כ מכרה זהב בז'בוטינסקי - סקס אדיר

מכרה זהב בז'בוטינסקי

1
כן אמנם אני מנוסה, ואפילו מאד, ועברתי בימי חיי המפותלים על , דרך, מתחת , ובכל מצב צבירה אפשרי מאות אם לא אלפי נותנות שירות. במרבית המקרים זו היתה אכזבה שהמילה "תקתוק" היא שם חיבה לזוועות שחוויתי בגוש דן . נשים שהדגימו איך המרחק בין מודעה לתיאור יכול להיות כאורך הגלות, נשים שאדישותן שעממה את אברי עד שהתכנס לתוך עצמו בתנוחת הרהור עצוב וכך חלפו השנים וכמעט שאיבדתי תקווה .
נכון, היתה אחת או שתיים שהפציעו והפתיעו ואף הגדילו לעשות ונהנו כי כולנו הרי לא רוצים הפגנת מחאה של פרצוף נרגן במיטה אבל אלה כאמור היו ספורות .
וכל זה עד שפקדתי למזלי כי רב את מעונה של ניקול בז'בוטינסקי ברמת גן (הכתובת המדוייקת תימסר כמובן על ידי הגברת בשיחת טלפון).
אני יכול להאריך ולהכביר פרטים אך אסתפק בתמצית הקיצור .
מי שמחפש אישה לא צעירה ולא יפה אך חלקה כמשי זהובת שיער וקומפקטית ייחודית - לא יותר מ 1.45 מטר קומתה מקבל את ניקול .
מי שמבין משהו במציצות וברימינג ולא חושב שמציצה זה שליקה עלובה של הזין מעלה מטה אלא אמנות עתיקה ושאין בה שתי תנועות שגרתיות , מי שחושב שרימינג זה זיון החור עם הלשון והביתה לא יודע מה ניקול יכולה לעשות .
מי שאוהב להתנשק - כן ,כן, למרות הרימינג, ותפסיקו לקשקש כי אתם לא רופאים -על מחלות ושטויות כי במנה פלאפל ברחוב יש יותר חיידקים מזיקים מאשר בפה של אישה שצחצחה שיניים לאחר רימינג
מי שאוהב את עצמו ורוצה 45 דקות ב300 שקלים עם מכונת מין קטנה וחרמנית שאוהבת הכי בעולם לקום בבוקר ולהתפלל לכמה חורי תחת שיגיעו למעונה כדי שגם היא תוכל להתענג
מי שמחפש אישה שכאשר גומרים לה בפה היא לא רצה במהירות של אצנית ג'מאייקנית לשירותים ויורקת את ילדיך בקולי קולות כחח כחח ...
אלא ממתינה לרגע , שואבת לך בנחת את אחרוני הקבוצה ורק אז בעדינות אין קץ מרוקנת בנימוס, מי שרוצה לראות כוס בגודל של קטינה והיא לא - ריחני שהגברת ממש תהנה אם תלקקו לה אותו ותגיש לכם אותו ישר לפה
כל מי שממש מחפש חוויה תאילנדית אמיתית מבחורה ישראלית דיסקרטית שיילך מהר לניקול .
הדירה חדשה וריחנית , הגברת חולת ניקיון המגבות תמיד מכובסות ויבשות , הסדין תמיד מבהיק מנקיון .
נכון זיון לא תקבלו שם ואת אצבעותיכם המזוהמות לא תוכלו לתחוב לנרתיקה או לחור ישבנה אבל מי צריך זיון עם משאבה פניאומטית כזו שרק מצפה לחוש את הזירמה ומייד למהר שוב לחור הישבן שלכם כדי שהיא תוכל להתענג .
בפרטי- זה המספר הזוכה !!! כל יום א - ד בלבד מ10.00 בבוקר ועד 18.00 .
לניקול ים של מעריצים והיא עסוקה מאד מרבית היום אז לא להתייאש ואם אינה עונה זה בגלל שהיא חופרת ברגע הזה בישבנו של מי מעמיתנו וקשה לדבר כשהלשון בתחת נכון ? אז סבלנות .
נסו שוב ושוב בסוף היא תענה ותפתח לכם את שערי גן העדן
ועכשיו חוכמולוגים שכמותכם תצעקו במלוא ריאותיכם "יחצן!!! יחצן!!!" מכפת לי . אני כבר נהנה איתה ואתם החשדנים תמשיכו לצעוק ותייחלו לחוייה שכזו

מכרה זהב בז'בוטינסקי

2
מנוסה יקר,
אתה אולי מנוסה בבחורות עובדות, אבל לט בהיסטוריה של הפורום..
יש על ניקול כמה פוסטים מפורטים כאן.
אכן, אתה לא יחצן.
היא באמת טובה.

אבל לאוהבי הג'אנר בלבד..

בכל מקרה, תודה על הדיווח המפורט

ממתינים לדיווח הבא.. :-)
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

מכרה זהב בז'בוטינסקי

5
שלום ובוקר טוב למנוסה....
אחלה דיווח !!!
אחלה כתיבה !!!
אהבתי מאוד תודה ...
אני מבין שאתה מתכוון למלכת התחת StarStarStar
ניקול מלכת התחת ....
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

מכרה זהב בז'בוטינסקי

6
על ניקול יש שירשורים כאורך הגלות

חזקה מאוד ברימינג
מממשת פנטזיה לאוהבי "טיירון לניסטר" סטייל (גמדות)
נחמדה מאוד

אבל פה זה נגמר

אין סקס חזק וטוב או עדין וארוטי
פשוט not my cup of tea

תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...

מכרה זהב בז'בוטינסקי

9
ונגיד שהיא טובה לאוהבי הז'אנר אז ?? האם זה מוריד מעוצמת החוויה ? ולאלה שאינם אוהבי הז'אנר תמיד תוכלו לנסוע לבת ים ולזיין תמורת 500 שקל אוקראיינית עצובה שתחת מחאה דומעת תסכים למה שתרצו ולא תתן לכם ולו % אחד ממה שאפשר לקבל אצל ניקול
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”