כ סווטה תאגיד 400 בת-ים - סקס אדיר

סווטה תאגיד 400 בת-ים

1
יום א' 22:00 בערב חרמנותי תקפה אותי,מתקשר לכמה מודעות ללא מענה אנושי,
עד שענתה לי הפקידה הישנונית מהתאגיד,400 ש"ח לשעה אפשר פעמיים ללא אנאלי וללא רימינג תמונות אמיתיות,
קובע איתה לעוד שעה,מגיע אחת הדירות בבן גוריון פותחת את הדלת ואכן תמונות אמיתיות 100%,אפילו צולמו בדירה שהיא מקבלתצחוק
שיער בלונד צבוע עם גוון שחור עד הכתפיים,פנים חמודות,שיניים אפורות,שן קידמית שבורה ועקומה במקצת,
חזה בינוני נפול,עיניים תכלת,אף סולד,קצת רחבה יש לה בטנית קטנה שטוחה ומתוחה נראה הריון חודש שלישי,(לטענתה לא בהריון)
לבושה בייבי דול שחור,גרבוני רשת שחורים ונעלי עקב,1.80 על עקבים,מריחה טוב,נראית 30
לא מבינה עברית,מעט אנגלית,והרבה אוקראינית,
לא נפלתי,לא התעלפתי,ולא רצתי לספר לרב רוני,אבל משהו בעיניים שלה השאיר אותי,או במוח שאם אני יוצא מהדלת אני חוזר מיוחם הביתהקריצה
דירת חדר נחמדה,פונה אל הים,מה שעיצבן שם שבמקלחת אפשר לשבת על האסלה ולהתקלח,צפוף מאוד,
יצאתי מהמקלחת עברנו לחדר שינה התחילה בנשיקות,מתנשקת צרפתית אבל לא זרמתי,עוברת לנשיקות בגוף,נחמד לא עפתי,
הפכתי אותה והתחלתי לאכול לה את השדיים התחילה לגנוח,ירדתי לקטוף תותים מריחה טוב ונהנתה,
15 דק' עד שהתעייפתי,וכולי מים,נשכבתי על המיטה התחילה למצוץ,אמממ היו לי מציצות הרבה יותר טובות,הלבשתי חליפה והתחלתי לפמפם,מחילה רחבה כמו לאישה אחרי לידה,מפמפם ומפמפם הזמן עובר ואני נוטף זיעה כאילו רצתי מרתון(והמזגן עבד),
התעייפתי יצאתי החוצה הכנסתי לה לפה 7 דק' ואפי אנד,יאמר לזכותה שניסתה ועשתה כל שביכולתה לרצות אותי,
וכבר לא היה לי כוח לסיבוב שני,
סה"כ הייתי שם שעה כולל מקלחת לפני ואחרי ללא הרגשת תקתוק,
מקלחת,ספה,סיגריה,וחקירה:
באה לארץ לפני שבועיים,לעשות כמה לירות,נשארת לחודשיים,יש לה ילדה אחת,ומגיעה מקוזניצי משו איזה עיירה באוקריאנה,
לסיכום:
תיאום:10
פנים:7
גוף:7
מציצה:5
זיון:7
ניצול זמן:10
זה לא משהו ששוה לחזור

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=9563

יצאתי לטייל עם ג'וני

סווטה תאגיד 400 בת-ים

2
שלום גוני בלו ....
תודה רבה על הדיווח...אצבע למעלה
הבחור הזה הולך להיות להיט ...Star
דיווח שני בפורום....וכל דיווח טוב יותר מקודמו....מוחא כפייה
תודה רבה ...
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

סווטה תאגיד 400 בת-ים

5
[QUOTE=הלך רוח]
קם לך תלמיד רוני בהבדל קטן

כי אתה עתיר נסיון ולא היית נכנס אתה מלכתחילה

היית משאיר שוקולד ,דובדבנים...

אבל הדיווח מעולה וטוב שזכינו בו

בזיעת אפו של גוני בלו
[/QUOTE]
הי הלך רוח ....
אכן הגברת סווטה,כבר קיבלה ממני שוקולד טעים ...Embarrassed
היא הגברת הראשונה מתוך שלושת הנשים בדיווח,"משלוש יוצא אחת"...
סווטה ....
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”