כ מילנה אוח מילנה - סקס אדיר

מילנה אוח מילנה

1
הייתי היום אצל מילנה

מילנה בחורה כ-ו-ס-י-ת, התחת (POPKE) שלה גרם לי לזקפה קשה שלא עברה.
נכנסתי להתקלח, דירה קטנה וצפופה, שמה טלויזיה עם תוכנית ברוסית ברקע. טרן אוף רציני להזדיין עם קופאיות רוסיות ברקע.
השקיעה במציצה. מציצת עומק נחמדה מאוד, בחורה אסטתית מאוד, שיער חלק ויפה, מריחה נהדר.

אין ספק שגולת הכותרת שלה היא הגוף המדהים, התחילה לחכך את הזין בכוס שלה (מה שפחות אהבתי כי זה פתח למחלות)
ואח"כ עלתה לרכב בצורה חושנית ביותר, היא לא צרה במיוחד אבל בהחלט מרגישים אותה, היא רכבה עליי כרבע שעה עד שהגיעה הגמירה הראשונה, מה שיפה בה שהיא כמו מאהבת, לא רצה להסיר את הקונדום, מגבונים ובלאגן, נתנה לי להתחרמן איתה ולשלוח אצבעות למקום הסודי שלה.

לאחר שנהנתה, עברנו לסיבוב שני ואיזה סיבוב זה היה..
התחלנו בדוגי סטייל עם התחת המהמם שלה מול הפנים שלי, אח"כ עברנו ל-BONE PRONE מגניב שבסופו הקשיתה את הגב ובאה אליי לליקוקים ונשיקות. בחורה מאוד זורמת כמו מאהבת שהתגעגעה אלייך.
הסתובבה והמשכנו במסיונרית, פינגרה את עצמה תוך כדי ועשתה את ההצגה הנכונה של הנאה.
חזרה לרכב עליי בקאוגירל הפוך, תנוחה מגניבה שנותנת לי מבט על הגלריה האחורית בזמן שאני נותן שם עבודה.
היינו שנינו מים, ראיתי שזה טיפה מתסכל אותה שאני לא גומר, אז עברה למציצה + עבודה ידנית, עוד רבע שעה של עבודה וגמרתי בקול תרועה רמה.

בקיצור, גמרה אותי, הייתי שם שעה על הדקה, הגמירה השניה בוששה להגיע וחשבתי כבר שאני אהיה במצב בעייתי אבל היא השקיעה בסוף ונתנה עבודה (טיפה התלוננה ברוסית אבל לא היתה לי בעיה עם זה)

היא לא נותנת לגמור לה בפה או על הפנים - חסרון גדול עבורי אבל יש לה הרבה יתרונות שמפצים על זה, הפנים שלה יפות אבל לא מלכת היופי, משהו שמזכיר קצת את אנג'לינה ג'ולי אבל בוורסיה רוסית, בסה"כ אהבתי. לא אחזור כי יש עוד דגים לטעום בים אבל אין ספק שהיא חוויה מרעננת ומגניבה. התחת הזה הוא אחד מפלאי עולם.

נהנתי.

תזיינו ותהנו.

מילנה אוח מילנה

7
את מילנה ביקרתי גם בסיבובה הקודם במחוזותינו.
הגוף המושלם שלה הוא לא משהו ששוכחים כל כך מהר.
בכלל לדעתי היא גרסא משופרת של אדלין/קירה/לארה למי שמכיר.

הפנים נאות, יותר קרוב לקים קרדשיאן מאשר לאנג׳לינה ג׳ולי, לדבריה יש לה גם שורשים ארמניים פרט לרוסיים.
שיער שחור חלק וארוך.
רגליים ארוכות וחטובות.
בטן שטוחה עם עגיל נחמד בפופיק.
ישבן מושלם, לדעתי יותר טוב משל לורן שגרה מעליה.
לסיבוב הזה הגיעה עם חזה סיליקון חדש שלדעתי משדרג אותה בדרגה או שתיים, פטמות קטנות יפות, חזה בינוני פרופורציוני לגוף.
קעקוע של כמה משפטים על שכם שמאל.
ציפורניים מטופחות וורודות, ידיים יפות ועדינות.
כפות רגליים יפות סימטריות ומטופחות.
מגולחת למטה, שפתיים פנימיות ארוכות.

למילנה הגעתי בשעת צהריים, קיבלה אותי עם תחתון וחזיה אדומים וסקסים. בדיוק חזרה מן החוף והיתה אחרי מקלחת, שיער רטוב ומריח נפלא.
האמת שהגעתי עם קצת חששות, בפעם הקודמת שנפגשנו לפני כמה חודשים, הרגשתי יחס קצת מזלזל ומנוכר. להפתעתי פתחה את הדלת עם חיוך, ברכה לשלום ואף נשיקה על השפתיים.

היא מאוד גאה בחזה החדש שלה, ודואגת להשוויץ בו, אכן נראית פצצה. אחרי מקלחת קצרה יוצא ומוצא אותה ערומה לגמרי מחכה לי על המיטה. עוד לפני שנגעה בו הוא כבר נעמד דום.
נעמדתי צמוד למיטה כשהיא כורעת על ארבע ומוצצת במקצועיות, יש לה שפתיים בשרניות ומצליחה להכניס אותו עד הסוף בשילוב של יניקות, מציצה טובה, היו לי יותר טובות אבל אין תלונות.
תוך כדי שהיא מוצצת, מסתכל על הגוף שלה מתנועע בתנועות חתוליות, והישבן, אך הישבן, לצלם למסגר ולתלות!

