כ היי אני חדש + רשמים שלי בינתיים מהמועדונים בארץ - סקס אדיר

היי אני חדש + רשמים שלי בינתיים מהמועדונים בארץ

1
אהלן אנשים,
כיף למצוא מקום כזה לקבל הצעות ולשתף דיווחים. קראתי בשבועיים האחרונים וחשבתי שהגיע הזמן להצטרף!

אני חובב גדול של מועדוני חשפנות (השבוע חזרתי ממלטה ויש לי הרבה מה להגיד על המועדונים שם גם, צפו לדיווח מפורט בקרוב!), וכשהיה קצת יותר כסף זמין הייתי מפנק את עצמי פעם בכמה חודשים גם בערב של 700-1000 שקל. כמובן שאז גם לא הכרתי את הפיפ אופציות אחרות. אני גם ממש בררן כשצריך לשלם לבחורה - חייבת להיות כוסית, מפתה, חזה אמיתי ועומד, רזה... כל החבילה, ובמועדונים הרגשתי שיש לי אופציות טובות יותר לעומת מקומות אחרים שבדקתי.

שכשגיליתי פה על הפיפ ברמת גן נדלקתי מהסיפורים שלכם, אבל גם שם כשבדקתי התאכזבתי - הייתי אצל אווה מאפרודיטה וזה לא מה שקיוויתי. סטפני לצערי לא היתה, אבל אתם לא מפסיקים להמליץ עליה אז נראה לי שאני אבקר שם שוב בקרוב.

בכל אופן, רציתי לשתף אתכם קצת במחשבות שלי על המועדונים בארץ, וכמובן לשמוע מה יש לכם להגיד עליהם!

גוגו
מועדון פח! גם האווירה, הווליומים, הבנות לא משהו לרוב (יש כמה חדשות פצצות, אבל השאר ממש סביר מינוס)

בורסה
אני ממש אוהב את הבורסה, לא הייתה פעם אחת שהלכתי והתאכזבתי. התוכנית צהריים שלהם מעולה - יש יחסית הרבה בנות ואין יותר מדי עומס של לקוחות. יש שם הרבה בנות שמתאימות לי לטעם - יסמין הלוהטת, אחת נוצריה שאני לא זוכר את שמה אבל לא מפסיקה לשאול "רוצה עוד ריקוד?" ואני לא יכול להפסיק להגיד לה כן, ועוד כמה בנות שהדליקו אותי ועם חלקן עליתי לחדר, אבל ראיתי שם רק פעם אחת.

פוסיקט
מועדון על רמה! מלא בנות, כוסיות, אווירה מתאימה. הייתי רק פעם אחת עם חבר והיה אחלה ערב, ועוד פעם אחת בצהריים והיה ריק ודי מבאס. בהחלט צריך לחזור מתישהו.

שנדו
פעם אחת נכנסתי, ראיתי שהמקום ריק חוץ משתי חשפניות שמנות, טסתי משם ומאז לא חזרתי. בכל זאת אני רואה שיש לכם תגובות חיוביות על המקום הזה, מישהו רוצה לספר לי משהו שאני לא יודע?

בשביל הצפוניים - פינק הורס
גם מקום על רמה, אחלה חשפניות. אם מפריע לכם ערבים במועדון המקום הזה לא בשבילכם.

בייבי דולז
הייתי פעם אחת בצהריים והתבאסתי - בערך 3 חשפניות עם מראה בינוני. אבל! מאוד אהבתי את הכורסאות הגבוההות שיוצרות אינטימיות - לא כמו בכל מועדון אחר שהחשפנית שרוקדת עלייך מתחילה לדבר עם חברה שלה שיושבת מאחוריכם. ובפליירים שלהם כתוב 40 רקדניות כל ערב, מישהו יכול להעיד שזה נכון או קרוב לנכון? איך שם בערב/לילה? סוף שבוע לעומת אמצע שבוע? כנראה שגם שם אני צריך לבדוק שוב!

לולה
המועדון שנפתח לפני בערך שנה ברחוב קויפמן 6, בית גיבור.
קראתי פה שמועות שהוא נסגר, מישהו יכול לאשר את זה? אם כן ממש חבל - בתמונות באתר שלו העיצוב נראה אחר ממה שאני רגיל אליו בשאר המועדונים, וממש רציתי להגיע מתישהו.

ולסיום בונוס!
מון אמור
המועדון החדש בחומה ומגדל שכבר דובר עליו פה!
הייתי באיזור לא מזמן דווקא בצהריים והחלטתי ללכת לחפש אותו, אין שלט ואין שום רמז למיקום שלו - לא מצאתי ובסוף התייאשתי אבל לפני שפרשתי סופית חיפשתי עוד קצת רמזים באינטרנט וגיליתי שהוא בחומה ומגדל 5, ואז גם מצאתי את הדלת! ממש בפינה הפנימית (טכנית נמצא על רחוב הרכב [תיקון - על רחוב ריב"ל], איפה שיש שלט גדול שכתוב עליו "המסגר 18"). מהשמועות כאן אמורות להיות שם בנות ברמה גבוהה מאוד, אני בהחלט אבדוק בקרוב ואעלה דיווח מפורט!

זהו להיום, מצטער אם חפרתי, היה לי הרבה מה לשתף אתכם!

3
היי yoavav
מתי היית בפוסיקט בתוכנית צהריים? אני יודע ששנה שעברה היתה להם תוכנית צהריים והפסיקו אותה.
בקשר לבייבי דולז, כן בערב יש שם מלא חשפניות, לא יודע אם 40 אבל בהחלט כמות מכובדת שתגרום לך לקבל החלטות קשות

6
היי,
תודה על התגובות, בפוסיקט בצהריים הייתי לפני שנה, חבל שהם ביטלו את זה מאז
ג'וני ווקר - תודה על העצות. באמת נראה שבאפרודיטה נמצא ריכוז הכוסיות, לעומת השניים האחרים שבהם הרמה קצת פחות גבוהה.
אווה לא נראית טוב לטעמי אז אני מקווה שאנפסיה וסטייסי שאתה ממליץ עליהן קצת יותר סקסיות, חבר!

בכל מקרה, הייתי אתמול סופסוף במון אמור, עוד מעט אני אעלה דיווח כמו שצריך, אבל בינתיים אני אתקן את עצמי - הוא נמצא על הפינה עם רחוב ריב"ל ולא עם רחוב הרכב, והולך להיות שם מטורף ממש. צפו לזה!
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”