כ גיטה בת ים - סקס אדיר

גיטה בת ים

1
ביקרתי אתמול אצל גיטה מהמודעה הזאת http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=9431 ומאוד נהנתי איתה.

היא צעירה - 20 זה אמיתי , באמת חדשה בתחום ולכן ללא נסיון אבל לדעתי היא כוסית על עם גוף פצצה.
פנים מאוד יפות לטעמי שמשדרות סקס, גוף רזה צעיר עם חזה בינוני ++ טבעי , תחת מעולה ושפתיים של מוצצת. בחורה חייכנית, חיובית חמודה וזורמת.
אני לא יודע לגבי מציצה בלי, גמירה בפה אפשרות לרדת לה ונשיקות מכיוון שאני לא בעיניין ולא בטוח שהיא תזרום לכל זה ובכלל . היא די ביישנית והסקס היה בהתאם לגיל והניסיון שלה - פשוט יחסית ולא אגרסיבי ועם זאת היה אחלה סקס - מציצה לא רעה וקונטרות מעולות.
אבל נהניתי בעיקר בגלל המראה שלה - בחורה טבעית (לא בטוח לגבי שפתיים) יפה ללא מייק אפ. שילמתי 400 ל-40 דקות.

בטוח אחזור אליה.

גיטה בת ים

7
שם קוד :גיטה
מגיעה ממוסקבה אנגלית ברמה סבירה
בחורה חביבה , הגיעה להשלמת הכנסה , פעם ראשונה בתחום תשאר כשבועיים במחוזותינו .
גוף צעיר ספורטיבי ומתוח , חזה B.. +טבעי מוצק ויפה .
מה בתפריט..?? הכל חוץ מאנאלי..והחדרת אצבעות לכלהחורים...
מתנשקת חופשי,נשיקות עמוקות וחושניות , שפתיים בשרניות .
מציצה חשופה בינונית .. זיון אגרסיבי טוב , עושה רושם שנהנת ..
יש פוטנציאל למי שמחפש טירונית שמוכנה וקשובה ללמוד
מחיר 500 לשעה
בסך הכל חוויה מהנה ..

גיטה בת ים

8
כועסטוב אז היום החלטתי שאני מבקר את גיטה (ששמה האמיתי הוא בכלל יוליה):
יוליה נמצאת בדירה ברחוב הרצל בבת ים, דירה נחמדה עם אחלה מקלחת (בעבר קארין קיבלה בדירה הזאת, בסיבוב הראשון שלה בארץ)
יוליה בחורה פשוט מהממת, בת 21, בסביבות 165 ס״מ, עיניים ירוקות מדהימות, שפתיים בשרניות, פנים קטנות ויפות, שיער שחור חלק מהמם, שיניים לבנות ונקיות, לא מעשנת, גוף ללא גרם שומן מיותר, אחלה תחת, חזה בינוני מוצק ועומד שנכנס יופי לכף היד, (טבעי, מידה B או C), חלקה לגמרי בכל הגוף, פרט לכמה שערות שחורות קטנות בחור האחורי שלא באמת מפריעות. מי שזוכר את קלי (אולגה) שהייתה פעם בתאגיד הבת ימי (לפני שנה פלוס מינוס) אז יוליה היא הגירסה הצעירה יותר שלה.

יוליה היא סטודנטית ממוסקבה שהתחילה לעבוד במקצוע העתיק בעולם אתמול(!) ותהיה איתנו לשבועיים בלבד.
בחורה מאוד מקסימה וחברותית, היה לי כיף לדבר ולצחוק איתה לא פחות מהסקס עצמו. (יש לה אנגלית סבירה בהחלט)

יוליה במיטה:
יוליה בחורה חסרת נסיון, סיימה קשר ארוך לאחרונה ואין לה הרבה ניסיון במיטה, מציצה חשופה די נעימה (שואלת לפני אם אתה רוצה עם או בלי קונדום) של כ-10 דקות, משתדלת להכניס הכל לפה, אין וואקום. (בקיצור סבבה אבל לא משהו לספר לחבר׳ה)
לאחר מכן עברנו לסקס - יוליה הלבישה לי את הקונדום בצורה די חובבנית (לצערי נגמרה לי החבילה של Durex RealFeel ולא היה לי כוח לחפש סניף של סופר-פארם אז נאלצנו להשתמש בקונדומים הנוראים שהתאגיד מספק לבנות - קונדום שיותר עבה מהזין עצמו כועס )

יוליה די צרה (בכל זאת בת 21, לא הייתה בהריון בעבר), מתחילה ברכיבה, לאחר מכן עוברים למסיונרית, דוגי על המיטה, דוגי על הספה בסלון וסקס בעמידה על הקיר - זורמת עם כל מה שתבקש אבל צריך להיות עדין)
לאחר סקס של כ-25 דק׳ שאלתי את יוליה אם אפשר לגמור לה בפה, היא מיד השיבה שהיא לא אוהבת את זה אבל אם אני רוצה אז סבבה. לא יכולתי להיות מרושע והסתפקתי בלגמור לה על החזה.

מקלחת שלה ואז שלי, תוך כדי שיוליה במקלחת והדלת פתוחה היא מנופפת לי עם ידה לשלום ומחייכת אליי חיוך ממיס לבבות.
לאחר מכן ישבנו בסלון ושוחחנו די הרבה. הבחורה צריכה כסף אז תהיו נחמדים ותנו לה טיפ (למי שיש את האפשרות כמובן)

במהלך הסיבוב הראשון שמתי לב כי היה לה נורא קשה להחזיק הרבה זמן בסקס והייתה צריכה לעשות הפסקות ולשים ג׳ל מדי פעם, אז בסיבוב השני היו קצת מזמוזים ומציצה + עבודת יד שלה (עושה ביד לא רע בכלל!) עד שגמרתי לה על הפנים (רק בזהירות, לא לפגוע בשיער)

בקיצור, יוליה בחורה מאוד לא מקצוענית, התחילה רק אתמול ועדיין נבוכה מאוד ומצחקקת ממחמאות שאומרים לה, לגמרי הרגשה של בת השכן וכאילו חזרתי הביתה עם בחורה ולא עם נערה עובדת.
אני לא חושב שהיא תתאים לכל אחד - בעיקר לאלה מכם שאוהבים סקס אגרסיבי או בחורה שלוקחת את המושכות לידיים.
היא מאוד עדינה, דורשת תפעול, ועוד תפעול עדין עם כפפות משי.
אידיאלית למי שאוהב סקס עדין עם בחורה יפהפייה.

סיכום:
מחיר: 500 לשעה
מציצה חשופה
יש גמירה בפה/פנים/חזה.
לא אוהבת שיורדים לה
אין אנאלי
מתנשקת עדין ללא לשון
לא עושה רימינג (לא הסכימה לאצבע אז אין מה לדבר על לשון)

בקיצור חברים תשמרו עליה ותהיו עדינים איתה :)

גיטה בת ים

10
אחלה דיוחים חברים מוחא כפייה
פטרוזיליה אחד הטובים שלך....Star
אני מבין שכוכבת חדשה הגיעה לעיר הקודש בת ים .....
נדאג לשלוח נציג של הרבנות בהקדם האפשרי .....Embarrassed
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”