השכבתי אותה על הגב, ליקוקים לדגדגן, נעה בחושניות ונאנחת, מהר מאוד משכה אותי אליה והצמידה לי את הזין לכוס, משתפשפת עליו ומדי פעם מרטיבה את העסק עם רוק. מאוד מחרמן, הזין נעמד כמו אבן. תוך כדי מתנשקת חופשי, בלי לשון, אבל המון שפתיים וחושניות.

הביאה קונדום, הפעם וויתרתי על הקונדום הפרטי, רמת הריגוש היתה כזו שפחדתי לגמור מוקדם מדיי. הלבישה החליפה ופתחנו בדוגי כמובן. פשוט מחזה מושלם, מזיין אותה מאחור כשהתחת הנהדר הזה מביט אליי מלמטה, יש לה חור נקי ומזמין אבל הפעם התאפקתי (קיש, הצליח לך).
אכן תנוחה מאוד מגרה, היא יודעת לזוז ולהשמיע את הקולות המתאימים בזמן הנכון, התפוצצתי בתוכה כשאני לופת את שני ישבניה בחוזקה. גמירה ראשונה ועברו רק 20 דקות, שאפו.

דיברנו לא מעט, האנגלית שלה סבירה.
יודעת כמה מילים בעברית, "דיגדוג" "כוס" "שדיים" "את יפה מאוד", עוד מהביקור הקודםחיוך
מאוד רגישה לדיגדוגים במותניים, בית שחי, כפות רגליים ולהפתעתי גם באיזור המשולש בחיבור של הרגל עם האגןקריצה
הציעה לי מסאג׳ אך סירבתי והצעתי לה את ההיפך, נשכבה על הבטן, התיישבתי לה על הרגליים כשהנחש שלי מונח בין פלחי הישבן שלה, קצת מסאג׳ והתחילה להתנועע בחושניות, תנועות הישבן שלה והחיכוך העמידו אותו שוב מהר מאוד.
הכניסה אותו לפה במקצועיות. ביקשתי שנעבור לתנוחת 69.
התיישבה לי עם הכוס על הפרצוף והחלה במציצה ארוכה ועמוקה כשאני מלקק לה את הדגדגן, בשלב מסוים ביקשה שלא אזוז ושאשאר עם הלשון בחוץ, החלה לנוע קדימה ואחורה על הלשון בתנועות גליות הולכות ומתגברות ותוך כדי משפשפת לי את הזין עם היד.
הרגשתי שהיא ממש נכנסת לזה, ומרוב ריגוש התפוצצתי לה שוב ביד על הבטן והחזה. לא הסכימה לגמירה בפה.
מקלחת נוספת, כיבדה אותי בשוקולד פררו רושה, אמרה שהיא קנתה אותו ושמאוד אוהבת את הסוג. בהתחלה חשבתי שאולי רוני היה שם לפניחיוך גדול

לסיכום, אחת הבנות עם הגוף היותר יפה שנראה כאן.
צבע חום שזוף ואחיד, ללא טיפת שומן, ניתן לראות שמקפידה להתאמן ולשמור על עצמה.
למרות שבגלל ניתוח ההגדלה לא ביקרה בחדר כושר כבר 4 חודשים, והספורט היחיד שהיא עושה מאז הוא סקס, יש לה גוף מדהים.

---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

מילנה אוח מילנה

10
מנסיון, ברגע שאכילס אומר שבחורה היא כוסית, אז היא כוסית!
ומילנה אכן כוסית.
שלא תתבלבלו, היא לא דומה לא לאנג׳י ולא לקים רחוק מזה.
סגנון הפנים אכן יותר דומה לקרדשיאן, אבל קרדשיאן הרבה יותר יפה.
מצד שני, קרדשיאן היתה משלמת הרבה כסף כדי לקבל את הגוף של מילנה!

איך שפתחה הדלת, אמרתי וואו.
לא הספיקה לנעול וכבר הצמדתי אותה לדלת כשאני נצמד לאחוריה ומסניף את הריח שלה.
שלפתי קונדום שהולבש במהירות בעודנו עומדים בכניסה.
הסטתי לה את התחתון הצידה וכשאני עוד עם הבגדים חדרתי אליה מאחור.
נשענה על הדלת עם הידיים למעלה, פמפום חזק כשאני מחזיק אותה במותניים וגמירה ראשונה.

הצלחתי לשכנע אותה להכנס איתי למקלחת, לא היה קל.
סיבנה אותי ואני אותה, מתעכב על הישבן שלה והחזה.
הזין נעמד שוב, ביקשתי שתביא לי ביד, אוננות הדדית של שנינו וגמירה שניה על החזה שלה.

דיברנו קצת, הראתה לי תמונות של הילד שלה, מסתבר שהביאה אותו עוד בגיל 17.
לא להאמין שגוף כזה עבר לידה, מדהים.

עשינו נסיון שלישי כשהיא מוצצת לי כשאני עומד והיא על הברכיים.
אחלה מציצה, יודעת לכסות את כל הזין, לגמירה שלישית לא הגעתי, אבל מציצה סבבה.

מקלחת והחוצה.

מי שבא לו לזיין גוף קומפקטי, חטוב, שחום, שרואים רק בסרטי פורנו, זו הכתובת.
שווה כל שקל.

...................

Boom Boom Chuck
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”