבלת את פניי זקנה בשם תמי, לאחר שסירבתי להיכנס עימה, טענה שהבחורות האחרות עסוקות ואני לא יכול לחכות...
חיפוש מהיר באינטנרט ואני בדרכי לריב״ל 13. 250₪ עבור 40 דק׳, יש כחמש בנות בגילי 30, מראה בינוני פלוס, שתיים מהן עם גזרה מעולה (רזות, בלי גרם שומן). אני בוחר להיכנס עם מישקה/מישל: פנים יפות; גוף בינוני מינוס; חזה גדול (יחסית) ויחס נהדר. באופן אישי פחות התחברתי לגוף שלה, אבל הדרך שהיא ניגשה, לחצה לי את היד, הציגה את עצמה בביטחון והסבירה איך זה עובד, עשתה לי את זה כנראה (למזלי). מובילה אותי לחדר, אני חסר מצב-רוח לחלוטין, מתחילה לומר לי שהיא הולכת לאנוס אותי וכד׳. בתור לקוח מנוסה, ברור לי לחלוטין שהכל זה עסקת חליפין ואין באמת משמעות למילים, יחד עם זאת מכיוון שהדבר ברור לשני הצדדים, כיף לראות שנותן השירות משחק טוב את המשחק ולא מחפף. ממשיכה לדבר אליי ולספר מה הולכת לעשות לי. כסף מחליף ידיים, הולכת להפקיד, אני מתפשט, נשאר עם תחתונים. נכנסת לחדר, אנרגיות טובות, לוחשת לי באוזן שאין לי מה לפחד, מה כבר יקרה?! ואני בכלל לא צריך את התחתונים עליי. מפשיטה אותי, משכיבה על המיטה, ואז מתחיל הרגע הגדול.
מתחילה בליקוקי ביצים עדינים, מכניסה את הביצים לפה תוך כדי דיבורים מגרים (אני פחות בקטע של שליקת ביצים), והכי חשוב, הכל נעשה בסבלנות אדירה. כאילו אין משמעות לזמן. לאחר שסיימה להבריק לי את הביצים, עברה לאיבר המין, מציצות עדינות מהצד (סרט פורנו), משחקי מציצות תוך כדי העברת ציפורניים בעדינות לאורך האיבר (חובה לנסות) והכל באווירה רגועה שאני פחות מכיר. הכניסה את כולו לפה ללא בעיה, המשיכה במציצה עד שביקשתי להפסיק. חייב לציין שהמציצה נעשתה חלקה עם עיניים עצומות, באווירת GFE מושלמת. התהפכה על הגב, נעלה אותי עם הרגליים, כיווצה את הכוס בטירוף וגרמה לי לגמור אחרי דקה ;)
לאחר מכן אמרה שאף אחד לא מצליח לשרוד לה בכוס יותר מדקה. די מבין למה. לסיום הציעה לי סוכריה ולשתות, נתנה לי את מספר הטלפון הפרטי שלי. מילות נימוסין ונפרדנו לשלום.
לסיכום:
מראה: פנים יפות, גוף סביר, חזה נחמד. ציון 7/10
שירות: 10/10. בשלישיה הראשונה ללא ספק.
תקתוק: לא הייתה אווירה לחוצה כלל. בפועל, יצאתי אחרי 20 דקות. מאשים בעיקר את עצמי. היא עצמה הייתה ממש סבלנית ואחרי הגמירה עוד חיכתה לי שאתלבש, ישבה ושוחחה עימי וכדו׳.
האם הייתי חוזר?! כן, ברור.
לכו תיהנו, ואל תהיו חארות, שמרו עליה טוב. אין הרבה נחמדות כמוה.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”