כ רשימת כרטיסי האשראי של אשלי מדיסון - סקס אדיר

רשימת כרטיסי האשראי של אשלי מדיסון

1
שלום חברים
אני יודע שזה לא כל כך קשור לאתר הספציפי הזה אבל יכול ללמד אותנו רבות על הקורה בתחום הדיסקרטי הדיגיטלי !!!
לפני הכל אתוודה ואומר שאני מנוי באתר אשלי מדיסון ומחפש דרך לראות אם פרטי פורסמו ברבים ???
אם למשהו יש דרך לעזור
וברור לי שיש פה חברה מוכשרים שכאלו
אשמח לקבל עזרה...
מוחא כפייה
בלי קשר אפשר לשתף פה רשמים על
עשה ואל תעשה בתחום הדיסקרטי הדיגיטלי
בהצלחה ובטחון לכולנו

2
אם אתה לא חבר כנסת או שר או אישיות מוכרת
מה זה מפריע לך ?
סהכ פרטי משתמש .
אם רשמת פרטים אמיתיים אכלת אותה ....
לדעתי צריך לסגור את האתר הזה לאלתר
ולתבוע אותו .

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

5
[QUOTE=yamyam]שלום חברים
אני יודע שזה לא כל כך קשור לאתר הספציפי הזה אבל יכול ללמד אותנו רבות על הקורה בתחום הדיסקרטי הדיגיטלי !!!
לפני הכל אתוודה ואומר שאני מנוי באתר אשלי מדיסון ומחפש דרך לראות אם פרטי פורסמו ברבים ???
אם למשהו יש דרך לעזור
וברור לי שיש פה חברה מוכשרים שכאלו
אשמח לקבל עזרה...
מוחא כפייה
בלי קשר אפשר לשתף פה רשמים על
עשה ואל תעשה בתחום הדיסקרטי הדיגיטלי
בהצלחה ובטחון לכולנו
[/QUOTE]

יצא אתר שבודק את הפרטים.

7
הרי בכל מקרה אפשר להכחיש מכל בכל את האוטנטיות של הרישום, ולטעון שהכל עורבא פרח, ושיריב עסקי או אישי שתל את הפרטים וכו', כי אין ולא יכולה להיות שום הוכחה לכך שהפרסום הזה ב- thepiratebay אמיתי.

כך שלמרות הרעש הגדול והפיקנטיות שבסיפור, זו כנראה בעיה רק לאותו קומץ קטן של אנשים אשר המוניטין היושר שלהם חייב להיות ללא רבב - אם יש כאלוצחוק

8
ממה שהספקתי לראות , בהנחה שזה נכון , יש שם אנשים מרשות המיסים שנרשמו עם המייל של העבודה - רק בגלל שהם כל כך מטומטמים צריך לפטר אותם .

מצד שני , אם לא היו מטומטמים ברשות המיסים המצב היה די גרוע קריצה

אז אני עדיין מתלבט ....

10
אני לא מאמין כמה אנשים יכולים להיות מטומטמים להירשם עם המייל מהעבודה או מייל המצביע על היותך ישראלי (כמו walla) זה ממש טמטום כאשר אפשר לפתוח מייל ב gmail או שרת בינלאומי כאשר פתיחת החשבון לוקחת כמה דקות והכל חינם ובפשטות מקסימלית
[
שלח תגובה

חזור אל “בקשות להמלצות סקס -רק כאן מבקשים ומקבלים המלצות ספציפיות !!!”